Hvordan lage mehndi -kjegle perfekt hjemme? vil du vite prosessen og trinnene som er involvert i det. Mehndi -lage hjemme er en veldig genial idé. Mehndi er virkelig essensen i den indiske kulturen. Det er rik farge og en fantastisk duft får oss alle til å falle for det. Det er en kunstform som er verdsatt så vel som nytes. Men selv som en etablert kunstner kan man gå galt hvis verktøyet som brukes ikke er konstruert til perfeksjon.

Mehendi -designet som er laget, kan fremstille deg som en nybegynner hvis henna -kjeglen ikke er laget riktig. Det er mange mennesker som bruker pinner for å lage henna -design, men prosessen er ekstremt vanskelig å lære. Derfor har håndrullede mehandi -kjegler blitt brukt i evigheter nå, for å gjøre prosessen enkel og praktisere kunsten uten å belaste kunstnerens hender for mye. Her gir vi trinnvis prosess for hvordan du lager mehndi -kjegler hjemme riktig med perfeksjon som gjorde mehndi -design mer mørkere.

Hvordan lage Mehndi Cone

Hvordan lage Mehandi Cone trinn for trinn

Å lage henna -kjegler er ikke rakettvitenskap. Følgende noen få enkle trinn (og definitivt øvelse flere ganger) kan gjøre deg perfekt.

Ting du trenger

Den første oppgaven er å sette sammen utstyr og verktøy du trenger:

 • Cellofan eller Flora phane eller Mylar -ark. Det er enklere å lage kjegler med tykkere ark.

  • Saks.

  • Klebrig tape.

  • Små gummibånd for å feste kjeglene.

Steg for trinn -metode for å forberede en Mehendi -kjegle:

Hvordan lage Mehndi Cone 1

Når du har alle forsyningene til rådighet, begynner du med oppgaven.

 1. Skjær arket i et rektangel på 6 x 7 tommer. Selv om trekantede stykker også kan brukes, foretrekkes rektangler mer på grunn av det ekstra materiallaget som de gir, og det samme hjelper til med å forhindre lekkasjer når de rulles inn i en kjegle.
 2. Begynn å rulle kjeglen – Alt du trenger å gjøre er å ta tak i det øvre høyre hjørnet av rektanglet og følg ved å brette den til venstre, mot midten. Sentrum av den bredere kanten av arket blir den spisse enden av kjeglen.
 3. Rull og rull! – Fortsett å rulle arket til du endelig danner kjeglen. Du kan bruke en liten skyvebevegelse for å justere kjeglens lengde og bredde, i henhold til dine ønsker og krav.
 4. Når du kommer til enden, forskyv kjeglen, etterfulgt av å trekke den, for å åpne spissen etter ditt ønske. Det anbefales å holde spissåpningen så liten som et hull. Hvis du trenger større åpninger, kan spissen klippes med en saks senere.
 5. Tape sammen! – Den lille halen på kjegleenden må teipes skikkelig. La en og en halv centimeter fra spissen mens du teiper.
 6. Deretter skal et lite stykke tape legges rundt spissen av kjeglen. Dette vil sikre spissen og beskytte den lille tenåringsåpningen på plass. Det forhindrer også utpakking og eventuelt søl av henna.
 7. Tape langs sømmen med omtrent en og en halv centimeter stykker. Fest også innsiden med tape.

Hvordan lage Mehendi

Det er to måter å lage Mehendi hjemme.

1. Friske blader:

 • Hvis du planlegger å bruke Mehendi -blader, rengjør dem grundig
 • Mal dem til en pasta med lite vann
 • Pass på at pastaen ikke er klumpete eller grov
 • Den glatte pastaen kan brukes som Mehendi

2. Tørre blader eller pulver

 • Tørk Mehendi -bladene i sollys og pulver dem eller Bruk Market ready Mehendi -pulver
 • Bland pastaen med vann og noen dråper sitronsaft
 • Du kan tilsette et par dråper eukalyptusolje til blandingen for bedre resultater

Slik bruker du en Mehendi -kjegle for perfekt bruk:

 1. Fyll kjeglen opp til en halv eller to tredjedel av lengden med forberedt henna.
 2. Gi en vri på kjeglen, like over henna -pastaen, og bruk et lite gummibånd for å forsegle kjeglen.
 3. Klipp av tuppen litt hvis den er for liten. Kontroller og juster etter eget valg.
 4. For å opprettholde konsistensen i trykket, fortsett å rulle gummibåndet nedover kjeglens lengde.
 5. Voila! Nå har du fantastiske henna -kjegler som holder deg gjennom et arrangement uten å løse opp, rulle ut eller utvikle store, slurvete tips.

Hvordan lage Mehendi Cone Darker

Disse enkle tipsene kan hjelpe deg med å oppnå mørkere Mehendi -farger som umiddelbart kan forskjønne håndflatene:

 • Å la Mehendi -blandingen hvile over natten kan hjelpe i bedre farge, ettersom Mehendi trenger noen få timer for å slippe fargestoffet.
 • Bland en del sitronsaft med tre deler sukker. Drypp denne blandingen på påført Mehendi med en bomullspute. Denne metoden sikrer at Mehendi ikke tørker ut og blir på huden over lengre tid.
 • Å la Mehendi stå på hendene i minst 2-3 timer, gir en mørkere farge
 • Når du har fjernet Mehendi, utsetter du hendene for røyken fra noen nellik oppvarmet på en panne. Dette gjør også din Mehendi -farge mørk.
 • Ikke vask Mehendi med vann. Bruk heller kokosnøttolje til å rengjøre restene

Neste gang du planlegger å delta på et bryllup eller en tradisjonell begivenhet, kan du prøve denne enkle prosessen for å lage en Mehendi -kjegle. En perfekt laget Mehndi -kjegle er hemmeligheten bak en feilfri design på håndflatene dine. Som de sier, “Practice Makes You Perfect”, ikke gi opp på et eneste forsøk. Fortsett å prøve til du mestrer fremstillingen av en perfekt og solid Mehendi -kjegle.