Fjäderdesigner är en populär nagelkonsttrend nuförtiden. Det ser väldigt fint ut när det görs på naglar. Om du funderar på hur du skapar de fantastiska fjädernaglarna utan att behöva gå igenom allt hårt arbete med att måla hårt, kommer vi att berätta för dig lösningen. Fjäderdesigner kan skapas på naglarna på två sätt. För det första kan du antingen göra frihandsmålning eller stämpling eller till och med vattendekaler med fjäderdesigner på dina naglar. Det andra enkla sättet är att använda riktiga fjädrar på naglarna som skärs ut i form av dina naglar efter att ha placerat dem på naglarna. Dessa specifika fågelfjädrar i olika färger och mönster är lätt tillgängliga i nagelkonstbutiker. Du kan få tag på några paket med nagelkonstfjädrar och ta tag i det.

Här är våra topp 9 spikkonstdesigner för att inspirera alla tjejer där ute.

1. Real Feather Nail Art Design:

Real Feather Nail Art Design

Denna typ av fjäderdesign kan enkelt skapas på naglarna med riktiga fjädrar i olika färger. Denna design ser väldigt cool ut, eller hur? Använd fjädrar på naglarna efter applicering av baslack och basfärg. Du måste applicera transparent lack på naglarna innan fjädrarna appliceras på naglarna. Detta hjälper fjädern att fastna på naglarna. Klipp fjädern enligt naglarnas form och applicera ytterligare ett lager transparent lack. Där är det klart!

2. Färgkombinerad fjädernagelkonstdesign:

Färg kombinerad fjädernagelkonstdesign

Ibland är det ett bra val att använda olika färgade lacker på naglarna för ett glamoröst utseende. Använd några fjädrar för nagelkonst i olika färger eller applicera dem på olika sätt, dvs. diagonalt, horisontellt, etc. Du får ett utseende som det ovan.

3. Rosa och vit nagelkonst med fjädrar:

Rosa och vit nagelkonst med fjädrar

Du kan få olika färgade fjädrar för nagelkonst från butiker. Prova något liknande det ovan i rosa med en vit basfärg. Ser väldigt tjejigt ut, eller hur?

4. Svartvitt fjädernagelkonst:

Svart och vit fjäder nagelkonst

Vill du hålla det enkelt och stilrent? Prova en enkel prickig fjäder i svart och vitt på en vit basfärg. Detta kan också se bra ut på korta naglar.

5. Gul och svart prickad fjädernagelkonst:

Gul och svart prickig fjädernagelkonst

Prova en fantastisk färgkombination av skifferbaslack och prickiga svarta och gula fjädrar på naglarna. Ser fantastiskt och enkelt att göra också.

6. Frihandsmålad påfågelfjädernagelkonst:

Gratis handmålad påfågelfjärr nagelkonst

Om du gillar frihandsmålning för dina nagelkonst, försök sedan skapa detta söta mönster av påfågelfjädrar på naglarna. Det kommer att se riktigt bra ut.

7. Free Hand Abstract Nail Art Feather Design:

Free Hand Abstract Nail Art Feather Design

Denna typ av abstrakt fjäderdesign kan skapas med dina nagelkonstborstar och färger i olika färger. Det är ett kontinuerligt mönster som utförs i horisontell formation. Prova att ge den här en chans. Det skiljer sig mycket från alla andra fjädernaglar som du kanske har stött på hittills.

8. Svart lätt att göra fjädernagelkonst:

Svart Lätt att göra fjädernagelkonst

Detta är en lätt att göra fri hand svart fjäder nagelkonst uppsättning på halv och halv turkos basfärg. Prova den här.

9. Peacock Feather Stamping Nail Art:

Påfågelfjäderstämpling av nagelkonst

Prova en stämpling av nagelkonst som den ovan med dina stämplingsverktyg och specialpoleror. Om du är duktig på att stämpla så ska nagelkonst av fjädern som den ovanstående vara väldigt lätt för dig.

Gillade du den här artikeln? Vilken kommer du att prova?