Så snart du är gravid bestämmer du dig för att gömma dig. Det är dock bäst att umgås med vänner och familj på fester, middagar och cocktails. Njut av en opera eller till och med gifta dig. Modedesigners har skapat bekväma, snygga mammaklänningar åt dig.

Snygga klänningar för gravida damer:

Här är topp 9 klänningsmodeller att bära för kvinnor under gravida dagar.

1. Keaton öppen axelklänning:

Keaton öppen axelklänning

Denna bekväma, moderskapsklänning är överkomlig för alla. Denna mörkgröna klänning är gjord av 90% bomull och 10% spandex. Klänningens längd är upp till knäna. Andra specialfunktioner inkluderar urringning, snitt med öppna axlar och ärmar som når armbågen

2. Gals Now – Maternity Mini balklänning:

Gals Now - Mini -balklänning för moderskap

Denna rödfärgade moderklänning är gjord av mesh och foder. klänningen har broderad topp med rundad halsringning och tre fjärde ärmar. Den nedre delen har små rosetter gjorda av spetsar fästa på avstånd. Den nedre delen är blossad och når knäet. Det finns ett satinband som används för att knyta en rosett runt väntetiden. På baksidan finns en invecklad design med det röda satinbandet som ser vävt ut – det börjar i bredare bredd och när det går ner mot och upp till höfterna blir väven smalare.

3. Mammakocktailklänning i blått:

Mammakocktailklänning i blått

Shiny Cocktail -mammaklänningen når över knäna. Stilen är intressant eftersom den har korsad V-ringning, asymmetrisk fåll och långa ärmar.

4. MSS Bridal-Maternity A-Line Aftonklänning:

MSS Bridal - A -Line Aftonklänning för moderskap

A-line moderskapsklänning är persikafärgad spets och foder. Den når anklarna. Toppen har mer genomarbetat självfärgat broderi än den nedre delen. Ett persika satinbälte används för att knyta runt midjan. Den här klänningen har även lock-ärmar.

5. Silk moderskapsklänning för kvällen:

Moderskapsklänning i siden för kvällen

Mammaklänning gjord av 100% siden och helt fodrad. Klänningens längd når hälarna medan den framåt når högre än då knäna Den har V -ringning och krökt midja.

6. Daisy- Långa mammaklänningar för bröllop:

Daisy- Långa mammaklänningar för bröllop

Mammabröllopsklänning som når golvet är gjord av 83% nylon och 17% rayon, foder av 92% acetat och 8% elastan, foder av 93% mikromodal och 7% elastan. Som ett resultat är klänningen mjuk, töjbar och spetsig. Unik design är kaskad tyglindning över kurvor, bekväm, skonsam halsringning och ärmarna täcker överarmarna.

7. Amelia klänning kort:

Amelia klänning kort

Eftersom den här klänningen sträcker sig mycket bra över din bula, älskar kändisar att bära den här klänningen. Den är tillverkad av 94% nylon, 6% spandex, foder av 95% viskos och 5% elastan. Det finns i många färger men den här är i vit färg och kan bäras vid flera speciella tillfällen. Klänningens design är att den har blommiga snören, båtringning, detaljerade pilgrimsmuffar som når armbågen och en attraktiv nederkant. Det finns också en vit/elfenben satin sash för att binda runt midjan.

8. Freya moderskapsklänning:

Freya mammaklänning

Denna blå moderskapsklänning har spetsar av 42% nylon och 58% rayon och foder av 95% viskos och 5% elastan. Den snygga urringningen med många detaljer är gjord med spets. Denna korta klänning är knälängd. Därför är denna klänning bra för att delta i fester, middagar och dansgolv.

9. Mammakvällsklänningar:

Mammakvällsklänningar

Aftonklänning färgad askblå är formell och spektakulär. Det är så elegant och underbart att det passar att bära till operahuset. Halsen och ärmarna har smycken som fästs på ovans spets. På baksidan är nacken djup och når nästan midjan. Klänningen faller bra på grund av veck. Klänningens längd fram når golvet medan den på baksidan är ungefär en fot eller två längre.

Vi drar slutsatsen att många moderna, bekväma, moderskapsklänningar i olika stilar och längder finns tillgängliga för dig att välja mellan.