Sonoma Nail Art Designs är en vacker typ av nagelkonst som oftast appliceras efter att du har lagt en vanlig basfärg och sedan lagt glittrad päls över färgen för att få den att se blank ut och få den att lysa också. Den glittrade pälsen består av slumpmässiga former som cirklar, hexes, trapezium, diamant etc. De andra typerna av Sonoma nagelkonst är olika former målade naglarna med en mängd olika färger som gör att det ser funky ut. Damer använder denna typ av nagelkonst för att ge sina naglar en vacker makeover och göra dem glada och nöjda.

Fantastiska Sonoma Nail Art Designs:

Violet Sonoma Nail Art:

Bilden nedan visar en vanlig violett färg nagelfärg som har applicerats på fingrarna som bas och sedan tillsatt med en glittrad päls i olika nyanser av blått. De är alla i olika former av cirklar, diamanter och hexes. Den har också små prickar av koppar och blått, för att få nagelkonsten att se lite mer unik ut har ringfingret målats i en violett bas och sedan har en lite ljusare nyans av violett använts för att göra tre remsor över nageln att ge en annan nyans.

Svart Sonoma Nail Art Paint:

Bilden visar oss att det inte finns något behov av att sätta en bas och sedan glitterrock; eftersom nagelfärgen är svart och den har glittrar införlivade i den. Detta gör att vi sparar tid, eftersom vi inte behöver lägga nagelfärgerna två gånger och ger oss liknande effekt och utseende. Svart färg får glitteren att lysa mer och se ljusare ut. Glittrarna är i grå hexagoner och cirklar och små cirklade glittrar kan också observeras.

Brottsverkan:

En bas av vanlig gråfärgad nagelfärg har lagts till med ett glänsande glittrande lack. För att få nagelkonstdesignen att se blodig ut har röd nagelfärg stänkts och ojämnt fördelat som fläckar. De tunna linjerna ger det en brottslig effekt.

Galaxy -effekt:

Det finns tre olika nagelfärger som används på naglarna. Först ljusviolett och sedan mitten verkar ha en färg som lite violett och lite indigo, vilket har visat sammansmältningen mellan de två färgerna. Och slutligen har den indigo -färgen som kompletterar basen. Sedan används en glittrad färg som en päls som gör denna Sonoma nagelkonst som stjärnorna i galaxen.

Söt ballong nagelkonst:

För att göra en söt Sonoma nagelkonst kan vi använda olika färger med vit nagelfärg. Varje finger i den här bilden visar olika färger av vermilion, ljusgrön, blå och lila, som har använts för att göra en halvballong på hälften av nageln. Svart har använts för att göra ballongernas strängar och den andra halvan målad vit.

Traditionell nagelkonst:

Denna nagelkonst har gjorts på en bas av svart med olika mönster i kromgult. Det finns två naglar som är utformade som sol och de två andra naglarna har cirklar med mönster inuti, och fingret i mitten ser helt annorlunda ut än resten. Dessa har en indisk effekt eftersom mönstren vanligtvis används i Indien i olika former som mehendis tecknade på hud eller hantverk. Olika forntida smycken formades i liknande mönster, särskilt av stamfolket.

Girly Nail Art:

Nagelkonsten ser helt flickaktigt ut. Tre naglar är målade med vanligt rosa och en spik har basen i rosa med vita prickar som ger den lite retro -look. En spik har glitter belagda på fingret i olika former av hexar och cirklar och även i olika färger av rödbrun, grå och mörkrosa.