Nagelkonst är en mycket känd trend nu. Det finns olika material som du kan skapa nya och olika typer av nagelkonst med. Idag kommer vi att visa dig några mönster som enkelt skapats med äggskal.

Du kan använda äggskal för dina naglar genom att färga dem med matfärg antingen genom att koka dem med färgen eller genom att blötlägga dem med ättika under långa timmar. Torka dem och krossa dem för att få dina äggskal för nagelkonst.

Här är en samling av topp 9 äggskal som är enkla att göra nagelkonstdesigner. Ta en titt!

1. Enkel äggskal Leopard Design Nail Art:

Enkelt äggskal Leopard Design Nail Art

Denna nagelkonst kan enkelt skapas genom att först blötlägga äggskal med gul matfärg, torka dem och krossa dem i små bitar. Ge en nagellack för att undvika fläckar från matfärgerna. Lägg nu två fina lager av ett skimrande rosa eller hudfärgat nagellack. Du kan också använda vitt. Låt nagellacket torka. Ta nu ett genomskinligt polermedel och ge ett eller ett lager på det. Lägg nu äggskalet ordentligt. Placera dem inte för nära varandra. Låt detta torka helt. Ta nu ett brunt nagellack eller akrylfärg och en nagelkonstborste. Rita upp halvcirklar och några prickar runt äggskalarna. Täck hela nagelkonsten med transparent lack. Kommer du att prova denna enkla nagelkonst?

2. Rosa och gul Duo -färgad äggskal Leopard nagelkonst:

Rosa och gult Duo -färgat äggskal Leopard Nail Art

Du kan också prova en enkel duofärgad nagelkonst. För ovanstående design behöver du matfärger gult och rosa eller rött. Blötlägg, torka och krossa äggskal med matfärgerna. Måla nu dina naglar med baslack. Applicera två fina lager av vitt nagellack på den. Efter att detta har torkat, ta ett genomskinligt lack. Applicera 1 lager på naglarna. Placera äggskal ordentligt och lämna mellanrum mellan dem. Låt det torka. Ta nu en svart striper och gör några slumpmässiga prickar och omringa äggskalarna. Du behöver inte vara perfekt med cirkeln. Lägg nu ytterligare ett lager transparent lack för att försegla din design. Du kan bära den till en fest också och matcha den med din outfit.

3. Abstrakt kaviar och äggskal nagelkonst:

Abstrakt kaviar och äggskal nagelkonst

Du kan skapa en fin nagelkonst med äggskal som den här genom att använda äggskal i två färger, dvs. Orange och violett. Du behöver en baslack följt av en skimrande eller metallisk basfärg i rosa. Applicera en topplack följt av placering av nagelkonstkedjor eller kaviarpärlor i gyllene i en rad med hjälp av en tandpetare. Applicera överlack på den övre halvan av naglarna och placera äggskalet ordentligt. Täck nu hela designen med ytterligare ett lager transparent överdrag. Du kan bära denna design med alla etniska kläder som en Saree av siden vid tillfällen som Diwali också.

4. Dinosaur Jaws nagelkonst med äggskal:

Dinosaur Jaws nagelkonst med äggskal

Du kan skapa en abstrakt dinosauriskäft nagelkonst med hjälp av äggskal i gult. Baslack är ett måste för att förhindra att naglarna färgas. Använd nu 2 tjocka lager vitlack. Låt det torka. Måla käftarna i rött. Använd ett genomskinligt lack och stick fast äggskalet ordentligt. Följ den med gränsen till käftarna med en svart striper. Använd nu ett transparent polermedel för att försegla designen. Redo att skrämma dina vänner med denna nagelkonst?

5. Rosa abstrakt netto nagelkonst med äggskal:

Rosa abstrakt nät nagelkonst med äggskal

Du kan skapa denna nagelkonst genom att använda gula äggskal och lite nätdesign stämplad ut från en riktig bildplatta. Använd dessutom metallpärlor med hjälp av transparent polermedel. Glöm inte att använda en baslack före en vit basfärg, eftersom basfärg förhindrar att matfärger fläckar dina naglar.

6. Äggskal lätt French Tip Nail Art:

Äggskal lätt French Tip Nail Art

Denna typ av lätt och mycket vacker nagelkonst med fransk spets kan skapas med duofärgade äggskal och några metallkedjor. Glöm inte att använda en topplack och även en baslack. Du kan bära den stilrena franska designen till någon av dina fester.

7. Äggskal Grön nagelkonst:

Äggskal Grön nagelkonst

En nagelkonst som visar träden och bladen kan göras med grönfärgade äggskal. Rita upp några fria handgrenar med en brun polish eller akrylfärg och lite gräs vid rötterna med ljusgrön färg. Vänd nu de tomma grenarna fulla av gröna blad med hjälp av transparent polermedel och gröna äggskalbitar. Ser trevligt ut inte sant?

8. Glasmålar med äggskal:

Glasmålar med äggskal

Målat glas nagelkonst är mycket lätt att skapa. Du behöver en svart striper och några äggskalbitar i olika färger. Fäst dessa på de utrymmen som skapats av striper med hjälp av transparent lack. Använd en överlack för att designen ska hålla. Mycket funky!

9. Mosaic Ombre -naglar med äggskal:

Mosaik Ombre naglar med äggskal

En lätt ljus till mörk eller mörk till ljus Mosaic Ombre nagelkonst kan enkelt göras på en ljus basfärg som vit eller ljusblå som ovan. Du måste ha 3 till 4 olika färger på äggskal i nyansernas intensitet. Använd en överlack för den bestående kraften. Kommer du att prova denna enkla och söta nagelkonstdesign?

Gillade du det här inlägget om Egg Shells Nail Art designs? Alternativ för att skapa nagelkonst med äggskal är obegränsade. Lämna dina förslag och feedback!