Jeans och dragkedja är en form av trendig nagelkonst. Om du är en roligt kärleksfull tjej eller lite tomboyish så är denna typ av nagelkonst definitivt något för dig. Det är inte det för att skapa jeans och blixtlås naglar om du har rätt typ av nail art deco -material. Vanligtvis skapas jeans och dragkedjespikar med hjälp av speciella vattendekaler med dragkedja för naglar. Så du kan ge ett baslack du väljer eller ge det en marmoreringseffekt med de val av färger som du har valt och sedan sätta på en vattendekal på den ordentligt. Lätt rätt?

Här är våra topp 9 val av jeans och nagelkonst med dragkedja som du kan prova.

1. Glitter Zipper Nail Art:

blixtlås nagelkonst

Den bästa färgen på jeans är alltid den gamla blå. Var och en av oss har en blå favorit jeans eller gillar att köpa blå jeans som aldrig går av mode. Så om du har ett glitterblått lack och några dragkedjor med vattendekaler kan du enkelt testa denna nagelkonst. Du behöver också lite vitlack för det. Avsluta med en genomskinlig topplack.

2. Nail art med dragkedja med decomaterial och vattendekaler:

Du kan också få tag på några deco -material med dragkedja för naglar och kombinera det med vattendekal med dragkedja. Då kan du enkelt sätta igång med denna nagelkonst. För basen kan du prova en jeansskuggad folie. Ska du prova?

3. Dekaler med torr marmorering och dragkedja:

Prova ovanstående design med dragkedjor och lite torrt marmorering av blått på en vit basfärg. Du kan enkelt prova denna nagelkonstdesign, men se till att du har rätt placerade blixtlåsdesignerna.

4. Flockande pulverbaserade jeans och nagelkonst med dragkedja:

Designen ovan ser ut som en av dina skiffer eller grå bleka eller tvättade jeans, eller hur? Skulle du vilja prova detta? Du behöver lite skifferfärgat flockpulver för den pulverformiga och torra effekten. Tryck ner dem ordentligt så att de inte verkar för fluffiga. Lägg nu till vattendekalens blixtlåsdesigner noggrant. Du måste dock ta på dig en topplack. Tryck för lite på överlacket så att det inte blir för mycket glansigt.

5. Set in Red – Zipper Nails:

Set i röda blixtlås naglar

En fantastisk nagelkonst med bara röd basfärg och de härligt snygga dragkedjorna. Avsluta med ett fint transparent lack för att bevara denna design.

6. Stora dragkedja naglar:

Ovannämnda naglar kan skapas med rätt deco -material. Detta är inte en vattendekaldesign. Falska spik dragkedjor används här. Du kan hämta dessa deco -material från onlinebutiker. Dessa kanske inte är tillgängliga i Indien.

7. Torra marmorering och dragkedja naglar:

Tvättad och bleknad jeanseffekt kan skapas med hjälp av den torra marmoreringseffekten med hjälp av en plastbit och ditt val av färger. Du kan nu använda en vattendekal med dragkedja på den ordentligt för att få denna nagelkonst. Avsluta med ett genomskinligt lack.

8. Duo tonade jeans och dragkedja nagelkonst:

En duotonade jeans och blixtlås naglar kan skapas med två färger nagellack som det används här grönt och svart. Du kan använda en striper för avgränsningen så att du inte går överbord med färgen. Lägg nu till vattendekalens blixtlås och försegla den med ett genomskinligt lack. Du är klar!

9. Bling och Studded Zipper Design:

Har du svarta jeans? Prova en svart Bling -nagelkonst med dragkedja. Använd några Bling eller stud material som små metallpärlor och stora stenar i guld eller metall paljetter. Avsluta med att lägga ordentligt på blixtlåsdekalerna och täck med ett transparent överdrag. Vill du inte ge detta ett försök?

Vilka jeans och blixtlås nagelkonst tyckte du mest om? Ska du ge dessa ett försök?