Hur gör man fransk manikyr? Vad är fransk manikyr? En manikyr är en kosmetisk behandling som i princip innebär att man tar hand om naglarna helt från arkivering, formning, massering och slutligen applicering av polish.

Bästa metoden för att utföra fransk manikyr

Franska naglar om de förbereds korrekt ser extremt rena och sofistikerade ut. Det verkar extremt feminint plus elegant. Akryl plus gel fransk manikyr måste lämnas bättre till proffs eftersom de måste göras med största omsorg.

Om du vill spara dina pengar läser du den här artikeln för att få den bästa metoden för fransk manikyr.

Bästa metoden för att utföra fransk manikyr:

1. Krav:

 • 4 sorters nagellack;

  En nagelbandspinne

  en baslack eller åsfyllare – ett färglack

 • en överlack – vit eller gräddspetslack
 • Nagelbandsolja eller någon matolja
 • En bomullstuss

  En smörbräda

 • Hand plus nail moisturizer – Nagellackborttagare

2. Nagellackborttagare:

Ta bort gammalt nagellack med någon nagellackborttagare på en bomullstuss.

3. Nagelbandsolja:

Applicera på lite nagelbandsolja och gnid in den. Låt det på medan du fyller det för att lindra dina naglar. Olivoljan annars fungerar lite matolja lika bra.

4. Fila dina naglar:

Det är ingen idé att ha underbart lackerade naglar som är trasiga. Ta en smörbräda och kör ner spikspetsen, helt enkelt i en riktning, i väntan på att du får den form du önskar.

5. Rensa upp dina nagelband:

Nagelbanden är en naturlig uppdelning av nageln, men olja i huden innebär att nagellacket inte kommer att fästa på det länge. Följaktligen för att lindra dina nagelband branta naglarna i varmt vatten, kan detta börja till 15 minuter. Du kan också använda nagelborttagningsmedel på naglarna, erbjuda dina händer ett slags fuktkräm och vik in i plastfolie i 15 minuter.

Detta mjukar upp nagelbanden och återfuktar dina händer. För att eliminera den döda nagelbanden, massera runt en nagelbandspinne runt i extremt små cirklar så att den döda nagelbanden gnids bort.

6. Rengör dina händer:

Rensa bort allt nageldamm plus smuts så att du inte täcker det. Rengör naglarna med en liten nagellackborttagare igen för att eliminera eventuella oljerester, eftersom det kommer att få lacken att flaga av.

7. Applicera en baslack:

Rengör extra på sidan av flaskan. Pensla på i 2 annars 3 försiktiga slag. Baslacken skyddar dina naglar från att färgas av pigmenten i det färgade lacket.

Fransk manikyr hur man

8. Sätt på tipset:

Använd vit eller krämfärg för spetsen. Dra försiktigt en tunn mållinje tvärs över den naturliga vita spetsen av nageln. Visst ser linan grov ut ursprungligen, låt den torka, plus om du behöver, ställ en andra snyggare linje över den. För att göra spetsapplikationen enklare, skaffa en liten kartongbit och klipp ut en diamantform. Lägg nageln i den och borsta ner den vita spetsen. Det kommer att avsluta lacken på din hud.

9. Smeta ut färgen:

Pensla på färglacket efter det. Bekräfta än en gång att det inte finns mer än på borsten. Du kan lägga på fler lager om du behöver fördjupa färgen. Vänta och vänta på att det första lagret torkas ut för att röra vid och sedan läggas på ett andra lager. Den typiska färgen som ska användas för en fransk manikyr är genomskinlig rosa annars beige.

10. Applicera på en topplack:

Topplacket är en solid, klar beläggning. Det låser i färgen plus skyddar nageln.

11. Låt det torka ut:

Om du önskar en bra fransk manikyr måste du lämna den minst 5 minuter tidigare än att ens kontrollera om den är torr. Visst är du rädd att dina naglar fortfarande är billiga; lägg lite nagelolja på dem för att sluta ludd från dina kläder fästa på dem.

12. Ordna: Nu kan du applicera din topplack med nagelfärg.