Utställningsdesignerna för salongen är den bästa platsen att visa andra små föremål som har intresserat dig och din familj. De kan vara bildramar av familjen eller de kan vara medaljer, souvenirer etc. Varje utställningslokal som en familj äger är fylld med minnen och det är vad gästerna visas när de kommer över. Det finns hyllor där du kan förvara föremålen för visning. Du kan också ha olika nivåer och storlekar på hyllor. Eftersom vissa föremål kan vara högre och större än resten, har många montrar olika nivåer av hyllor för alla typer av föremål.

Showcase -design för salongen

Hur man väljer utställningsdesigner för salongen?

Om du är på jakt efter den perfekta salongen i vardagsrummet, är du på rätt plats. Vi har bilder på salongen som du kan gå igenom och ta reda på vad du gillar.

  • Plats: Så när du planerar att köpa ett skyltfönster till ditt vardagsrum måste du räkna ut storleken på utställningen du kan ha i ditt rum. Höjd och bredd på utställningen måste beaktas.
  • Form: En annan faktor är hyllan: hur många hyllor finns det och vilket material är den gjord av.
  • Budget: Budget spelar också en viktig roll, så kontrollera även artikelns kvalitet gentemot beloppet för den. Även i en liten budget kan du få en bra vara.

Betydelsen av Showcase -mönster i salongen:

Ett utställningsrum för salongen är viktigt eftersom det ger familjen en chans att hålla sina minnen vid liv. Bilderna på nära och kära och vänner kan förvaras i ett enda utrymme. Medaljer som barn har vunnit kan visas upp för alla att se och uppskatta. Souvenirer från alla resor kan också förvaras som en påminnelse om de roliga tider de har haft. Så att ha det här utrymmet där alla viktiga saker kan förvaras och beundras är riktigt bra. Eftersom salongen är det enda utrymmet där familj och gäster möts för samtal, verkar en utställning på denna plats vara rätt att göra.

Bästa Showcase -mönster för salong i Indien:

Här anlitade vi 10 enkla och moderna utställningsdesigner för salongen med bilder. Låt oss ta en titt på dem.

1. Floating Drawing Room Showcase:

Senaste presentationsdesigner för salongen

Kolla in denna coola flytande väggmonteringsdesign som är tillverkad av MDF -material och har en elegant, blank svart finish. Designen har många hyllor som är placerade på ett kors och tvärs så att du får flera enkla hyllor för att behålla alla dina knicknacks. Detta är en av de bästa vitrinskonstruktionerna för salongen Indien. Välj den här vitrinskåpet för din salong om du vill spara plats på golvet. Detta hjälper dig att behålla föremålen och fortfarande ha plats i rummet. Så fortsätt och köp denna härliga enhet.

2. Showcase för stor hylla i salongen:

Moderna Showcase -design för salongen

Om du älskar böcker och behåller memorabilia är detta coola träfönster bara något för dig. I dagens små rums hem är detta den idealiska möbeln. Utställningsdesignen i trä för vardagsrummet är snygg och hög. Bredden är tunn och tar därför inte för mycket plats och får också rummet att se rymligt ut. Det finns många hyllor i enheten och detta ger dig gott om plats att förvara en massa saker. Gör din salong till ett bra ställe att sitta och njuta av att läsa en bok med denna underbara bit.

3. Bokhylla Showcase För salong:

Bästa presentationsdesigner för salongen

Här är en annan träfönster för salongen som är kompakt och liten. Det är en vertikal montage som är fristående. Att ha ett litet hörn för att läsa dina böcker är alltid ett välkommet tecken. Du kan placera den var som helst i salongen och hålla föremål upp till 7 kg i vikt. Det kan också vara ett coolt komplement till dina befintliga möbler. Den praktiska guiden i bruksanvisningen ger dig också sättet att montera detta stycke. Du kan skapa en härlig modern inredning i ditt hem med denna underbara pjäs.

4. Wall Unit Show Case For Drawing Room:

Enkla utställningsdesigner för salongen

Här är en traditionell väggenhet som syns i många hem. Denna fantastiska komprimerade bräda är laminerad med PVC så att den är en hållbar bit. Den här designen för vardagsrums -TV kan rymma många saker förutom en stor TV. Den har många fack och innehåller även lådor. Valnötfinishen i detta utställningshus är iögonfallande. Du behöver ett väggutrymme för den här enheten, så kontrollera dina rumsmått innan du väljer detta. Denna stora enhet hjälper dig att hålla alla knicknacks på plats och fria från skräp.

5. Matte Finish Showcase Of Drawing Room:

utställningshall

Letar du efter ett TV -skåp? Då är denna fantastiska TV -utställning i vardagsrummet den bästa eftersom den inte upptar mycket plats. Den snygga designen är mycket modern och klassisk. Den rymmer en 40 -tums LED -TV. Hyllan nedanför den rymmer stereon, modemet, högtalarna och andra knicknacks som du vill visa. Den matta finishen på denna utställning är mycket spektakulär och en som passar med de flesta designmöbler för hemmöbler. Så ta en titt på denna fantastiska pjäs och om den passar in i ditt hem, så är detta det bästa köpet för dig.

6. Showcase för TV -enhet:

bilder på salongen

Detta är en härlig TV-showcase som du kan ställa in i din salong. Du kan förvara din TV i den här vitrinesöppningsmöbler i vardagsrummet som också har hyllor. Hela utställningen har två sidopaneler och en topp- och bottenpanel. Den nedre panelen har lådor där du kan förvara dina föremål säkert. De två sidopanelerna har hyllor där du kan visa föremål. Mittområdet är ihåligt och det är här en TV kan hållas. Alla TV -storlekar kan hållas i detta utrymme och det är därför bra för de flesta hem.

7. Designer Drawing Room Showcase:

salongen visa upp bilder

Vill du ha något enastående som din salong? Välj sedan detta väggfönster i vardagsrummet med två ljusa färger som dyker upp. Designen är ganska modern och kommer att se bra ut i ett modernt hem. Den gula och bruna färgkombinationen är unik och sticker ut. Du kan visa upp många föremål på hyllorna och placera stereosystemet inuti skåpen. Den här vitrinskåpet är tillverkat av trä av god kvalitet och håller länge. Om du gillar färg och stil som är modern, gör detta till ditt val för din salong.

8. Zigzag Showcase Design för salongen:

showcase för salong

Här är en stor platsbesparande utställning som har en sicksackdesign. Den flytande hörnutställningen för salongen är gjord av flera hyllor som har böjda kanter. Showcase är en modern design med minimalistisk stil. Det är perfekt för ett modernt hem där utrymme är premium och så att du fortfarande kan visa dina memorabilia utan att kompromissa med utrymmet. Vitrinskåpet är tillverkat av hållbart material och passar perfekt i alla hörn av rummet. Den moderna stilen i denna utställning är ett blickfång och en bra konversationsstartare också. Så prova detta för ditt hem.

9. Hörnvisning för salong:

design av vitrinskåpet för salongen

Ett annat häftigt utställningshall i vardagsrummet är den här golvmonteringen som kan förvaras i alla hörn. Den har böjda kanter vid varje hylla med en cool träfinish som är elegant. Denna underbara utställningshus passar perfekt även för små hem eftersom den inte tar för mycket plats. Du kommer att kunna behålla små föremål för showen. Denna showcase kommer dock inte att kunna visa en TV -enhet. Även med sin lilla storlek kan du fortfarande använda den maximalt. Detta kan hjälpa dig att behålla små föremål som annars inte hittar någon plats.

10. Ladder Shelf Showcase Design för salongen:

vardagsrumsdesigner för vardagsrum

Välj denna coola flytande salongdesign med flytande salong som har stegen i svart och vitt för ditt vardagsrum. Detta kommer att lysa upp ditt rum och ge ditt hem ett modernt utseende. Materialet som används för denna utställning är hållbart och starkt. Det finns fyra hyllor med gott om plats för att hålla dina knicknacks. Den perfekta platsbesparande enheten kan hängas på valfri vägg i salongen. Detta är säkert ett bra köp till ett överkomligt pris och enkel montering. Kolla in online -sajten för denna hylla och välj den idag.

De enkla vitrinskonstruktionerna för salongen är de bästa av de bästa och därmed de mest populära också. De kan vara kan höga eller korta, de kan hållas i hörnet eller de kan hängas på väggen. Hursomhelst är montrarna avsedda att visa artefakter och andra memorabilia från familjen. Glas och trä är de vanligaste materialen som används för att skapa dessa skönheter. Moderna mönster och moderna är bästsäljare. Så välj din vardagsrumsdesign baserad på kraven i ditt hem och ditt stiltema.