När du fick veta att välja mehndi-mönster, skulle du få ett antal olika typer som arabiska, traditionella, indo-västerländska, Mughlai, enkla Tikka Mehndi och många fler. Bland alla dessa är det nya namnet som blir populärt de afrikanska heena -designerna. De är starkt inspirerade av den indiska traditionella designen och ger både komplicerade och komplexa snidade mönster.

Vackra afrikanska Mehndi -mönster med bilder

Senaste och traditionella afrikanska Mehndi -mönster för kvinnor:

Här är några av de mycket utvalda mönster av afrikansk henna som skulle göra dig galen när du väljer.

1. Västra Afrika Mehandi Design:

Västra Afrika Mehandi Design

Designen i regionen Västafrika kommer med mönster som är mörka och djärva. Designen är gjord med enkla kurviga strängar på baksidan med prickade mönster på andra sidan linjen. Du kommer att få denna typ av design på ena eller båda händerna; få denna tjocka design för ditt nästa tillfälle.

2. Half Hand Mehndi Design:

Half Hand Mehndi Design

En afrikansk henna -design som har stulit kvinnornas hjärtan är gjord endast på hälften av handen. Den är fylld med kurviga stora mönster och fylld med små mönster som ger blommans utseende med en prickad kant. Denna design gjord av kreativt sinne, du kan anpassa temat enligt ditt val också.

3. nigeriansk Mehndi -design:

Nigeriansk Mehndi -design

Denna typ av afrikansk henna -konst observeras allmänt och ger design av lågor, cirklar och traditionella stammönster. De fångar i allmänhet sidorna av ben och händer för att ge en armband eller betaldesign. Om flickans hudfärg är medelhög och ser bra ut för funktioner eller fester, så är den här vacker design.

4. Geometrisk Mehndi -design:

Geometrisk afrikansk Mehndi Design

Geometriska mönster har varit de viktigaste mönstren som används för att göra mehndi på brudens handflator. Designen kan också åtföljas av andra mönster som prickar, hjärtan, blommor och mycket mer. Det här ser ut som en blandad kreativitet av mönstertyp.

5. Kulturell Mehndi -design:

Kulturell Mehndi -design

Afrikanska mehndi -mönster för händer när de ges en kulturell touch, de skulle vara de bästa som kan bäras på andliga eller kulturella funktioner. Designen är gjord med olika krukor, blommönster och andra små mönster för en charmig touch. Sådan design gjord av college -tjejer på sina högskolefunktioner eller firande dagar.

6. Etiopisk Mehndi -design:

Etiopisk Mehndi -design

Etiopiska mönster i afrikansk mehndi liknar ganska den indiska mehndi -designen. Tillverkade med en blandning av geometriska mönster, små fyllningar, påfågeldesigner och mycket mer, ger de fantastisk färg till händerna.

7. Enkel afrikansk Mehendi:

Enkel afrikansk Mehendi

Enkla afrikanska henna -mönster när de dekoreras med diamantcharm, får mehndi att se mer härlig ut. Designen är gjord av olika blad som streck som bildar en remsa som på baksidan. Prova denna enkla lookdesign för din vardag.

8. Afrikanska smycken Mehndi:

Afrikanska smycken Mehndi

En afrikansk mehndi -design som ger dig en glimt av forntida smyckedesign i stamområdet i Afrika är den afrikanska smyckedesignen. Tillverkad med olika geometriska former och annan design, ger den ett komplett handskydd med en långfingerdesign.

9. Afrikansk brudmehndi -design:

Afrikansk brudmehndi -design

Precis som andra mehndi -typer har blommönster, har de afrikanska mönstren också en glimt av liknande mönster. De är gjorda med tjocka mehndi -kanter och små fyllningar och är perfekta för att dekorera händer och ben på brudar.

De afrikanska henna -mönstren består av mönster som geometriska former, prickar, linjer, rutor etc. som är ganska enkla att rita. Deras mönster täcker vanligtvis handflator, armar, fot och händer som liknar mesh.