Nail art precis som tatueringar har långsamt ökat i popularitet under de senaste åren. Människor har börjat använda en större mängd nagelkonst både för formella och informella evenemang och denna konstform har blivit ett nödvändigt tillbehör för många människor över hela världen. Till skillnad från tatueringar har nagelkonst förblivit en subtilare konstform eftersom den inte innehåller permanenta mönster. Det är viktigt att veta hur man målar naglar steg för steg. Motiven kan enkelt tas bort om du vill ändra eller ta bort den helt. Att göra nagelkonst är enkelt och kräver bara att du är lite kreativ när det gäller de mönster du vill göra på dina naglar. Kreativitet går långt med den här konsten och allt du behöver är lite tjockt nagellack i olika färger och kanske lite glitter om du vill experimentera vidare. Det finns en mycket enkel process genom vilken du kan skapa nagelkonst och nedanstående är ett detaljerat sätt att måla dina naglar perfekt?

nagelkonstbutiker i Indien

Få alla dina verktyg tillsammans:

Det första steget för att få bra nagelkonst är att sortera alla verktyg du behöver på ett ställe. Detta inkluderar de nagellackfärger du väljer, remover, penslar, torktumlare och allt annat du behöver. Håll en bra bomullstuss också på sidan så att du enkelt kan torka av spill. Dina verktyg är mycket viktiga när det gäller rätt nagelkonstdesign eftersom ju fler färger du har desto mer kommer du att kunna experimentera med en mängd olika mönster.

Kreativitet:

Det andra viktiga du måste ha är kreativitet. Du måste vara villig att experimentera med en mängd olika mönster så att du hittar den som passar perfekt till det tillfälle du vill använda nagelkonsten till. En ledig dag kan du sitta ner i några timmar och experimentera med en mängd olika mönster så att du hittar den som passar dig bäst och lättast. Övning kommer definitivt att perfekta dina färdigheter och minska tiden det tar att göra en viss design.

Skål med vatten:

Håll en skål med vatten nära eftersom du aldrig vet när du behöver tvätta bort spill som kan uppstå när du arbetar med att skapa nagelkonst. Vatten kan också användas för att snabbt torka din nagelkonst om du vet hur du använder vattnet på rätt sätt. Isvatten är det bästa för att snabbt torka naglarna genom att doppa och hålla dem i vattnet i minst tjugo minuter. Vatten är ett mycket användbart verktyg för att göra fina nagelkonst

Stabila händer:

Stabila händer krävs om du vet hur man polerar naglar. Det är alltid bättre att du ritar din design som du vill använda på ett papper som referens innan du går över på dina naglar. Nagelkonst är relativt enkelt och ser bra ut när djärva och enkla mönster används. Att rita motivet på ett papper ger dig referens och ger dig självförtroendet att fortsätta med att göra samma design på dina naglar.

Vägbeskrivning:

Anvisningarna för att göra nagelkonsten är enkla, följ processen som nämnts ovan och när du faktiskt sätter dig ner för att göra arbetena, ta dig tid att rengöra sidorna medan du applicerar lacken på fingrarna. Använd den färg du väljer och applicera två bra lager för att bibehålla tjockleken. Efter detta kan du använda en liten pensel för att börja skapa den design du väljer. Efter att ha lyckats få designen att hålla torka i minst 15 minuter innan du lägger till glitter om du vill. Detta är hela processen för att göra nagelkonst.

Idé för nagelfärg:

Pasteller är den senaste trenden inom nagelfärger. De finns i ett antal subtila nyanser och nakenbilder. Pastellfärger ser väldigt krämiga ut på fingrarna och kan få fram det eleganta utseendet. De är den perfekta bilden för dagfester.

Om du letar efter något som ser rent, minimalt men ändå vackert ut, följ dessa tips för att skapa dina perfekta pastellnaglar:

  1. Välj en fin nyans bland antalet pasteller- Naken, Lila, babyblå, sockervadd etc..,
  2. Buffa upp naglarna för en slät finish
  3. Applicera en baslack och låt torka
  4. När det torkat, applicera ett andra lager.
  5. Om du föredrar ett matt utseende kan du låta det andra skiktet torka.
  6. Letar du efter glansigt? Applicera ett klart nagellack ovanpå och låt det torka

Altfiol! Du är redo att skryta med de härligt målade naglarna.

Nagelfärger ger inte bara skönhet till dina naglar, utan ger dem också styrka. Att välja ett nagellack av bra kvalitet kan hjälpa till att skydda spröda naglar från att flisa av. Det rekommenderas att använda en acetonfri remover för att skydda det yttre lagret av naglar. Med bara lite tålamod och precision kan du skapa naglar som kan ta världen med storm.