Nail art har alltid varit en stor konstform över hela världen och även i Indien är det av stor betydelse. Det finns ett stort antal konstnärer i Indien som är specialiserade på nagelkonst och dessa konstnärer har varit världsberömda för att göra den bästa formen av nagelkonst i landet. Människor från hela världen ägnar sig nu åt denna fantastiska konstform och som tatueringar tog det tid, men i slutändan började det öka i stor takt. Det finns ett stort antal fantastiska nagelkonstbutiker i Indien som alla är unika och har specialiseringar inom många olika områden inom konsten. dessa butiker skiljer sig mycket från varandra och har en mängd kända artister som gör ett bra arbete. Nail art är ett måste för alla damer där ute och denna form är ett bevis på det faktum. Nedan visas de bästa nagelkonstbutikerna i Indien för att göra det lättare för dig att hitta en

Bästa nagelkonstbutiker i Indien

Populära nagelkonstbutiker i Indien:

Låt oss titta på de bästa nagelkonstbutikerna i Indien.

Perfect Ten The Nail Spa:

Ett komplett spa som är tillägnat dina naglar, det här fantastiska Kolkata -spaet har en mängd fantastiska artister och professionell personal som säkert kommer att ge dig den bästa hjälpen när det gäller dina naglar. Konsten som används på dina naglar är ganska unik och designen är original. Njut av en fantastisk miljö med den perfekta nagelkonsten som passar bra till varje evenemang.

Head Turners:

En annan bra nagelkonststudio i Kolkata, denna salong specialiserar sig också på massor av andra skönhetsprodukter som hårstyling, ansiktsbehandlingar och andra kosmetiska lösningar för alla problem. Head turners är faktiskt välkänt i hela landet som en del av en stor kedja av salonger som ger den största betydelsen för dina skönhetsbehov. Salongen har en mycket specialiserad nagelkonstnär som har en mycket specifik färdighetsuppsättning. Konstnären är snabb och mycket bestämd med sitt arbete.

Nail Spa by Gurpreet i Mumbai:

Beläget i colaba är Mumbai nail spa by Gurpreet ett komplett spa som är specialiserat på nagelkonst. förmodligen ett av de bästa nagelspaen i hela Mumbai, nagelkonst från Gurpreet har en mycket specifik färdighetsuppsättning som både gör nagelkonst för partier och nagelkonst för daglig användning som är både rimligt prissatt och mycket välgjord samt unik. Även om konsten härstammar från många års arv, ger Gurpreet en helt ny nivå av originalitet till denna fantastiska konstform.

Trenzetters:

Trenzetters är ett mycket välkänt nagelspa och salong som också ligger i Mumbai. Även om salongen erbjuder en mängd specialiserade skönhetsmetoder som frisyrer, hårfärgning, utjämning och ansiktsbehandlingar och mycket mer specialiserar den sig på nagelkonst mer än någon annan process. Nail art är en mycket unik process som utgör ett bra tillbehör för både formella och sociala evenemang och Trenzetters är ett fantastiskt bevis på detta faktum.

Tånagelkonst

Mojjo Tattoo Studio:

Lika mycket som en tatueringsstudio också är ett fantastiskt bevis på kroppskonstformen, så tänder nagelkonst också ett ljus på denna fantastiska nagelkonstform och Mojjo tatueringsstudio i Ahmadabad skryter med att ha båda dessa fantastiska konstformer. Tatueringsstudion Mojjo har specialister i två strömmar, en som inkluderar tatueringar både permanenta och tillfälliga och den andra som innehåller alla former av nagelkonst, både formell och informell. Konstnärerna är legendariska och skryter mycket av sitt arbete.

Zion Spa och Salon Ambawadi:

Zion spa och salong är återigen ett mycket välkänt spa och salong som har en mängd olika professionella händer att uteslutande hantera alla dina skönhetsbehov. Produkterna som används här är toppmoderna och platsen överlag är helt toppmodern. Spaet har sin förmåga att tillhandahålla mycket skickliga nagelkonstdesigner av några exceptionella konstnärer.

Stil och mjuk:

Style and soft är en mycket skicklig och professionell salong som arbetar hårt för att hantera alla sina kunders skönhetsbehov. Stil och mjuk har en mycket specifik uppsättning proffs som är väl insatta i de många stylingbehoven hos de kunder som kommer till denna plats. Stil och mjuk specialiserar sig också på fantastisk nagelkonst och har några professionella konstnärer som gör det bra med denna konstform.

Glisten Spa Unisex Saloon Guwahati:

Glisten spa är en mycket välkänd salong i guwahati som specialiserat sig på många av de kosmetiska problemen hos både män och kvinnor. Du är säker på att få bästa möjliga hjälp när det gäller ditt hår, naglar, ansikte och mycket mer. Glisten spa är en mycket välkänd nordindisk salong som har ökat i popularitet på grund av dess förmåga att tillhandahålla och skapa utmärkt nagelkonst för både formella och informella tillfällen.

Ögonfångare:

Blickfångare finns i siliguri i norra Indien och är ett fantastiskt bevis på tillväxten inom nagelkonst i landet. Med ökningen av människor som ställer krav på nagelkonst för både formella och informella evenemang lär sig professionella från alla hörn av landet nu denna konst så att kundernas förväntningar lätt kan mötas.

Mayurs hår- och skönhetssalong:

Mayors hår- och skönhetssalong i Udaipur är en absolut skönhet när det gäller stora skönhetssalonger i Indien och det mest intressanta faktum att detta förmodligen är den bästa salongen i Rajasthan som har perfekta och otroliga nagelkonstbestämmelser. Borgmästarens hår- och skönhetssalong är en mycket skicklig salong som älskar sitt arbete och har alla toppmoderna bestämmelser.

Magic Scissors Hair Spa:

I Debari finns ett mycket snabbt växande hårspa som också specialiserat sig på toppmodern nagelkonst genom att använda fantastiska mönster för både formella och informella evenemang.

Tatva elements salong och spa:

En annan fantastisk nagelkonststudio i Indien, tatva -elementen salong och spa har toppmodern utrustning för alla dina kosmetiska behov andra än nagelkonst också.

Shreyas skönhetssalong, Margao:

En annan bra nagelkonststudio i Goa the Shreyas skönhetssalong är en absolut kosmetisk behandling med toppmoderna produkter samt utrustning som fungerar bra för alla dina skönhetskrav.