Dette kan være sjokkerende for deg, men ja, leppestifter hjelper også med å redusere de mørke sirklene umiddelbart og gir deg det utjevnede utseendet. Ved å bruke leppestift til å dekke over mørke ringer, kan du forberede ansiktet ditt på videre sminke, og det gir deg også det feilfrie utseendet hvis du vil unngå de sta lagene av sminke i ansiktet ditt. Imidlertid avhenger det også av fargen din og hudtekstur, for å velge fargen på leppestiften.

Beste leppestift for å fjerne mørke sirkler:

Her er noen tips som kan hjelpe deg med å dekke mørke sirkler med leppestift på en effektiv og rask måte.

1. Grønn leppestift for mørke sirkler:

Grønn leppestift for mørke sirkler

Grønn farge brukes mest på huden med røde kamuflasjeflekker. Den grønne leppestiften for å skjule mørke sirkler påføres først ved å dyppe den under øynene og nesen, munnvikene og på toppen av kapillærene som er ødelagte. Du kan avslutte prosessen med å dekke den med en fin concealer. Det grønne leppestiftdekselet brukes stort sett også på røde hudflekker som er observert på jentene, for en jevn hudtekstur.

2. Lilla leppestift på mørke sirkler:

Lilla leppestift på mørk krets

Har huden din gule toner, eller bærer den gulaktig misfarging med gul hud? Den lilla leppestiften for sirkler under øyet er den beste for ansiktstonen din. Den lilla fargen når den påføres de mørke sirklene og danner et fast lag, vil hjelpe deg med å forenkle ansiktstonen din ved hjelp av en concealer eller et lett fundament. Du kan også blande lilla farge med lys rosa for å få magiske effekter på de mørke ringene.

3. Oransje leppestift for mørke sirkler:

Oransje leppestift for mørke sirkler

Enten du går for oransje leppestift eller oransje concealer, begge er i stand til å gi deg ønsket hudfarge uten mørke ringer på den. Den oransje leppestiften som dekker mørke ringer under øynene, brukes mest til å forsvinne de originale blå fargene på huden sammen med blåmerker, sta skygger, synlige vener og hyperpigmentering. Når den påføres huden, gir den ut den perfekte huden uten feil på den.

4. Rød leppestift for mørke sirkler:

Rød leppestift for mørke sirkler

Rød leppestift for å dekke mørke sirkler er ganske trendy blant tenåringer som har en lys hudtone. Det hjelper også med å bli kvitt de mørke flekkene og flekkene umiddelbart i lang tid. For å bruke den røde leppestiften må brukeren dekke områder som under øynene, nesens sider, over øynene, etc. som senere er dekket med en rettferdig concealer, eller foundation med lett våt hånd for å gi den et fast og jevnt utseende.

5. Rosa og blå leppestift for mørke sirkler:

Rosa og blå leppestift for mørke sirkler

Rosa og blå gir deg en lignende fargeeffekt som lilla. Den rosa brukes mest for den varme hudtonen, sammen med mørke ringer. Rosa leppestift når den brukes med blå eller oransje leppestift for mørke ringer gir en fin fargekombinasjon til kvinnene som har et svakt mørkt utseende. Leppestiften påføres rundt øynene og på kinnbeina litt hvis du bruker mørk leppestift, og dekkes til med en concealer. Du kan også blande en liten porsjon blå leppestift på den for bedre effekter.

Prosessen med å bruke leppestift under øynene for mørke sirkler er den samme. Det avhenger imidlertid også av hudtonen, ettersom kvinnene som har mørk ansiktstone og fortsatt har mørke ringer også vil kreve å bruke mørke leppestifter for å gi et dristig utseende. På samme måte kan kvinner med lys hudfarge gå med lyse leppestiftfarger, for å redusere de mørke ringene med et magisk preg.