Nagellack är ett tillbehör som sportas av kvinnor oavsett ålder eftersom det förbättrar personligheten. Även om det finns flera märken som skryter med nagellack av högsta kvalitet och andra skönhetsprodukter, framstår Zoya nagellack som de bästa bland dem. Det är uppkallat efter en rysk pianist, Zoya Reyzis, som tillsammans med sin man Micheal Reyzis förvirrade Art of Beauty som ursprungligen var en nagelsalong och det växte till ett genomarbetat företag som rymmer flera kosmetiska märken.

Bland dessa märken stod Zoya ut som ett utmärkt varumärke inom skönhetstillbehör som nagellack. Detta är ett av de första märkena som kommer ut med innovativa produkter som det snabbtorkande nagellacket. Det skapade också det mest naturliga och giftfria nagellacket och gav därmed en revolution inom nagellackindustrin.

Populära Zoya nagellackfärger för damer.

Låt oss ta en titt på de 9 bästa nagellacken som Zoya har att erbjuda.

1. Zoya nagellack i renhet:

Detta nagellack finns i krämfinish. Det är en av produkterna av högsta kvalitet som finns i stark vit färg med ljusstyrka och motiverar namnet eftersom den vita nyansen är helt ren och har en mycket ren och sval ton.

2. Zoya Anchor Base Coat:

Zoya Anchor basrock är en utmärkt päls som är känd för att ha ett starkt grepp om nageln som håller nagellacket på plats och gör att det bär länge. Det är inte bara flexibelt utan förbättrar också nagellackets hållbarhet. Det förhindrar också chipping och hjälper också till att stärka naglarna.

3. Zoya Armor Top Coat:

Liksom baslacken är även topplacken mycket effektiv för att skydda de naturliga naglarna och förhindrar att den också flisas. Man kan använda naglarna hela dagen utan att behöva oroa sig för att färgen förstörs. Det gör naglarna slitstarka och behåller också nagelns glans.

4. Zoya förnyar nagellackföryngring:

Som namnen antyder är denna zoyaprodukt känd för att vara ett nagellack -återställande. Det ger liv åt gammalt nagellack så om du måste skynda dig till en fest och inte har tid att applicera färskt nagellack kan denna föryngrare komma till undsättning och förvandla en gammal applikation till ett helt nytt lack..

5. Zoya nagellack i Claudine:

Zoya nagellack i Claudine tillhör familjen svarta och gråa färger och har en metallisk finish. Det är chic färg och ger en exceptionellt smart look till personen som bär den.

6. Zoya nagellack i Maria-Luisa:

Detta färgade nagellack har en gyllene cellofan -accent och kan enkelt lagras som man vill. Det tillhör familjen guld med en specialeffektfinish. Det är en favorit bland unga festbesökare.

7. Zoya nagellack Livingston:

Detta zoya -nagellack är ett höströdfärgat nagellack. Den har potential att ge en hautelook eftersom den har en krämig finish och har en sval ton.

8. Zoya nagellack i Giovanna:

Ett fantastiskt färgat nagellack med en metallisk finish, detta nagellack är den trendigaste färgen och är väldigt på modet. Smaragdgröna är fantastisk och förstärker personligheten.

9. Zoya nagellack i Piaf:

Detta nagellack hör också till familjen metalliska färger. Det är fräsch färg med mycket ljusstyrka och munterhet. Det är lätt att bära eftersom färgen är i en skimrande finish som är ganska subtil.

Zoya nagellack påstår sig vara giftfritt. Den kan bäras under en exceptionellt lång period. Dessa behandlingsformler saknar kemikalier som formaldehydharts, kamfer, dibutylftalat eller helt enkelt formaldehyd. Så om du verkligen ser fram emot att bära attraktiva nyanser utan att skada naglarna kan du säkert välja bland alternativen som nämns ovan.