Mange mennesker liker å sette mehndi som er enkelt, men ser fantastisk ut. De små detaljene i designet gjør hele utseendet nydelig. Så kausjon mehndi -designen passer perfekt for jenter og kvinner også. Hver av disse designene er enkle å påføre og har enkle linjer og kurver.

Kausjon Mehndi -design med bilder

Siste og attraktive kausjon Mehndi -design for hånd og føtter:

Ta en titt på noen fine samlinger av kausjon mehndi -mønstre.

1. Side Arm Bail Mehndi Design:

Side Arm Bail Mehndi Design

Det siste innen mehndi -designscenen er sidearmstilen. Her brukes kausjon mehndi -designen bare på siden av armen som når opp til tuppen av tommelen og pekefingeren. Designet er enkelt og delikat. Denne spesielt elsket av unge jenter.

2. Palm Bail Mehndi:

Palm kausjon mehndi

En brude mehndi -design må være intrikat og nydelig. Denne brude mehndi kausjon design er veldig enkel, men nydelig. Brudens håndflate er fylt med kurver og linjer som til slutt gir et pent utseende. Hvis du er ok med et enkelt og fengende utseende for din mehndi, så vil denne designen være din.

3. Kausjonsdesign i senteret:

Kausjonsdesign i senteret

Få denne virkelig enkle mehndi -kausjonsdesignen i midten av hånden din. Toppen av hånden og langfingeren er delikat dekorert med designet. Du kan også inkludere farge i designet ved bruk av glitter eller steiner. Office -gående kvinner kan også foretrekke denne designen for deres festfunksjoner.

4. Arabisk kausjonsdesign:

Arabiske kausjonsdesigner

En annen kul og enkel mehndi kausjon designhender kan gjøres er de arabiske stilene. Disse designene er veldig enkle, men ser delikate og vakre ut. Dette eksemplet på det arabiske designet er fylt med prikker og linjer. For å designe denne typen design trenger vi skikkelig mehndi -artist, trenger et klart øye på arbeidet. Det gir virkelig et flott utseende for mer rettferdige hender.

5. Pakistanske kausjonsdesigner:

Pakistanske kausjonsdesigner

Den pakistanske versjonen er en flott inspirasjon for mehndi -design mot kausjon. Denne nydelige roseblomstema -designen ser fantastisk ut på hånden. Bladene og blomstene er gjort intrikat, men ser veldig enkle ut. Denne gir også ordentlig oppmerksomhet til dine venner eller slektninger.

6. Afrikansk kausjonsdesign for ben:

Afrikansk kausjonsdesign for ben

De afrikanske mehndi -designene er et annet godt eksempel på kausjon mehndi. Designet på føttene ser veldig enkelt og elegant ut. Linjene og det rustikke landsbytrykket er veldig tydelig i den enkle mehndi -kausjonen.

7. Mango Motif Mehndi Design:

Mango Motif Mehndi Design

En enkel mehndi kausjonsdesign inkluderer en liten blomst og et mangomotiv. Mango -designet har kurvene som ser bra ut, så det er valgt i kausjonsdesignet. Prøv disse intrikate designene på føttene eller hånden din. Få dette designet ved enhver annen spesiell anledning.

8. Peacock Bail Mehndi:

Påfugl kausjon mehndi

Kausjonsmehndi -designene 2020 så en økning i bruken av påfugldesignet. Påfugldesignet er mye brukt i India, ettersom det er et symbol eller stolthet og kjærlighet. Fjærene til påfuglen brukes mest på armen eller foten.

9. Siste design for jenter:

Siste design for jenter

Her er de nyeste designene i kausjon mehndi for jenter. Disse inneholder fingrene og ringene som er slitt. Så dette designet gir plass til ringen som må bæres. De intrikate detaljene rundt de andre fingrene er veldig vakre.

Kausjonsmehndi -design kan gjøres på armen, bena eller til og med fingrene. De enkle designene kan hentes fra Pakistan, Punjab, Afrika og til og med de arabiske landene.