Kvinnor runt om i världen är väl medvetna om hur viktiga naglarna är för dem. Därför måste de besöka en manikör för att forma naglarna för att behålla dem. Faktum är att naglar är en av de första sakerna som många män märker om kvinnor. Välskötta och obefläckade naglar tenderar att spegla personligheten hos prima och riktiga kvinnor. Medan flisade och trasiga naglar tenderar att beteckna en mer känslig personlighet.

Water Marble Nail Art Designs:

Numera tar kvinnor nagelkonst till en helt ny nivå. För att hålla trenden och presentera en mer udda nagelstil, går kvinnor ut ur sin komfortzon för att ta på sig nagelkonst som verkligen återspeglar stämningen de är i.

1. Poppy Remembrance Day Marble Nail Art:

Poppy Remembrance Day Marble Nail Art

Denna typ av marmor nagelkonst betyder att det är mer knäppt sätt att skildra en vallmoblomma. Blommans grundform har citerats som referens och målats i mörka toner av rött och svart med vit som dominerande färg. Det ser snyggt, snyggt och coolt ut.

2. Rainbow Water Marble Nail Art:

Rainbow Water Marble Nail Art

Inspirerade av regnbågens färger målas bitar av olika färgade nagellack horisontellt i mjuka drag. Denna mångfärgade nagelkonstdesign kommer säkert att bli en hit hos kvinnor som inte är rädda för att ta en risk. Detta är den bästa Water Marble Nail art för nybörjare.

3. Winter Flower Marble Nail Art Design:

Winter Flower Marble Nail Art Design

Denna nagelkonst innehåller en halv blomma som målas vertikalt på nageln. Lugnande färger som blått och vitt används för att ge det ett mer “vinterskönt” utseende. Spikens sida används som utgångspunkt för denna nagelkonst. Denna typ av nageldesign är perfekt för de kvinnor som inte är alltför risqué med sina val.

4. Fire Flower Water Marble Nail Art:

Fire Flower Water Marble Nail Art

Låt dina naglar uppslukas av fashionabla lågor. Påminner om flammor som brinner, den här nagelkonsten är målad tvärs över nageln horisontellt i eldtoner – rött, orange, gult och svart. Denna nagelkonst är perfekt för kvinnor som bestämmer sig för att gå ut på en nattklubb för en fest hela natten. Djupt, mörkt och mystiskt är vad det här utseendet handlar om.

5. Valentine-inspirerad Water Marble Nail Art:

Valentine-inspirerad vattenmarmor nagelkonst

För den dag som är tillägnad kärlek kan denna nagelkonst bäras av kvinnor som måste gå på ett datum med sin betydande andra. Målad över nageln i nästan som ett bladliknande designat i mer neutrala toner av ljusrosa, grädde och vitt, det finns tillräckligt med gap mellan varje motiv för att undvika röriga naglar. Detta är en av de bästa Water Marble Nail art -designerna.

6. Psychedelic Swirl Water Marble Nail Art:

Psychedelic Swirl Water Marble Nail Art

Denna funky nagelkonst är målad på nageln på ett swoosh -sätt som representerar en virvel. Uppmärksamhet på detaljer är ett måste eftersom ett felaktigt drag kan förstöra hela mönstret. Funkiga färger som blått, orangegult och rött är perfekta för tjejer som vill bli lite flirtiga med naglarna.

7. Röd & Cream Water Marble Nail Art:

Röd & amp; Cream Water Marble Nail Art

Denna design är lugnande och mycket stilren. Dessa mönster är målade över naglarna i olika storlekar som kommer från alla hörn av nageln och passar tjejer som vill ha vackra naglar för en sval sommardag. Jordgubbar och grädde skulle komplettera nagelkonstdesignen perfekt.

8. St Patrick’s Day – inspirerad vattenmarmor nagelkonst:

St Patrick Day inspirerade Water Marble Nail Art

Det berömda klöverbladet som är associerat med Irlands skyddshelgon är en stor inspiration för denna nagelkonst. Fyraklöverbladet är målat generöst över nageln i enlighet med andan på St Patrick’s Day. Ett kallt, lätt lageröl för tjejer som kan äta alkohol kommer att komplettera denna nagelkonstdesign perfekt.

9. Christmas Candy Cane Water Marble Nail Art:

Christmas Candy Cane Water Marble Nail Art

För att fira julens sanna anda målas godisfärgade ränder horisontellt över spiken. Koppen med grönt, rött och vitt blir lika fräscht som pepparmyntan den är inspirerad av.

Water Marble Nail art designs är mycket populära och du tittar på bästa nagelkonst. Och du gillar att kommentera din feedback.