Neon nagellack eller fluorescerande färg nagellack ser helt annorlunda ut än vanliga nagellack. De kan ge dina naglar ett annat utseende än vad du alltid har haft på dig. China glasyr har några bra neonlack och även andra märken. Men du kanske inte får alla neonlack på den indiska marknaden just nu. Men om du kan ta tag i några neon nagellack kan du prova olika mönster på naglarna med dem. De ser fantastiska ut i kombination med andra nagelkonst.

Om det överhuvudtaget blir omöjligt att få neonlack, kan du också testa neonakrylfärger. Resultatet blir dock inte helt toppklass som det kan vara med neonlack.

Neon naglar design:

Här är våra topp 9 neon nageldesigner som du kommer att älska lika mycket som vi gör.

1. Neon Nail Art i Rainbow and Leopard:

Neon nagelkonst i Rainbow och Leopard

Ser freaky och fantastisk ut på samma gång, eller hur? Du måste ta tag i 4 neonlack för denna design, dvs. Rött, rosa, blått och gult. Använd nagellackborsten för att rita upp diagonala mönster med färgerna. Du kan sedan använda antingen en stämpling av leopardmönster från ditt stämpelkit eller så kan du rita ojämna halvcirklar för leopardmönstren. Skulle du prova det?

2. Bandband och neoner:

Bandband och neoner

Du måste måla dina naglar med neonfärg för basen för denna enkla nagelkonst som du normalt gör. Du behöver neonfärger i rosa, gult, ljusgrönt och orange för denna nagelkonst. Låt nu lacken torka. Klipp bandband i rätt storlek och placera dem som du ser linjedesignerna på bilden. Måla naglarna med ett svart nagellack och ta omedelbart bort bandbanden. Du kommer att få denna nagelkonst. Lätt eller hur? Använd nu transparent polermedel för att avsluta designen.

3. Zebra Rainbow Neon Nail art:

Zebra rainbow neon naglar

Använd 5 neonfärger, dvs. lila, blå, ljusgrön, gul och rosa för denna design. Använd penselborsten horisontellt för att måla upp naglarna i olika färger. Använd en svart strippare eller svart pensel och nagelkonstborste för att rita zebramönstren som kommer till mitten från båda sidorna. Försök!

4. Abstrakt Neon Nail Art Design:

Abstrakt Neon Nail Art Design

Du kan också testa abstrakta franska spetsdesigner för dina naglar. Prova detta för dina fina händer för att måla.

5. Music Waves Nail Art i Neon:

Music Waves Nail Art i Neon

Använd en svamp och ljusa neonfärger för att svampa upp olika färger på naglarna. När naglarna är helt torra använder du en stämpla eller målar upp den rutiga designen på naglarna för att få musikvågor. Använd en transparent överlack.

6. En enkel Neon Zebra Design:

En enkel Neon Zebra Design

Har du ingen tid eller vill hålla saker enkla? Prova denna design. Måla dina naglar med en neongul och en nagel med en normal hetrosa färg. Använd striper för trädgrenmönstren eller ”Y” -designerna. Din design är klar! Använd en topplack och njut!

7. Neon franska tips:

Neon franska tips

Neonfranska tips kan vara annorlunda än vanliga franska tips. Du kan enkelt prova ett franskt spetsmönster så här även för ditt arbete. Använd din nagelkonstborste för den vita och svarta randen. Mellan 2 färger på de tips som du har använt. Använd en transparent överlack för att försegla din design.

8. Vattenmarmor neon naglar:

Vattenmarmor neon naglar

Vattenmarmorering är en mycket populär metod för att testa nagelkonstdesigner idag. Du vet aldrig vilken typ av design du kommer att landa med. Men du kan komma ihåg några dra former av tandpetare på färgen tappat vatten för att få dina former. Prova vattenmarmorering med neonfärger för denna typ av look. Glöm inte att belägga naglarna med en vit basfärg innan vattenmarmorering. När du är nöjd med att vattnet marmorerat så gjort, försegla din design med en topplack. Njut av!

9. Neon och stämpling:

Neons och stämpling

Har du inte en bra hand att måla? Prova att stämpla. Du kan använda en svamp för att svampa upp vertikalt lager med 2-3 neonfärger och sedan gå hela vägen för att få mönster som de ovan. Designen beror på vilken stämpla du använder och av vilket märke. Olika märken som Konad, Saloon Express, etc. har alla sina egna stämplar och olika mönster. Ge det ett försök!

Vi har många färgade Neon Nail Art Designs dvs neongul nagelkonst, neonsvart nagelkonst, neonorange nagelkonst och neonrosa nagelkonst etc. Gillade du det här inlägget? Låt oss veta om du har tagit tag i några neoner.