Mudraer er en del av Yoga, som hjelper til med å åpne energikanalene og tette til igjen chakraene i kroppen. Spesielt for mennesker med psykiske problemer som skyldes angst, rastløshet og irriasjon, har Mudras vist seg å være ganske effektivt for å bringe en positiv endring. En slik mudra er Kalesvara Mudra, som hjelper deg å ta kontroll over tankene dine. Denne Mudra er dedikert til Kalesvara, som er Tidens Herre. Det hjelper oss å observere vår karakter og tenke over vår oppførsel. Etter hvert vil du observere redusert angst, bedre kontroll på tankene og følelsene dine. Kalesvara Mudra er også kjent for å hjelpe til med å slutte med avhengighet. I denne artikkelen skal vi diskutere fordeler og trinn for Kalesvara Mudra for å utføre den.

Hva er Kalesvara Mudra, trinn å gjøre og fordeler

Hva er Kalesvara Mudra?

Kalesvara Mudra er en av Hastha mudras der hendene er plassert for å lede energi inn i kroppen. Det hjelper personen med å overvinne visse uønskede egenskaper og avhengighet, ved å roe ned sinnet og flytte fokus til selvobservasjon.

Kalesvara Mudra Betydning:

Kalesvara Mudra holdning får navnet sitt fra Kalesvara, som er tidens herre. Denne yogamudraen er innflytelsesrik og kan avkjøle sinnet og kan endre karaktertrekk for å bli bedre. Kalesvara Mudra håndyoga kan trenes av en person som trenger en optimistisk forandring. Det kan være øvelse for å gi 20 minutter om dagen.

Prøv kalesvara mudra -stillingen gjennom din daglige meditasjon i dag. Hvis du reagerer kraftig, kan du få øyeblikkelige resultater. Men hvis fordelen ikke kommer raskt, vær tålmodig og pålitelig i din praksis. Vær imidlertid oppmerksom på at mens hasta mudras kan gi stor helbredelse, er ingen mudra et alternativ for medisinering, ellers legehjelp.

Betydningen av Kalesvara Mudra:

Kalesvara Mudra -gest hjelper oss ved å fjerne motstridende tanker og gjøre oss roligere. Det hjelper oss med å tenke og observerer vår karakter, vane og handlinger over tid, og åpner døren for alter. Kalesvara Mudra kan trent av alle som ønsker endring. Den må trenes i minst 15-20 minutter.

Trinn for å utføre Kalesvara Mudra:

 1. Sett puten på langfingrene sammen.
 2. Berør for øyeblikket de to første leddene på pekefingre pluss tommelen.
 3. Kurv de andre fingrene innvendig.
 4. Slutt tommelen i retning av brystet.
 5. For øyeblikket strekker du ut albuene til utsiden.
 6. Pust inn og pust ut gradvis 10 ganger.
 7. Se deretter på pusten og forleng pausen senere enn innånding pluss utpust. Pause etter utpust må være en ekstra.
 8. Fokuser på vanen du vil gi opp, ellers vil du endre endringer og visualisere at det tidligere har skjedd.

Fordeler med Kalesvara Mudra:

 1. Kalesvara mudra kjøler ned sinnet. På grunn av denne mudraen, kjøle flommen av mening.
 2. Denne yogastillingen roer ned nervøse følelser.
 3. Etter hvert som vi viser oss å være roligere, vil lengre tid være mellom periodene mellom tankene. Som en effekt av det blir vi tydeligere pluss at vi lager nye kommentarer om oss selv. Vi kan søke og finne en løsning på problemene våre. Dessuten vil du observere en uventet endring i livet ditt. Du vil se pluss erfaring overlegen i forholdet ditt, helsen din, på arbeidsplassen etc..
 4. Kalesvara mudra positur er dessuten best for å hjelpe til med å endre karaktertrekk, siden dette hjelper til med å holde sinnet og meningene i kontroll.
 5. Denne mudraen forbedrer dessuten hukommelse og konsentrasjon. Jo søtere tankene dine blir til, jo bedre er du i stand til å tenke.

Merk: Det må praktiseres som minimum 10 til 20 minutter om dagen for alle formålene. Vi må kontinuerlig jobbe med å endre karaktertrekkene våre. Ingen er ideelle i verden. Imidlertid kan vi for alltid trene for dem.

Husk at ingen Mudra gir oss umiddelbare resultater. Du må øve det daglig i de anbefalte tidene. Mudras hjelper til med å kanalisere energistrømmen i kroppen. De renser ikke bare kroppen, men fjerner også giftige tanker og ideer fra hjernen. Hvis du er en person som sliter med et rastløst sinn, uønskede tanker, sinne, hat, irritasjon og avhengighet som røyking, kan Kalesvara Mudra medføre en positiv endring. Du må virkelig fokusere på egenskapene du vil endre i deg selv før du prøver mudraen. Du vil snart observere det sanne i din eksistens og vil bli overrasket over å legge merke til en forandret Deg!