Det var ett tag sedan vi fick den här manikyren senast. Det handlar alltid om hårstrån och ansikten och kläder för att komplimentera hårstrån och ansiktena och fortsätter därmed det dagliga livet. Att köpa nya kläder för din picknick på kontoret; köpa dig en ny frisyr för den nya säsongen och få en ansiktsbehandling vid sidan av bara för att dölja tröttheten i det vardagliga hektiska schemat. Det är ibland så här som du tar en ledig dag för att koppla av och kan sprida din kreativitet i något som händer nagelkonst. Dagens nagelkonstämne är fjärilar för alla preppy små skönheter som älskar fjärilar.

Butterfly Nail Art Designs:

1. The Plain Jane Look:

fjärilspikkonstdesigner

Till att börja med applicera en baslack på naglarna innan du går vidare till någon dekoration. Det här utseendet kallas slätten Jane på grund av dess överdrift detaljerad genom enkelhet som gör utseendet mjukt och ändå attraktivt. Grundfärgen ska ha en neutral färg för att få fram de små blå och svarta fjärilarna.

2. Obsessiva fladdrar:

fjäril nagelkonst2

Här börjar utseendet med en klassisk fransk manikyr där spikarnas spetsar, den som sticker ut är vita med resten i sitt naturliga jag. Ovanpå det vita, använd en blank blå färg för att rita fjärilsvingar på spetsarna. Använd vit som basfärg för att fylla i bitar och platser och välj sedan kanske en fin design mellan de två vingarna,

3. Ombre -projektet:

fjäril nagelkonst3

För att börja måste du göra ombre naglar där den naturliga nagelfärgen långsamt övergår till en mjuk naturlig färg. Denna övergång görs inte på en strikt rak linje, varför ombre är fantastisk. Börja nu med en mjuk nagelbas och applicera blått ovanpå. Nu med svart tillägg på fjärilen och dotterbolagsdesign innan du låser utseendet med en klar polering.

4. De perfekta bländarna:

fjäril nagelkonst4

Nu är denna nail art -look helt enkelt perfekt för högljudda fester eller tjejkvällar när du kan använda alla glitter och gnistrar för att blända dig själv. Utseendet här är gjort med silverglitter tillsammans med blått och rosa för design. Svart bildar den yttre linjen och de två långfingrarna vardera har en vinge medan de två yttre har fulla fjärilar på sig.

5. Färgstänk:

fjäril nagelkonst5

Det här utseendet är mycket av det nyktera slaget men vem sa att nykter kan inte vara kul? Färger är roliga och här är ett bunt med färg blandat ihop för att bilda dessa vackra fjärilsbitar. Basen börjar med rosa och använder sedan havsgrön, matt kanarigul och lite blå fjärilar skapas.

6. The Pretty in Pink:

fjäril nagelkonst6

För det här utseendet behöver du inte arbeta mycket och med enkla resultat kommer dina naglar helt enkelt att se fantastiska ut. Börja med mjukt rosa gjort i ett ombre nyansmönster med tipsen som bär det rosa och resten är naturliga. Nu med en definierad pensel rita på blommorna med en fjäril i vitt.

7. The Soft Blues:

fjäril nagelkonst7

Detta är ett annat av de söta fjärilspikmönstren där spikarnas spetsar är blåa med vita prickar. Indexet och ringfingret har dock vackra blå fjärilar med mjuk svart blommig.

8. Fusionsblandningar:

fjäril nagelkonst8

Detta är en klassisk fusionsblandning i mjukt rött och vitt där olika mönster pryder varje nagel. Den primära ingrediensen är fjäril som kan ses i små mängder som fladdrar över nagelbädden i rött mot vitt.

9. Paint Me High Butterfly Nails:

fjäril nagelkonst9

Utseendet på den här affären är färgstarkt i gnistrande blues och svarta med en vit spik som visar fjärilen i mitten. I och runt spiken finns vita prickar mot svart.