Indiska bröllop är de mest påkostade och dyraste angelägenheterna. De är flamboyanta, packade med människor och ser nästan ut som en festival varje gång de firas. Den glada dansen, färgglada dekorationer, högljudd hindi -musik, olika ritualer och seder gör detta tillfälle unikt, lyckosamt och charmigt.

De är några av de mest underbara bröllop som setts över hela världen och har också blivit en populär attraktion för människor som bor i väst. På tal om indiska bröllop måste man komma ihåg att allt här är inrett i traditionell och etnisk indisk stil; inklusive brudparets outfit. Bruden är särskilt omhändertagen och är gjord för att se bäst ut på hennes bröllopsdag. Hennes naglar är också välskötta, trimmade och formade. De flesta brudar föredrar också att ta på sig några fantastiska nagelkonstdesigner. Så här har vi fått några idéer för de brudar som letar efter några bra förslag.

1. Lysande bröllop nagelkonst:

indisk nagelkonst

Din bröllopsdag är förmodligen den viktigaste dagen i ditt liv och du är villig att göra allt för att se fantastiskt ut. Du vill ha det perfekta håret, den perfekta outfiten, den perfekta sminken och naturligtvis den perfekta nagelkonsten. Den lysande bröllopspikkonsten med fina silverbroderier ser enastående, vacker och väldigt trendig ut. De kommer garanterat att få dig att se extra speciell ut den speciella dagen.

2. Orange och guld bröllop nagelkonst:

En kombination av tjock apelsin och guld gör den perfekta bröllops nagelkonsten. Vissa blommor kan också användas för att ge det ett mer glänsande och fantastiskt utseende. Intrikata mönster bör också läggas till.

3. Ljusrosa bröllop indisk nagelkonst:

En fin rosa glittrande nagelfärg med några fasta svarta mönster ovanpå gör fantastiska mönster för indiska bröllop. De får dina händer att se vackra ut, särskilt när du visar upp din ring för dina vänner.

4. Röd och blå bröllop nagelkonst:

Glänsande, glansig och glittrande nagelkonst är vad indiska kvinnor vill ha på sina bröllop. En kombination av blått och rött ser nästan perfekt ut på dessa unga indiska brudar. Fina gyllene broderier kan läggas till för att öka charmen.

5. Gul och orange bröllop nagelkonst:

Unga indiska brudar som letar efter ett typiskt indiskt utseende kan gå för den gula och orange bröllops nagelkonst. Den rika och starka kombinationen av orange och gult speglar stämningen i indiska bröllop och ser nästan lovande ut.

6. Traditionell indisk bröllops nagelkonst:

Du kan alltid få dig en fin gul nagelfärg med några rika och färgglada indiska mönster på. De gör fantastiska indiska bröllop nagelkonstdesigner och ser också kreativa och välpolerade ut.

7. Meningsfull bröllops nagelkonst:

Vissa indiska kvinnor tenderar att vara konservativa och tycka att deras nagelkonst är meningsfullt. För dem ser just denna nagelkonst perfekt ut. Du kan klä den kunglila färgen på dina naglar och lägga till starkt broderimaterial som kommer att fungera som en stark symbol för indiska bröllop.

8. Elegant bröllop nagelkonst:

En kombination av gyllene och rosa med en fin svart linje som löper i mitten ser elegant, balanserad och väldigt subtil ut. De är välskötta, även om de inte bär några tunga detaljer. De är mycket enkla att titta på och gör utmärkta mönster för de modemedvetna och läckra indiska brudarna.

9. Matt röda och guld accenter bröllop nagelkonst:

Den bästa idén för indisk bröllops nagelkonst är matt röd med gyllene accenter. Konsistensen är bara vacker och broderiet är enastående. De ser rika, högljudda och väldigt trendiga ut.