Kristallspik är en ny form av bländande nagelkonstdesign. De ser väldigt glamorösa ut. Du kan bära dem till en fest eller till ditt eget bröllop. Du kommer att älska hur de ger en gnista till dina naglar. Vanliga nagelfärger blir underbara med några kristalltillägg. Du kan få dessa kristaller enkelt från lokala hantverksbutiker eller från nagelkonstbutiker. Spiklim används för att fästa dem på naglarna. För att undvika problem med limmet kan du använda transparent nagellack för att fixa dem på naglarna.

Här är våra favorit 9 Crystal Nail Art -mönster som även du kan prova.

Topp Crystal Nail Art Designs:

1. Flerfärgade kristallspik:

Flerfärgade kristallspikar

Du kan använda olika färgade kristaller för dina naglar. Det är lätt att skapa olika nagelkonstutseende och -designer med kristaller. Du kan få kristallhjul i olika färger från dina nagelkonstbutiker. Använd olika nagelfärg nyanser och klistra den färg av kristall som du vill ha på dina naglar. Du kan bära mångfärgade kristallspikar med vilken färgad outfit som helst.

2. Crystal French Tips Nails:

Crystal French Tips Nails

Franska tips med kristallgränsdragning kan vara ett ganska hett val för säsongen. Du kan använda olika storlekar av kristaller och dubbar för denna typ av design. Bara spika franska tips och använd några kristaller med genomskinligt lack eller nagellim för att markera avgränsningen. Håll dessutom en fingernagel helt täckt med dubbar och glitter nagellack. Skulle du prova det?

3. Kristallspikar med pärlor:

Beaded Crystal Nails

Du kan få små hantverkspärlor från butiker och applicera dessa på naglarna tillsammans med kristaller. Dessa ser underbara ut när de är gjorda på vit basfärg. Du kan blanda olika färger av pärlor och kristaller för ett annat utseende. Ju mer färgglada du gör naglarna; desto bättre blir dina chanser att bära en enkel kristallnagelkonst med olika färgade kläder.

4. Glamorösa kristallspik:

Glamorösa kristallspikar

Att dekorera naglar med massor av pärlor, stenar och andra nail art deco -material kan vara kul. Få några fantastiska Swarovski -kristaller av hög kvalitet, några pärlpärlor och rosetter. Lägg dessa på en fin basfärg och använd nagellim för att fästa dessa på rätt ställen. Du kan bära dessa naglar till en fest eller till ditt eget bröllop.

5. Snowflake Crystal Nails:

Snöflinga kristallspikar

Detta kan vara just designen som kan få dina naglar att se fantastiska ut för julfesten. Få några glitterfyllda nagellack, några högkvalitativa kristaller och några dekalsnöflingor. Sätt dessa ordentligt på naglarna för att få denna design.

6. Lila kristallspik:

Lila kristallspikar

En mix och match av två färgkombinationer kan se fantastisk ut. Det är väldigt enkelt och enkelt att skapa samtidigt. Prova naglar som dessa med lila och transparenta Swarovski -kristaller.

7. Skal och kristaller:

Skal och kristaller

Pastellfärgad nagelfärg för basen kan vara det rätta valet för en sommarkonst. Användning av små pastellfärgade ogenomskinliga kristaller och små pärlor kan förvandla de enkla pastellspikarna till en perfekt spikspik.

8. Bling Crystal naglar:

Bling Crystal naglar

En kungligt utseende nagelkonstdesign kan skapas med stora tjocka kristaller och massor av små kristaller. Prova några high street mode naglar så här med hjälp av vanliga enkla kristaller.

9. Abstrakt enkel kristallspikdesign:

Abstrakt enkel kristallspikdesign

Du kan prova en abstrakt kristallspikdesign som denna. Det ser väldigt enkelt ut och är enkelt att skapa. Användning av gelpolish kan vara ett nytt tillskott för basen. Olika färgade kristaller av olika storlekar kommer att se vackrare ut. Du kan bära detta till en kontorsfest för att det ser stiligt ut.

Har du hittat några vackra kristallnagelkonstdesigner som verkligen ser attraktiva ut! Gillade du? Kommentera din åsikt!