När vi stöter på termen “Fimo” börjar vi omedelbart visualisera några fantastiska nagelkonst. Denna term används mycket populärt i nagelkonstens värld idag. Fimo är faktiskt namnet på ett märke av polymerlera. Fimo -käppar är bakade polymerlera -pinnar av olika former, dvs. Teddy ansikten, hello kitty, blommor, rosetter, frukter, etc. Dessa pinnar av Fimo skärs i mycket tunna skivor och säljs antingen som klistermärken eller om du kan få tag på Fimo -pinnar, då kan du klippa dem försiktigt hemma. Dessa skivor av Fimo används sedan inte på naglarna med vare sig nagellim eller transparent lack.

Fimo finns i olika former och storlekar och ger dig därför möjlighet att använda dessa för att dekorera naglarna mycket enkelt och helt fantastiskt utan mycket hårt arbete. Idag kommer vi att ge dig de 9 bästa Fimo -nageldesignerna. Du kanske vill testa några eller kanske alla!

1. Enkel Fimo blommig nagelkonst:

Enkel Fimo blommig nagelkonst

Detta är nybörjarens typ av Fimo -nagelkonst. Bara en enkel basfärg, några små strass vid gränsen och några Fimo -blommeskivor är allt du behöver för den här. Dessutom kan du använda lite blå tejp på spikarna för en bättre utseende. Ska du ge den här ett försök?

2. Fruktig Fimo French Tips Nail Design:

Fruity Fimo French Tips Nail Design

Franska spikspikar är ganska populära. Du kan ge dina vanliga franskspikspik en twist med den här typen av fruktig dekoration. Använd några strass också för ett extra vackert utseende.

3. Söta Fimo -naglar:

Söta Fimo -naglar

En enkel att göra och rolig sportartad nagelkonstdesign som denna kan skapas med Fimo -smileys, fjärilar, kaninkaniner och blommönster till en klarblå basfärg. Enkelt och snabbt att skapa design. Perfekt för en sommardag ute.

4. Grön och citron Fimo nageldesign:

Grön och citron Fimo nageldesign

En grön nagelkonst som denna kan skapas med lite frihandsmålning, lite glittergrönt lack och Fimo gröna citronskivor.

5. Fruktig Fimo Nail Design:

Fruktig Fimo -nageldesign

En sommartid kan fruktiga och roliga naglar skapas med Fimo jordgubbe, banan, äpple, vattenmelon och citronskivor. Dessutom kan du dra några fler mönster på naglarna innan du sätter på dem.

6. Teddy Bear Fimo Nails:

Teddy Bear Fimo Nails

En enkel och söt nallebjörndesign kan skapas på naglarna med hjälp av 3 nyanser av brunt och några Fimo -nallar. Lätt och gulligt eller hur? Prova om du kan ta tag i de söta nalle Fimo -skivorna.

7. Citron Fimo Striping Tape franska tips:

Citron Fimo Striping Tape franska tips

Gillar du sportiga franska tips? Ge dem en twist med bandband och några glitter för tipsen. Avsluta din design genom att sätta citron Fimo -skivor på naglarna.

8. Glittriga blommiga Fimo Caviar -naglar:

Glittriga blommiga Fimo -kaviarspikar

En glittrig silverfärgssats med kaviarpärlor och Fimo -blommor behövs för att skapa denna vackra design på dina naglar. Ju längre dina naglar desto vackrare kommer den här designen att se ut på den. Prova detta. Det är väldigt lätt att återskapa.

9. Vackra rosor blad och blommor Fimo nageldesign:

Vackra rosblad och blommor Fimo -design

Set i vacker rosa och vit tonad basfärg, en vacker design av rosor, blommor och löv kan enkelt skapas med Fimo -käppar i respektive form. Detta är mycket enkelt att skapa med Fimo snarare än med akrylmaterial eller frihandsdesign. Du kommer absolut älska att sporta denna design. Prova denna design!

Gillade du ovanstående mönster lika mycket som vi gjorde? Lämna din feedback!