Det är ganska svårt i dessa dagar att bara välja en från ett brett utbud av produkter, särskilt när möjligheter som rabatter och köp en får en praktisk varje dag. Nu är dagens marknad långt ifrån monopolistisk och många nya märken med bestämda idéer har dykt upp till scenen.

Nagellackdesign

Dessa märken är inte mjuka i sin överklagande eftersom de häftigt försöker skildra sin bästa sida i konkurrensvärlden. Det finns en ny serie klädtillbehör som lanserades för några dagar sedan och ungefär en vecka senare tillkännagavs ett nytt märke kläder för att komplettera tillbehören. Nagelfärger och färger är inte mindre.

Ofta är vi kvinnor, som är de upptagen bin som vi helt glömmer bort våra naglar när vi går på dagen och försöker perfekta vårt hår och våra kläder. Men det är sant att en tjej i en av hennes lediga dagar säkert kommer att känna sig mer avslappnad om hon bara spenderar lite tid framför tv: n och inte gör mycket, bara målar sina vackra naglar i ännu vackrare färger. Nuförtiden finns det många nya färger som vi ännu inte vågat oss ut i innan och sedan finns det våra favoriter som vi alltid vill hålla fast vid. I dagens artikel pratar vi om de olika vackra nyanser du kan sporta i dina naglar.

Snygga och vackra nagellackdesigner med bilder:

Låt oss titta på de bästa nagellackdesignerna.

1. Naken rosa glans naglar:

Naken rosa glans naglar

Nu är nakna naglar det nya snacket om modeindustrin nu och här har vi den bästa sorten där nagelfärgen är nykter när den är som bäst men inte transparent. Men i slutet av dagen sveper den släta blandande nakenfärgen med en liten antydan av rosa oss från våra fötter. Det som gör det här bättre är naglarnas perfekta glansiga utseende. Detta är en perfekt spik för somrarna i kombination med lätta sommarklänningar och en stråhatt.

2. The Shady In Grey:

The Shady In Grey

Den som sa att grå är en tråkig färg har aldrig upplevt den här färgen tidigare. Naglarna här har en väldigt mjuk blåaktig grå färg i en matt nyans, men det är just det här utseendet på nageln som får oss att falla för det här utseendet. Det är djupt och meningsfullt men inte för djupt för att vara tråkigt. Det är enastående när det gäller ett coolt sätt men inte för högt så att du kan bära det var som helst och överallt.

3. Kaffe när det är som bäst:

Kaffe när det är som bäst

Nu är den här färgen gjord av nyanser av kaffebönor och vem gillar inte att ångande varmt kaffe ska vara nästa modeuttalande för den här säsongen. Här är kaffefärgen extremt mjuk, för mycket som den tidigare och även här ser vi lugn och lugnande utseende på naglarna. Vanligtvis ger en kaffefärg även om det är mörkt en fin känsla och här när det blandas med en plötslig mjukhet går utseendet överbord. Den mjuka glansen på kaffet ger en kropp till utseendet.

4. Neonblå:

Neonblå

Kul är det nya temat för denna sommar och med de olika nya ljusa ögonblickande färgerna som kryper fram till scenen är det bäst att du följer trenden och väljer en. Detta är en neonpoppande färg i havsgrön eller ljusblå som ger dina naglar en perfekt makeover för sommarens strandlook. Den andra neonfärgen för den här sommaren är den mjuka gröna eller den frostade nakenlooken som allt går så bra för somrarna.

5. Midnight Look:

The Midnight Look

Detta är ännu en hjärtsmältande färg och den här gången i den mörkaste nyansen. Nyansen här är en ren svart och till skillnad från de andra svarta där du fortfarande skulle hitta en antydan till djupblått, är den här svarta en ensam ranger som har den bästa färgen. Den glänsande glansen från den inbyggda glansen gör utseendet ännu mer fantastiskt. Att para ihop detta med djupa tillbehör ger definitivt en underbar känsla av utseendet.

6. Glitterbuggen:

Glitterbuggen

Du kan alltid välja glitter när det gäller att göra utseendet tillräckligt högt för en fest. Nu kommer dessa glittrar här i en mjuk krämguld och texturen på nagelfärgen är verkligen en syn att se. Till skillnad från det vanliga är detta inte det glansiga slaget utan snarare bump and grind -typen. Detta är dock inte det enda slags glitter du får. Det finns många olika glitterverk som kan hittas, vissa i nyanser av guld och andra i silver som ser lika förtrollande ut.

7. Royal Delight:

Royal Delight

Kombinera den med en mjuk krämblus eller en enkel svart klänning, den här färgen får aldrig förvåna oss. Skuggan kallas kungsblå och nyansen ser perfekt ut för både formella och informella evenemang. Detta är en av de rikaste nyanser som vi har stött på den här säsongen där det blå i sin mörka men ändå attraktiva färg ser snyggt ut på dina naglar, särskilt under dagen när färgens rikedom inte kan vara obemärkt.

8. The Voguish Purples:

The Voguish Purples

Den här här kommer att göra alla poster raka med sin otroligt glansiga struktur om inte färgen ensam. Detta är en perfekt lila i nyansen med de bästa av glanserna som integreras för att bilda en av de bästa nagelsmärtsfärgerna någonsin. Du kan alltid koppla ihop vita eller nyktera tillbehör med detta utseende för att göra nagelfärgen tydligare.

9. Petite Periwinkle:

Petite Periwinkle

Ungefär som kungsblått, har periwinkle också en mycket vacker relation till bluesfamiljen där dessa färger är en av de mest sobera godisfärgerna som kan användas för att ge dina naglar ett nytt utseende. Färgen är mjuk och glänsande och ger samtidigt ett mycket godis. Kombinera detta antingen med en mörk eller en ljus nyans för en sommartid. Periwinkle är en av de senaste nya färgerna som inte är för hög för ett bra utseende men inte för mjuk för en nykter look också.

10. The Mad Matte Black:

The Mad Matte Black

Här har vi ännu en nyans av svart men den här gången är färgen mer exakt. Om vi ​​tittar noga har den här galna mattblicken ett djupblått utseende som är matt och ser stiligt ut. Användningen av en gnistrande nagel mitt i mitten gör utseendet ännu mer lockande men medan du väljer denna nagelfärg är gnistan inte obligatorisk.

11. Rose Gold:

Rose Gold

Roseguld är ännu en ny nyans som de sportar den här säsongen där en persika rosfärg gelerar in med ett mjukt glansigt guld och vi sitter kvar med en av de bästa nyanserna. Färgen är tillräckligt feminin för att sporta på ett formellt och informellt evenemang och användningen av guld ger en liten naken touch till utseendet. Även detta är en stilig färg för somrarna.

12. Den klassiska röda:

Den klassiska röda

Låt oss alla inse det, vi har alla haft våra dagar när rött var vår favoritfärg och oavsett vilket tillfälle vi gick in för var rött den enda nyansen vi skulle måla i naglarna. Nu har vi här en av de klassiska klassiska röda färgerna som kommer med en glansfaktor så att dina naglar kan se glamriga ut även efter dagar. Nagelfärgen är mjuk i utseende men samtidigt skrämmande och högljudd för alla att märka.

13. The Velvety Violet:

The Velvety Violet

Vi har haft lila och periwinkles som uppvaktar oss, men det som tar kronan är denna glänsande djupa violett som liknar en sammet i sin mjuka glansform. Eftersom det är en mörk färg med en rik nyans, ser den violetta oklanderligt moderiktig ut. Den bästa delen med det här utseendet är mjukheten hos de röda undertonerna i solljuset och färgens djuphet under de mörka nyanserna som får oss att flicka över denna nyans.

14. Metallisk överbelastning:

Metallisk överbelastning

För att få det här utseendet, börja med en baslack av metallfärg. Färgen som används som bas är extremt stilig med en mjuk feminin touch. Det är mer av en kricka och metall blandat med mjuka lavendeltoner och ovanpå detta får den snedställda metallfärgen i djup glans naglarna att se fantastiskt fantastiska ut. Använd nagelremsan för att lägga till skillnaden och ta sedan bort remsan när den är klar.

15. Silver Med Mjukgrå:

Silver Med Mjuk Grå

Den här gången är det grå annorlunda. Det är nykter, det är glansigt och det är allt nytt. Färgen ser extremt vacker ut eftersom den bryter mot det vanliga uttrycket att en grå är en tråkig färg och aldrig kan hända. Här är det perfekta exemplet som bevisar att det är fel, men det som lägger till en hint om att hända dessa naglar är silvermanikyrspetsen som är fylld med små glansmolekyler som får hela prövningen att se så mycket moderiktig och trendig ut.