Når det gjelder flotte spikerprodukter og flotte negledesign, er konkurransen i markedet enorm. Hver skjønnhetssalong vil gi deg sine egne synspunkter på hvilken som er den beste nail art -designen, hvilken som vil gi deg de beste resultatene og hvilken du ikke vil angre senere. Dette var scenen til Shellac kom inn. Etter å ha behandlet den i fem år, har den endelig kommet. Med Shellac er problemet med slitasje og rive og fading av negler utryddet. De er fantastiske, gir deg flotte resultater, og kundene er alltid fornøyd med dette produktet. Det garanterer deg en fjorten dagers manikyr som er helt forbløffende. Her har vi vervet noen fantastiske shellac -negldesigner, bare slik at du blir inspirert nok til å skaffe deg en.

1. Hello Kitty Shellac Nail Design:

Hello Kitty Shellac Nail Design

Shellac gjør kvaliteten på neglene dine helt fantastiske. De er så godt polert, rent og pent. Rød med hvite prikker ser perfekt og attraktiv ut. Bildet av hello kitty med en pen sløyfe på hodet er en veldig søt negldesign.

2. Leopard Print Shellac Nail Design:

Leopard Print Shellac Nail Design

Skjellakkdesignen i leopardmønster ser så elegant og ung ut. Neglene dine ser fantastiske ut med den flotte teknikken som ble introdusert av dette produktet. Presentasjonen og kvaliteten er nesten misunnelsesverdig.

3. Prikket Shellac Nail Design:

Prikket Shellac Nail Design

Skaff deg det helt nye, prikkete shellakspikerdesignet og se mengden gå vill! Denne spesielle designen ser så trendy og fasjonabel ut. De blender når de holdes under lysene, og utseendet er så glansfullt og pent. Når du planlegger å fortsette med vennene dine, er dette definitivt designet du bør velge.

4. Butterfly Shellac Nail Art:

Butterfly Shellac Nail Art

Shellac -neglekunst har vært ganske raseri i disse dager. De forskjønner kvaliteten på neglene dine og løfter det til et helt nytt nivå. De ser skinnende og glitrende og godt polerte ut etter at prosessen er utført; spesielt butterfly shellac spiker art. Fargene og formen på sommerfuglvingene er attraktive og unike.

5. Stilig og kul Shellac Nail Design:

Stilig og kul Shellac Nail Design

Bruk en kombinasjon av dine favorittfarger sammen med shellakprodukter og skaff deg noe kult, stilig og morsomt som dette. Dette er en av de mest unike nail art -designene som er sett så langt. Mens to negler har ett design, har de to andre neglene et annet design. De ser flotte, lette og veldig sofistikerte ut.

6. Storbritannias flagg Shellac Nail Design:

The Great Britain Flag Shellac Nail Design ser helt fantastisk ut. Dette ville se flott ut hvis du heier på England på en kamp eller kanskje bare uttrykker din kjærlighet til landet. Designet er så godt polert, unikt, og hver gang du ser på det, er det fascinerende.

7. Innviklet Shellac Nail Design:

Innviklet Shellac Nail Design

Intrikate Shellac -negldesigner kan bare lages av fagfolk. De er kunstneriske, vakre og ser veldig naturlige ut på deg. Bruk en fin farge som rosa, og legg til noen kule og trendy former for å overdrive og fremheve den strålende kvaliteten på neglene som bare Shellac kan tilby. Dette er en av de store Shellac nail art ideene

8. Fantastisk Shellac Nail Design:

Fantastisk Shellac Nail Design

Det flotte med shellakspikerdesign er at de forbedrer neglens tekstur. De har høyere holdbarhet enn andre produkter og er lisensiert, dyktig og godt produsert neglepleie. På grunn av dette kommer deres design som denne også fabelaktig ut. Dette er den beste Shellac -neglekunstdesignen.

9. enkel shellakk spiker design:

Enkel Shellac Nail Design

For den enkle shellac -negldesignen, velg din favoritt shellac -neglefarge og beleg den på neglene. Du vil sikkert legge merke til forskjellen mellom andre spikerprodukter og skjellakk når prosessen er ferdig.