Vi har alla vuxit upp och tittat på Disney -serier och filmer. Redan nu när namnet Disney kommer till vårt sinne blinkar bilderna på Minnie och Musse Pigg förbi. Några av oss gillar bara att titta på de tecknade serierna där farbror Donald klappar huvudet på Huey, Dewey och Louie medan de spelar sina upptåg mot honom. Någonsin tänkt på att sporta karaktärerna eller Disneys symboler på dina naglar?

Så idag kommer vi att presentera våra topp 9 favoritdesigner för nagelkonst från Disney som tar dig tillbaka till din barndom.

1. Donald Duck och karaktärer Disney Nails:

Donald Duck and Characters Disney Nails

Du kan måla dina favorit Disney -karaktärer på dina naglar och skapa en nagelkonst som den ovan. Du kan också få tag i specialutgåvor Disney -vattendekaler för dina naglar. Du kan bära dessa roliga naglar vid flera tillfällen. Om du ska ut med dina tjejkompisar för att shoppa eller om du ska gå på ett skolförbund kan dessa naglar vara värda ett försök.

2. Minnie Mouse Disney Nails:

Minnie Mouse Disney naglar

Minnie mouse påminner oss om prickar och rosetter. Du kan prova naglar som de ovan med hjälp av dina prickverktyg och en nagelbåge. Nail art deco rosetter finns i nagelkonstbutiker. Skapa dessutom en Disney Pixar -slottlogotyp för tummen med några horisontella linjer.

3. Disney Peter Pan Nails:

Disney Peter Pan naglar

Peter Pan är en mycket känd Disney -karaktär. Du kan ta tag i Peter Pan -vattendekaler eller skapa karaktärerna med fri handmålning. Skapa moln med dina nagelkonstverktyg och ha kul med denna nagelkonst.

4. Disney Little Mermaid Nails och Finding Nemo Nails

Disney Little Mermaid Nails och Finding Nemo Nails

Detta är en kombination av nagelkonst med tanke på två filmer, som båda släpptes av Disney. Karaktärerna i Finding Nemo och Little Mermaid är perfekt avbildade på naglarna med hjälp av vattendekaler. Du kan också rita dessa karaktärer men det skulle vara mycket huvudvärk. Så försök få tag på några fina vattendekaler för ovanstående nagelkonst.

5. Snövit naglar:

Snövit naglar

Den onda drottningen och giftäpplet skildras perfekt i nagelkonsten ovan. Du kan rita upp karaktärerna med ditt nail art -kit och måla dem med precision för att få en design som ovan.

6. Enkla Disney franska tips:

Enkla Disney franska tips

Detta är en mycket vanlig typ av Disney -nagelkonst som även du kan prova. Du behöver inget extra speciellt för att skapa dessa vackra franska tips. Du behöver bara dina stripp- och prickverktyg för att skapa de franska tipsen.

7. Disney -logotypspikar:

Disney Logo naglar

Disney -logotypen för ett slott är något som stannar i bakhuvudet men vi tänker inte så mycket på det. Det kan bli en snygg och enkel nagelkonstlogotyp. Prova slottet med bara några horisontella ränder med blå nagelfärg. Använd några glitter och täck med ett avslutande nagellack.

8. Winnie the Pooh Nails:

Winnie the Pooh Nails

Detta är en lätt att skapa naglar. Du kommer att kräva lite precision och en nagelkonstborste. Använd svart och gult nagellack för att skapa nagelkonst.

9. Little Mermaid Nails:

Lilla sjöjungfrun naglar

En glittrig glamorös nail art design med karaktärerna i lilla sjöjungfrun kan vara ganska kul. Med mjuka händer skapar du ansiktet på Ariel och hennes skalkläder på två fingrar. Använd några paljetter för resten av fingrarna. Använd en ordentlig baslack för alla naglar om du använder tygfärger. Kommer du att prova detta?