Mudra eller yoga øvelser har vist seg å være gunstig for menneskekroppen og livsstilen. Mange forskere har bevist at hvis du vil føre en sunn livsstil, må du inkludere mudras eller yogaøvelser i din daglige rutine. Det er en rekke øvelser for å håndtere dine helseproblemer. Så i dag diskuterer vi med yoga mudra for ryggsmerter.

Håndmudra for ryggsmerter Hvordan gjøre trinn og fordeler

Ryggsmerter er et av de vanligste problemene i din daglige livsstil. Den lange arbeidstiden, daglig stress og alt som gjør at ryggsmerter er et veldig vanlig problem. I noen tilfeller kan det være midlertidig, mens hos noen mennesker er ryggsmerter veldig vanlige, jeg har hørt mange klage på at ryggsmerter er en integrert del av den daglige livsstilen. Så siden dette innlegget er forbundet med mudras for ryggsmerter.

La oss stille et spørsmål, er det noen mudra for å helbrede ryggsmerter? Har du noen gang hørt om noe som kalles ryggsmerter mudra?

Mudra mot ryggsmerter:

Ryggsmerter mudra er veldig effektivt for å behandle ryggsmerter. Det er faktisk en håndbevegelse som er veldig effektiv mot mudras i ryggen. Vi kan kalle det nettopp en hånd mudra for ryggsmerter. Disse håndmudraene for ryggsmerter sies å være ekstremt effektive mot ryggsmerter. Denne hånden mudra hjelper til med å balansere kroppsenergi og behandler eller motstår kroppen din mot ryggsmerter.

Hvordan gjøre håndmudras for ryggsmerter og fordeler:

Akkurat som de fleste mudraene gjøres denne mudraen også med hender eller mest presist fingre. Det er faktisk en fingerbevegelse som tar sikte på å bli kvitt ryggsmerter eller ryggsmerter. Dette fungerer både på nedre og øvre ryggsmerter.

Du må sette deg ned først i padmasana eller lotusstilling. Hovedmålet er å sette seg ned i en behagelig posisjon. Du kan lukke øynene hvis du vil, dette vil hjelpe deg med å konsentrere deg og mekle mye bedre. Et annet stort spørsmål er også nå: bør du sitte. Jeg foreslår at du sitter på en enkel lysmatte, eller til og med et lett teppe vil fungere også.

Det du egentlig bør gjøre er at du ikke skal sitte direkte på gulvet. Mange eksperter og treningsforskere har hevdet at en bestemt type stråling kommer ut av gulvet, og dette er ikke bra mens du gjør noen form for yoga eller mekling. Sørg for at hele kroppen er i en veldig avslappet stilling uten kroppslig stress eller andre problemer.

Nå, kommer til hoveddelen av øvelsen. Siden denne øvelsen er utført med begge hendene – høyre og venstre. Vi vil gi deg en detaljert beskrivelse av begge hendene. La oss først begynne med den venstre. Du må la tommelen, midten og ringfingrene berøre hverandre på spissen. Nå må du strekke ringfingeren mot lillefingeren.

Nå, kommer til høyre hånd. Du må plassere tommelfugen på neglen på pekefingeren. Trekk alle fingrene gradvis utover.

Du må holde denne stillingen med begge hendene en stund. Dette kan vare i minst 5-7 minutter. Du kan gjøre denne øvelsen når som helst på dagen. Denne øvelsen innebærer heller ikke bruk av utstyr. Så på denne måten gjør det meg mye lettere å gjøre. Ikke sant? Du kan gjøre denne mudraen så lenge du føler at den har rett. Du kan gjøre det til du blir helt lettet fra ryggsmerter. Men mitt personlige råd er å fortsette det selv etter det, slik at ryggsmerter holder seg milevis fra deg.