Fjærdesign er en populær nail art -trend i disse dager. Det ser veldig fint ut når det er gjort på negler. Hvis du tenker på hvordan du lager de flotte fjærnaglene uten å måtte gå gjennom alt det frie håndmaleriet, vil vi fortelle deg løsningen. Fjærdesign kan lages på neglene på to måter. For det første kan du enten male eller stemple med fri hånd eller til og med vanndekaler med fjærdesign på neglene. Den andre enkle måten er å bruke ekte fjær på neglene som er kuttet ut i form av neglene etter å ha plassert dem deretter på neglene. Disse spesifikke fuglefjærene i forskjellige farger og design er lett tilgjengelige i neglekunstbutikker. Du kan få tak i noen pakker med nail art -fjær og prøve det.

Her er våre topp 9 fjærspiker -design for å inspirere alle jentene der ute.

1. Real Feather Nail Art Design:

Real Feather Nail Art Design

Denne typen fjærdesign kan enkelt lages på neglene ved hjelp av ekte fjær i forskjellige farger. Denne designen ser veldig kul ut, ikke sant? Bruk fjær på neglene etter påføring av grunnlag og grunnmaling. Du må påføre gjennomsiktig lakk på neglene før du legger fjærene på neglene. Dette vil hjelpe fjæren til å feste seg til neglene. Klipp fjæren i henhold til formen på neglene og påfør et nytt lag med gjennomsiktig polish. Her er det gjort!

2. Fargekombinert Feather Nail Art Design:

Fargekombinert fjærspiker design

Noen ganger er det et godt valg å bruke forskjellige fargede lakker på neglene for et glamorøst utseende. Bruk noen fjær til neglekunst i forskjellige farger eller bruk dem på forskjellige måter, dvs. diagonalt, horisontalt, etc. Du får et utseende som det ovenfor.

3. Rosa og hvit negleart med fjær:

Rosa og hvit neglelakk med fjær

Du kan få forskjellige fargede fjær for neglekunst fra butikker. Prøv ut noe som det ovenfor i rosa med en hvit grunnmaling. Ser veldig jentete ut, ikke sant?

4. Svart og hvit fjærspiker:

Svart og hvit fjærspiker

Liker du å holde det enkelt og stilig? Prøv en enkel prikket fjær i svart og hvitt på en hvit grunnmaling. Dette kan også se bra ut på korte negler.

5. Gul og svart stiplet fjærspiker:

Gul og svart stiplet fjærspiker

Prøv en fantastisk fargekombinasjon av skiferunderlag og prikkete svarte og gule fjær på neglene. Ser fantastisk og enkel å gjøre også.

6. Fri håndmalt påfuglfjærspiker:

Gratis håndmalt påfuglfjærspiker

Hvis du liker frihåndsmaleriet for neglelakk, prøv å lage dette søte mønsteret av påfuglfjær på neglene. Det kommer til å se veldig bra ut.

7. Free Hand Abstract Nail Art Feather Design:

Free Hand Abstract Nail Art Feather Design

Denne typen abstrakt fjærdesign kan lages ved hjelp av neglelakkbørster og maling i forskjellige farger. Det er et kontinuerlig mønster gjort i horisontal formasjon. Prøv å gi denne en sjanse. Det er veldig forskjellig fra alle andre fjærspiker som du kanskje har kommet over så langt.

8. Black Easy to do Feather Nail Art:

Svart Lett å gjøre Feather Nail Art

Dette er en lett å gjøre fri hånd svart fjær neglelakk sett på halv og en halv turkis grunnmaling. Prøv denne.

9. Påfuglfjærstempling av negleart:

Påfuglfjærstempling av neglelakk

Prøv en stempling av neglelakk som den ovenfor med dine stempelsesverktøy og spesialpoleringer. Hvis du er flink med stempling, bør fjærspikerkunst som den ovenfor være veldig lett for deg.

Likte du denne artikkelen? Hvilken vil du prøve?