Mehndi regnes som en viktig del av forskjellige indiske kulturer som brukes ved forskjellige anledninger, som et hellig symbol. Laget med tørre blader, de brukes i form av en tykk pasta. Når de påføres gir de ut forskjellige nyanser av rød farge fra lys til mørk. Alt fra tradisjonelle til moderne design, kan de krible i tankene dine mens du velger design.

Vakre og tradisjonelle Red Cone Mehandi -design med bilder:

La oss få noen av de røde kjegle -mehndi -designene som ville fange tankene dine ved første blikk.

1. Enkel pakistansk rygg Mehndi:

Enkel pakistansk bakre rød kjegle Mehndi

Hvis du leter etter en enkel, men opplysende, rød mehndi -design for ryggen din, er dette det beste å bære. Mehndi er laget til å lage en stor blomst på baksiden med sidede kronblad på fingrene som gir mørke til lyse nyanser. Slike typer design kommer også med lyse og tykke linjer eller skyggelagte kanter.

2. Svart og rød Mehndi -design:

Svart og rød Mehndi -design

Svarte og røde mehndi -design har fanget hjertene til tenåringsjentene som forbereder seg på enhver funksjon. Den svarte mehndi brukes til å forberede store former, mens den røde fargen brukes til å fylle figurene for et unikt utseende. Rød tilpasset denne typen mehndi gir fantastisk utseende, blanding av rødt med svart farge fanger oppmerksomheten blant mengden.

3. Brude Mehndi Design:

Brude mehndi design

Brude mehandi -design har små fyllmønstre som fyller hele hånden din. Den mørkerøde skyggen som kommer fra den røde mehndi -kjeglen, gir nydelige design for å gjøre ekteskapsforberedelsene dine ferdige. Denne typen mehndi tar litt mer tid og trenger riktig design med riktig omsorg for mørk nyanse.

4. Peacock Mehndi Design:

Påfugl Mehndi Design

Påfugler har vært det viktigste valget når de leter etter påfugl mehndi rød kjegle. Designet er laget med to påfugler som er omgitt av blomsterstrenger og avgrensede fjær. Fingrene får også lignende bittesmå design. Slike typer påfugldesign foretrukket av tenåringsjenter for deres uformelle funksjoner hjemme.

5. Dual Flower Mehndi Design:

Dual Flower Mehndi Design

Et vidt vedtatt mehndi -design i rød farge som gir hendene et sofistikert, men sjarmerende utseende, er laget med doble blomster. Designet bæres på kanten av hendene som spredte seg til siste finger.

6. Ganpati Mehndi Design:

Ganpati rød kjegle Mehndi Design

Denne typen Ganpati mehndi -rød design utføres av damene eller tenåringene under bestemte festivaler som Teej, Ganesh Chaturthi og til og med bryllup. Designet bærer små design sammen for å gjøre mehndi mer flekkete.

7. Mughlai Mehndi Design:

Mughlai Mehndi Design

Mughlai røde kjegle mehndi -design har tiltrukket de nygifte brudene i stor grad. Mehndi -designen bærer forskjellige svingete former som har lengde på baksiden og begrenset lengde på håndflatene.

8. Wrist Mehndi Design:

Mehndi håndleddesign

Mehndi -design med håndledd rød farge gir vanligvis brukeren design av et armbånds armbånd eller armbånd. Designet kan lages med blomstermotiver, mangodesign og mye mer. Armbåndstil gir klassisk oppmerksomhet.

9. Fancy Leg Charm Mehndi:

Fancy Leg Charm Mehndi

Leter du etter fargede mehndi -kjegler for å gi beina det beste utseendet! Den røde fargen mehndi -design laget med forskjellige svingete former, bladmønstre, jingles design, etc. er best å bære til forskjellige anledninger.

De røde mehndi -designene regnes som de gamle designene. Enten du lager tradisjonelle design, arabisk, pakistansk eller Mughlai etc. mehndi -design, når de er laget med rød fargekegle, gir de et unikt og overdådig utseende, spesielt til brudene.