Appliceringen av Mehandi på huden har pågått sedan urminnes tider. Det är en konstform som aldrig verkar åldras. I antiken skulle mestadels kvinnor av asiatiskt och afrikanskt ursprung applicera Mehndi men på senare tid har tillämpningen av Mehendi tagit en ny vändning. Det har blivit en trend bland de flesta kvinnor som lever över hela världen. Eftersom applicering av Mehandi är lätt, smärtfri och inte är en permanent märkning på kroppen, har den blivit populär över hela världen i form av tillfällig tatuering.

Belly Mehendi Designs

Även om applicering av Mehndi är vanlig på händer och ben, applicerar kvinnor Mehandi också på magen. Det är ett annat faktum att i vissa kulturer i Indien är applicering av Mehndi på magen på de gravida kvinnorna något av en sedvänja, men magen Mehendi har också blivit en ny trend bland kvinnorna. Här är en lista över några vackra Mehndi -designer med mage med bilder som du definitivt skulle uppskatta.

Bästa Belly Mehndi -mönster med foton:

1. Flower Belly Mehendi Designs:

Flower Belly Mehendi Designs

Om du vill visa upp dig platt mage med en vacker tillfällig tatuering så skulle denna design göra susen för dig eftersom den inte bara är vacker utan också är väldigt vacker att titta på. Applicera denna Mehndi -design och stoltsera över din platta mage.

2. Enkel Belly Mehandi Design:

Enkel Belly Mehandi -design

Detta är en enkel och liten design av Mehendi applicerad runt navelområdet och är perfekt för att visa upp din platta mage utan att du ser klibbig ut. Och den bästa delen av denna mehandi -design är att den till och med kommer att gå med dig västra kläder.

3. Creeper Belly Mehendi Designs:

Creeper Belly Mehendi Designs

Detta är en mycket vacker mehndi -design ritad på magen och är perfekt inte bara för att skryta med din platta mage utan också för att skryta vid ceremonier och andra tillfällen.

4. Spider Belly Mehndi Design:

Spider Belly Mehndi Design

Detta är en söt invecklad mehendi -design som inte behöver ord för att beskriva den. En mycket enkel och ändå vacker mehandi -design som är utformad för att du ska skryta med dig själv vid alla typer av tillfällen.

5. Vackra Caterpillar Belly Mehandi Designs:

Caterpillar Belly Mehandi Designs

Detta är ännu en vacker mehndi -tatueringsdesign som kan ritas på magen. Jag gillar att kalla den här designen för “larv” -designen på grund av utsprången runt mönstren. Detta är verkligen en underbar design för dig att skryta med din stil och platta mage.

6. invecklad mage Mehendi -design:

Invecklad mage Mehendi -design

Graviditet är den vackraste perioden i en kvinnas liv. Och även om vissa kulturer har en sed att applicera Mehendi på magen på den gravida damen, kan du fortfarande tillämpa det även om du inte tror på gamla seder och ritualer. Jag menar att du inte behöver tull för att berätta när du ska se vacker ut?

7. Cool Belly Mehndi Designs:

Cool Belly Mehndi Designs

Detta är en mycket vacker mehndi -design som kommer att se utmärkt ut om du har en platt mage och är desperat att skryta med det eftersom det här är en av de vackra mönster som inte kommer att svika dig.

8. Färgglada Belly Mehandi Design:

Färgglada Belly Mehandi Design

Detta är en mycket färgstark Mehendi -design som ser fantastisk ut och är ett bra val för att applicera på magen.

Om du vill att din Mehendi ska se bäst ut är det lämpligt att applicera en blandning av socker och citron. Detta kommer att göra färgen mer permanent.