Som gravid måste du ta hand om dig själv för att barnet ska utvecklas och växa inom dig. Läkare råder dig att regelbundet äta balanserad kost och avstå från alkohol och nikotin. Att träna på gymmet är farligt eftersom du kan förlora barnet innan tiden. Därför rekommenderas lätt träning som promenader eller simning. Fysiologiskt utvecklas alla spädbarn i en vattensäck så att simma är skonsam rand bästa alternativet för mamma och bebis.

Simklänningsmodeller för gravida damer:

Här är 9 bästa mammasimkläder och badshorts för gravida kvinnor i olika modeller.

1. Mama Licious – Baddräkt med moderskapsrand:

Mama Licious - Baddräkt med mönsterrand

Moderskapskläderna, gjorda av stretchbart badmaterial och med V-ringning, ser väldigt attraktiva ut. Utskriften på denna kostym är mycket tunna svarta ränder på vit bakgrund. Du kan använda de justerbara breda remmarna för att passa dig bäst.

2. ASOS Maternity Mix and Match Tankini -bikinitopp i regnskogstryck:

ASOS Maternity Mix and Match Tankini -bikinitopp i regnskogstryck

Denna regnskogstryckta badkläder är en bikini som har två delar. Dräkten är tillverkad av 82% polyester och 18% elastan som gör materialet töjbart som alla andra simtyg. Det finns också justerbara remmar för dig.

3. ASOS Maternity Gathered Ruched Bandeau Baddräkt:

ASOS Baddräkt med mönster i rynkad bandage

Artikeln är en ljusröd färgad, töjbar designer baddräkt tillverkad av 80% polyamid, 20% elastan. Designen är väldigt snygg med Bandeau -hals, samlat material och kort snitt. Det ser också modernt ut eftersom det inte finns några stödband.

4. Bikiniunderdel i barock Paisley -mönster med flätad detalj från ASOS:

ASOS Bikiniunderdel med barock Paisley -mönster i flätad detalj

Denna artikel är Bikinis trosor av 82% polyester, 18% elastan som gör materialet töjbart. Denna har en kort klippning och låg stil på dräkten sitter under bumpen när du är gravid. Det finns också flätade trim.

5. ASOS- Baddräkt för moderskap- Randigt:

ASOS - Baddräkt med moderskap - Randig

Denna artikel tillverkad av 82% polyamid och 18% elastan gör baddräkten stretchig. Trycket är mycket attraktivt med breda mörkblå och vita ränder. Designen är V-ringad och justerbara remmar. Baksidan är utskurna i detalj. Det finns ett lås som fäster den. Det finns också en kort nedskärning.

6. Polka prickade moderskap badkläder:

Polka prickade mammas badkläder

Denna artikel är tillverkad av stretchbart badkläder. Utskriften av kostymen är blå med vita stora prickar på badkläderna. Designen är störtande V-ringad och har stödjande justerbara remmar på axlarna. Det finns också snöre för åtdragning och lossning för att justera badkläderna efter behov.

7. Sötaste moderskapstraplösa badkläder:

Sötaste moderskapstraplösa badkläder

Dessa eleganta, attraktiva och fashionabla badkläder är gjorda av det vanliga stretchbara baddräktsmaterialet som har ovanlig havsgrön färg och svarta prickar. Stilen täcker bulten från graviditeten mycket bra eftersom badkläderna är som en miniklänning. Det finns inga remmar för att hålla i badkläderna så du ser väldigt sexig och söt ut.

8. Söt svartvit randig design:

Söt svartvit randig design

Mycket attraktiva badkläder av stretchbart baddräktsmaterial. Utskriften är inte de vanliga svartvita ränderna men det finns en mycket intressant design som skulle se underbar ut medan din bula växer och du simmar. Denna stil är ett stycke utan remmar för att hålla dräkten. Det finns också en kort nedskärning.

9. Gamla marinblå och rosa moderskapsbikini -badkläder:

Gammal marinblå och rosa mammakläder med bikini

Underbara tvådelade eller bikinis i marinblå och matchande rosa färger. Toppen har mestadels marinfärg. Toppen hålls av de två breda remmarna som sitter fast i nacken. Det finns en tunn rosa linje ovanpå som matchar med den breda rosa kanten på kalsongen. Tröjan har också marinblå färg. Denna är gjord av det vanliga töjbara materialet.

Vi drar slutsatsen att det finns många baddräkter som är tillgängliga för den här specialen när du väntar din baby och vill simma för att vara frisk och passform.