Konst i sin finaste form som ses i tatueringar och kroppsmålningar har nu tagit sig till naglarna också. Naglarna på kvinnor och flickor överallt är en källa till stolthet och skönhet. Enkelt målat i svartvita färger stavas det elegans men när det görs i olika mönster och mönster med en färgstänk ser det funky, coolt och till och med udda ut, i linje med de senaste trenderna och mode.

Nail art har gått emot traditionen för att ge upphov till ett mer okonventionellt och vördnadsväckande utseende. Det är en dumhet bland den yngre generationen med var och en som vill införliva sina egna stilar och mönster. Med många nyanser av nagellack och andra verktyg för nagelkonstutrustning tillgängliga för ändamålet kan du nu dekorera naglarna med en mängd olika teman för varje säsong, fest eller fest. Du behöver inte längre förlita dig på skönhetssalongernas tjänster för att stylisera dina naglar eftersom nagelkonstsatser har gjort det möjligt för även nybörjare att prova sina händer på detta fantastiska konstverk.

1. Strawberry Nail Design:

Strawberry Nail Design

Gjord med en röd bas och kantad med en mörkgrön nyans för bladkronan med gula fläckar, ser den här nageldesignen hetsande varm ut. Krama upp det med en enkel solklänning i livfulla nyanser av gult eller rent vitt och dina naglar kommer säkert att fånga någons ögon.

2. Strawberry Delights:

Strawberry Delights

En konstnärligt kreativ design med alla utom ringfingernageln gjord i fransk manikyrstil. Ringfingerspiken är målad med en rödfärgad bas och vita prickar för att den ska sticka ut medan långfingret är utsmyckat med ett färgglatt pärlmönster för att ge det ett distinkt utseende. Denna söta design är verkligen en fröjd för unga flickor och kvinnor.

3. Söt jordgubbsdesign:

Söt jordgubbsdesign

Denna nageldesign är ett enkelt men delikat mönster i dominerande nyanser av vitt och rött med inslag av grönt och rosa. Den har ett sött sportigt utseende som vanligtvis är utformat för unga i sinnet.

4. Tvåfärgad jordgubbstryckdesign:

Tvåfärgad jordgubbstryckdesign

Ljusa upp din dag med detta glada jordgubbspik. Utförd i nyanser av bebisrosa och dyster röd och prydd med ljusgröna blad och svarta prickar, har den all väsen av en jordgubbe fångad i livfulla nyanser.

5. Jordgubbsdesign för korta naglar:

Jordgubbsdesign för korta naglar

Medan man kan leka med roliga och snygga mönster på långa naglar, finns det lika söta och funky nagelkonsttryck och mönster som passar såväl korta naglar som den här. Den är smakfullt utformad i en vacker rosa nyans med vita prickar och en grön bladkrona på naglarnas botten.

6. Jordgubbsblandning:

Jordgubbsblandning

Denna nageldesign är dekorativt utförd med ett jordgubbstema som är unikt för varje fingernagel. Det är en vacker bild av konst i sin saliga form. De olika nyanserna av rosa tillsammans med vita ränder och prickar och en mörkgrön bladbas i en mycket glaserad konsistens ger naglarna ett imponerande utseende.

7. Rosa jordgubbsnaglar:

Rosa jordgubbsnaglar

Medan jordgubbsspikar i allmänhet görs i traditionella och färgglada nyanser av rött, ser de härligt ut i rosa. Detta fina tryck ger charm och utstrålning till en konventionell jordgubbdesign.

8. Strawberry Toe Nail Design:

Strawberry Toe Nail Design

Nagelkonst är inte begränsat till enbart fingernaglar. De ser lika roliga och trendiga ut på tånaglar också. Denna jordgubbdesign gjord på stortånageln med resten av naglarna målade i en vacker nyans av magenta rosa gör att fötterna ser lika förtrollande ut som på fingrarna.

9. En annan Strawberry Nail Art:

En annan Strawberry Nail Art

En typisk jordgubbdesign gjord på en gul bas med en gnista av guld nagellack som en topplack. Den har ett optimistiskt utseende med ett sommartema.