Mehndi -konsten kallas henna eller Mehndi. Indiska bröllop är ofullständiga utan mehandi -ceremonin och ritualerna vid mehendi -ceremonin följs i varje del av landet där brudens händer pryds av den härliga röda mehndi -färgen.

Vid dessa festliga eller bröllopstillfällen görs mestadels traditionella indiska mönster på brudens händer. Henna är ett naturligt nav och är säkert för alla hudtyper. Det finns många mehandiartister som är speciellt utbildade i att utforma mehendi. Här är de 9 bästa mehndi -artisterna i Chennai tillsammans med deras adress och kontaktnummer.

Populära Mehndi -artister i Chennai

Kända och bästa Mehendi -artister i Chennai:

Låt oss titta på de 9 bästa mehndi -designersna i Chennai.

1. Ayesha Mehndi Arts:

Mehndi -designers i Chennai

Utan tvekan är hon en av de bästa brudmehndi -konstnärerna i Chennai; Ayesha har folk ställt upp för att få mehandi -designen gjorda av henne under hela året. Hon har utsett cirka femton mehndi -artister som är välutbildade. Även om det är dyrt, är deras stilar utbredda och mönstren kommer att vara enastående.

Adress: Gujji Naicken 2nd Cross St, Anna Nagar East, Chennai, Tamil Nadu 600104

Telefon: 098404 11426

2. Subha Mangala Mehndi Designer i Chennai:

Subha Mangala

Subhamangala är en av de ledande mehndi -konstnärerna, hennes bröllopsplanerare erbjuder online -information och detaljer om Mehandi -ceremonin och ger också Bollywood Mehendi -konstnär som har prydat händerna på vackra kvinnor. Det är bara nödvändigt att bestämma bröllopsdatumet och resten kommer att tas om hand av Subha -gruppen.

Adress: NO 17, bottenvåningen, Vairams Complex No India, 112, Sir Thyagaraya Road, T Nagar, Chennai, Tamil Nadu 600017

Telefon: 044 4202 4041

3. Manisha Modi Bästa Mehndi -artist:

Manisha Modi

Hon är känd för sin snabba vändning och originalitet. Manisha Modis konstverk är makalöst när det gäller Mehendi -mönster i Chennai. De flesta brudar och kvinnor i alla åldrar berömmer för hennes arbete. Hennes specialitet inkluderar arabiska, Hiramoti, Rajasthani, Bombay och Jaipuri Henna -stil.

Adress: 869, Poonamallee High Road, B-25, PA-torn, Kilpauk, Chennai-600010.

Telefon: 044 2640 3766

4. Shingar Bridal Mehendi Artist i Chennai:

Shingar Bridal Mehendi

Shingar är välkända för sina fantasifulla och kreativa mönster, den här Mehendi -artisten i Chennai använder sig av all naturlig henna, så fräsch den blir. De har olika stilar av brudmehndi -mönster, priserna placeras rimligt och mönstren kan väljas av kunden enligt deras krav.

Adress: 18/45, Thakkar street, Near New Saravana Stores, Purasawalkam, Chennai, Tamil Nadu 600007

Telefon: 098405 74443

5. Rajeswari bästa Mehndi -artist i Chennai:

Rajeswari mehndi -konst

Rajeswari passion handlar om mehandi -mönster och har vaserfarenhet på 10 år., Hon gör olika och unika mönster varje gång för sina kunder och ser till att de är helt nöjda och nöjda med hennes mönster. De tillhandahåller dörrstegstjänster över hela Chennai och går också ut ur stationen i Tamil Nadu.

Adress: #4, Praveen Flats B-8, Gandhi Street, Chitlapakkam, Chennai-600064

Telefon: +91 44 33267228

6. Priya Mehendi Designer i Chennai:

Priya Mehendi Arts

Priya Srinivasan är en professionell mehndi -designer som erbjuder tjänster i Chennai; hon går utöver för att se till att hennes tjänster tas emot väl av sina kunder. Från bröllopsceremonier till mottagningar och etniska temafödelsedagar, allt har sin egen uppsättning avskild design och hennes mehandi -design kommer att baseras på kundernas smak.

Adress: #17, FE, 2nd Block, Arti Rajalakshmi Flats, Ambattur Old Township Road, Chennai, Tamil Nadu 600053

Telefon: 099403 72990

7. Anitha Mehndi Arts:

Anitha Mehndi Arts

Anitha föredrar att ge unika mönster varje gång för sina kunder; hon upprepar inte mönstren. Hon är en av de bästa professionella mehendi -formgivarna i Chennai. Hennes komplexa design gör henna -evenemanget större än någonsin. Lätt att få lovord, hennes avgifter ligger väl inom budgeten.

Adress: No 9/18,120, Mint Street, Ibrahim Street, Sowcarpet, Chennai, 600079.

Telefon: +91 – 9884288457, 9445336110

8. Shrinivas Mehndi Arts:

Shrinivas Mehndi Arts

Shrinivas är en professionell mehndi -artist från cirka 20 år; han började henna konst vid 9 års ålder. Många kändisar när de besöker Chennai, de kommer inte att missa att få mehandi -konsten gjord från honom. Hans avgifter kommer att vara lite höga, men hans service till kunderna kommer bara att fascinera alla.

Adress: 2, T P Koil Street, Triplicane, Chennai, Tamil Nadu 600005

Telefon: 099403 72990

9. Sneha Jain Mehandi Artist i Chennai:

Sneha Jain mehndi

Sneha är ganska ny på marknaden och sprider därför ut innovation som ingen annan. Hon är expert på både modern och konventionell konst i Henna. Hon säger att tillämpa mehandi inte bara är ett jobb; det är en konst som behöver tid och engagemang för att ge den perfekta mehndi -designen och göra kunden nöjd med sina innovativa mönster.

Telefon: 9940218210

Slutsats:

Själva staden Chennai är rik på sina traditioner och ritualer, särskilt när det gäller bröllop och mehendi -ceremoni, föredrar de att göra allt perfekt. Så alla ovanstående professionella mehndi -artister i Chennai kommer bara att uppfylla sin dröm med sina unika, innovativa och kreativa mönster som hjälper till att lyfta fram den etiska kulturen och tillåta att sitta på den berömda tronen till slutet.