Mehendi Artist i Jaipur bringer de mest kreative designerne som kan skjære vakre mehendi -design som perfekt. Jaipuri mehandi har blitt en integrert del av tradisjonen. Ingen kan noen gang forestille seg en indisk brud uten Mehandi.

Mehandi -seremonien har blitt mye berømt sammenlignet med tidligere dager. Faktisk vil noen familier til og med ha en spesiell fotoseanse for sin mehendifunksjon med en erfaren og profesjonell Mehndi -artist i Jaipur.

Det er aldri langt unna å dekorere hender med favorittmehandi -design. For de som fortsatt fantaserer om Bedårende Jaipur Mehndi -design, her er de mest oppførte mehndi -designerne med adressen deres i Jaipur.

Mehndi -artister i Jaipur

9 Fremste Mehndi -designere i Jaipur:

1. Rakesh – Mehndi -artist:

Rakesh - Mehndi -artist

Blant de mange brude Jaipuri mehandi -kunstene, har Rakesh Mehendi spesiell anerkjennelse. Ligger i den berømte Gopalpura, er han en profesjonell og lidenskapelig mehendi -designer. Han prioriterer sine kunder først og vil foretrekke å tilby den beste servicen noensinne. Han tilbyr også mange brudepakker.

Adresse: Gopalpura Buypass, Near Riddhi-Siddhi Road, Gopalpura, Jaipur, Rajasthan 302018

2. Reena – Mehndi Designer:

Reena - Mehndi Designer

Reena gjør feilfri mehendi -kunst i bryllupet og er en av de ledende mehandi -designerne i delstaten Rajasthan. Reena er en etterspurt mehndi -artist, og hennes ferdigheter er kjent for vanlige mehndi -design. Hun er veldig populær for sine tilpassede Jaipuri brude mehndi -design.

Adresse: 97, Himmat Nagar, Gopalpura, Tonk Road, Jaipur-302018

3. Anil – Jaipuri Mehndi -design for hender:

Anil - Jaipuri Mehndi -design for hender

Anil er basert i Malviya Nagar og har erfaring med mehndi -design fra mer enn et tiår, han er en av de berømte mehndi -kunstnerne i Jaipur. De bruker sin evne som kunstner og bruker følgelig brude mehandi’s som skiller seg ut. De tilbyr rimelige pakker med de nyeste mehandi -designene.

Adresse: Crystal court, Malviya Nagar, Jaipur-302017, overfor Pizza Hut.

4. SK Mehandi -design:

SK Mehandi Designs

SK Mehandi Art gir unike mønstre med sin kreative ferdighet og erfaring i flere år. De vil sørge for at alle står opp og legger merke til bruden mehndi -design. De tilbyr mange stiler av brudepakker som inkluderer typisk bohra -stil og andre regionale stiler av mehendi -design.

Adresse: Link Road, MI Road, Bapu Bazar, Jaipur – 302141

5. Shalu Mehandi -artist:

Shalu mehandi artist

Shalu er en profesjonell og lidenskapelig mehandi -designer bosatt i Jaipur. Du kan velge hvilken som helst av de tradisjonelle brudesignene, moderne mønstrene eller indiske designene; hun vil forskjønne hånden med sine kunstverk. De oppfyller all forventning og skjærer fantasien på hender og føtter.

Adresse: Nei. H39, Sodala, Jaipur – 302019

6. Hema – Mehndi Designer:

Hema Mehndi Art

Hema er kjent for sine personlige design. Hun tror ikke på å lage blomster og blad. For henne er Mehandi en måte å uttrykke brudens følelser og tanker på. Hvis noen leter etter det kreative og unike designet for den kommende bryllupssesongen, vil Hema være den beste mehndi -artisten i Jaipur.

Adresse: Nei. 8, Durgapura, Jaipur – 302018

7. Bheemraj – Mehandi Art:

Bheemraj - Mehandi Art

Bheemraj er en Jaipuri mehndi -designer og er kjent for sine personlige design. De tilbyr rimelige pakker med høyklasse mehendi -design for hender og ben. En proff i bryllup og festivaler må være der, for mehndi -seremonien er definitivt verdt å prøve.

Adresse: Link Road, Near Saraogi Mansion, Jaipur: 302003

8. Rajendra – Mehandi -artist:

Rajendra Mehandi Art

Rajendra er en brude mehndi -kunstner i Jaipur. Det er bare nødvendig å beskrive hva slags design og tema som en brud ser, resten vil bli ivaretatt av Rajendra og team. De vil gi enestående mehendi -design som alle vil begynne å gi komplimenter for designet.

Adresse: Sun and Moon Complex, Soni Hospital, Sikar Road, Jaipur: 302039

9. Komal – Mehandi Artist:

Komal - Mehandi Artist

Blant hele kunstnerne har Komal sin egen spesielle anerkjennelse i Jaipur når det gjelder Mehandi -design. Designene deres kommer intuitivt ut med variert fantasi uten referanse til bøker. Komal tilbyr spesielle tilleggstjenester for bryllup og andre festivaler.

Adresse: Tomt nr. 9, overfor Alankar Mahila Girls College, Jaipur: 302021

Konklusjon:

Ingen indisk bryllup er noen gang komplett uten mehandi. Det er også veldig kjent i Rajasthan. Alle de profesjonelle kunstnerne tilbyr eksklusive jaipuri mehandi -design og over eksotisk mehandi -design vil kunst sikkert få alle til å stå opp og legge merke til bruden.