ta bort akrylnaglar

Akryl naglar är mycket på mode. De presenterar naglar i en mängd olika färger och mönster. Om akrylnaglar underhålls och appliceras perfekt kan de stanna i flera år. Att ta bort dem kan dock göra ont, så du måste vara noggrann när du tar bort dem. Om du letar efter hur man tar bort akrylnaglar? då är du säkert på rätt plats! Följ anvisningarna med stor omsorg för att hålla dig borta från alla misstag.

Arkivera bort akrylnaglarna:

Hur man tar bort akryl naglar hemma:

1. Trimma dina naglar:

Det är viktigt att trimma spikarna på dina naglar till ett minimum och använda en nagelklippare. Trimma ner så mycket av akryl som möjligt. Om du tycker att det är svårt, stanna och fortsätt till nästa steg.

2. Fila dina naglar:

Fil bort gelförslutaren med en fil eller spikdimmer. Använd verktygets högra sida för att fila ner varje akrylspik. Du kan fila bort tillräckligt med akryl för att dina naglar ska se nästan akrylfria ut. Fortsätt fila akryl tills skiktet som ligger över din naturliga nagel blir tunt. Lägg dina ansträngningar på en spik i taget och fortsätt tills du har tagit bort så mycket av akryl som möjligt från varje spik. När du har bleknat bort alla spår av akryl fortsätta till nästa steg.

3. Lina upp kanten på en akrylnagel:

Använd en nagelbandspusher för att ta bort akryl från kanterna. Försök att göra det så smått som om du försöker bända av för mycket så kommer det att riva av din naturliga nagel. När du har lyft kanten, lägg spetsen på en nagelbandssax under den och börja klippa akryl. Fortsätt med att lyfta kanten och skära akryl tills hela akrylen tas bort. Upprepa denna kurs för varje spik tills akryl är helt borta. Använd en spikbuffert för att ta ut återstående akryl. Forma dina naglar med en nagelklippare och fil.

Dra upp det med tandtråd:

1. I denna metod måste vi dra tandtråden under naglarna. Och eftersom vi använder två händer för att dra tandtråden, kommer denna metod att kräva en andra person för hjälp.

2. Lina upp underkanten på en akrylspik. Precis som den tidigare metoden använder du en nagelbandspinne för att lätt bända upp hela bottenkanten. Berätta nu för din partner att skjuta tandtråden under nagelkanten. Håll nu de två ändarna av tandtråden i varje hand.

3. Skjut tandtråden fram och tillbaka under spiken. Berätta för din partner att skjuta tandtråden fram och tillbaka och dra upp den, eftersom spiken börjar lossna. Behåll denna rörelse tills akrylnageln lossnar från din naturliga nagel. Se till att din partner inte ryker flossen upp för snabbt; du vill inte att din naturliga nagel ska rivas av med akryl. Upprepa processen med varje spik tills de är borta. Använd en buffert för att rensa upp dina naturliga naglar, som kan ha slitits ut av processen.

Blötlägg akrylnaglarna i aceton:

De som lär sig att ta ut akryl naglar hemifrån, det rätta och säkraste sättet att ta bort akryl naglar är med hjälp av ett lösningsmedel. Ta bort akrylspikar bör endast göras med ett lösningsmedel. Det mest populära lösningsmedlet för detta jobb är aceton. Aceton tar bort akrylnaglar på ett mycket enkelt och prisvärt sätt. Det gör sitt jobb genom att bryta bindningen mellan polymerkedjorna. Om du har en trasig eller öm hud, använd inte aceton eftersom det kommer att göra ont och kan orsaka ont.

1. Klipp dina naglar:

Det är viktigt att trimma spikarna på dina naglar till ett minimum och använda en nagelklippare. Trimma ner så mycket av akryl som möjligt. Om du tycker att det är svårt, stanna och fortsätt till nästa steg. Se till att du inte tar tag i några av din nagelsäng eftersom det kommer att blöda.

2. Fila av topplacken från naglarna:

Ta bort så mycket av akryl som möjligt med hjälp av en fin buffertfil.

3. Applicera vaselin på huden som omger naglarna:

Aceton är hårt mot huden, därför är det viktigt att förebygga. Detta steg förhindrar att din hud blir irriterad av acetonen. Applicera lite vaselin på huden stäng naglarna, det kommer att ta hand om området från de hårda konsekvenserna av aceton. Missa inte detta steg eftersom du kan möta allvarlig försämring av huden på grund av acetonets torkningseffekt

4. Häll acetonen i en skål:

Använd en 100 procent aceton. Ta fram en glasskål och häll lite av acetonen i den. Se till att skålen är tillräckligt bred för att stoppa handen i den. Häll bara tillräckligt med aceton i den för att täcka naglarna. Få människor gillar att lägga skålen i en större skål fylld med ljummet vatten, för att värma acetonen vilket gör att den fungerar snabbare.

5. Applicera acetonen på dina naglar:

Lägg fingertopparna i skålen som innehåller aceton. Låt den stå i 15 minuter och kontrollera sedan om akrylen har börjat lossna eller inte. Om akrylnaglarna fortfarande fastnar ordentligt, låt det ligga kvar i ytterligare 10 till 15 minuter så att merparten av akrylen löses upp då.

6. Ta bort återstående:

Ta nu en bomullstuss och blötlägg den i en nagellackborttagningslösning och torka av den på naglarna för att bli av med kvarvarande konstverk.

7. Forma dina naturliga naglar:

Använd nagelklippare och en nagelfil för att forma din nagel och för att jämna ut kanterna. För att hålla dig borta från skador, arkivera endast i en riktning.

8. Återställ fukten till dina händer:

Ta bort det överblivna med tvål och vatten. Torka händerna och avsluta med att applicera en blandning av extra jungfruolja och tea tree -olja för att återfukta naglarna.