Speciellt formulerad blötläggning av gelteknologi och speciella mönster på naglar med färgpigment skapar den ultimata geltekniken. Det kan användas som polermedel i en enkel pensel vid applicering; och när den läggs till med olika färger på nagelfärger kan du få den nagelkonst du alltid har drömt om. Geliska nagelkonst har en gelaktig effekt på naglarna på grund av färgpigmenten i nagelfärgerna, som visas när de appliceras.

Gelish Nail Art Designs med betydelser:

1. Color Splash Gelish Nail Art:

Color Splash Gelish Nail Art

Du skulle behöva vit nagelfärg för den klara basen och olika färger för stänkarna, som du ser på bilden nedan. Måla din nagel vit och låt den torka, ta ytterligare en rodnad och stänk en droppe blå nagelfärg. Ta ytterligare två stänk av gul och röd nagelfärg och du är klar med den ”artiga” gelaktiga nagelkonstdesignen.

2. Black Bow och On White Gelish Nail Art:

Black Bow och On White Gelish Nail Art

För att få denna retro svartvita nagelkonst måste du först måla basen vit och låta den torka. Ta en tunn pensel och gör pilbågen på naglarna. Enkelt sätt att göra det skulle vara att göra två triangulära former sidovägar och förena dem, vilket skulle få dem att se ut som en rosett. Måla sedan naglarna med svart och för efterbehandling, släpp bara några svarta färger för att göra tre svarta prickar på naglarna.

3. Rosa och svart Gelish Nail Art Design:

Rosa och svart Gelish Nail Art Design

Mörka nyanser av rosa och svart ser riktigt bra ut tillsammans. Måla tummen och ringfingret med den mörkrosa nyansen och måla de tre andra naglarna helt svarta. Ta en tunn nagelborste och gör tunna linjer från ett hörn av kanterna på de rosa naglarna. Det här ser i princip ut som gräs. Dra bara böjda svarta ränder så ser det lite ut som du ser på bilden. För att göra det lite glänsande lägg till silverglitter nagelfärg på kanterna som är maximala i det området och bleknade mot mitten.

4. Svarta naglar med Peach Stripe Gelish Nail Art Design:

Svarta naglar med Peach Stripe Gelish Nail Art Design

Måla en gelaktig svart färg på dina naglar för att göra en blank och blank bas. Ta nagelfärg av persikafärg och gör med en tunn nagelborste två parallella ränder på naglarna horisontellt. Ta en annan nagelfärg, bättre om det är en ljusare färg än persika; och gör den sista horisontella randen i spiken nedan så att det ser ut som det du ser på bilden.

5. Flamingo Gelish Nail Art Design:

Flamingo Gelish Nail Art Design

Denna rosa flamingo nagelkonstdesign är söt och bekväm. Måla hela din nagel med det rosa nagellacket förutom ditt ringfinger. Måla det med vitt för basen och gör en motsatt S -form för flamingoens kropp. Gör sin näbb med svart nagelfärg och gör ett öga med bara en prick av den. Ta en ljusare rosa nyans och fyll flamingoens kropp och sedan för att lägga pricken över i, ta silverspikdesign och gör en vinge på kroppen och du är klar.

6. Fluorescerande Gelish Nail Art Design:

Fluorescerande Gelish Nail Art Design

Lysrör är så mycket i trend nu. Så om du följer trenden och bär florescerande kläder, varför inte ens ge dina naglar en trendig touch? Du behöver svart, rosa och fluorescerande nagelfärg för att göra nagelkonst och även den glansiga nagelfärgen för ovanstående päls. Måla pekfingret fluorescerande, ringfingret svart och lillfingret rosa. Ta en tunn pensel och fluorescerande färg för att göra sicksackdesign mitt i tummen. Måla den övre sidan av den med svart tills kanten och undersidan behållaren ska ha glans. Gör en rosa sicksack på samma sätt på långfingret och måla svart på den övre halvan igen.