Nail art har dukket opp som en av de fineste ideene for å forskjønne neglene dine, spesielt blant tenåringer. De får neglene til å se glamorøse, fantastiske og veldig attraktive ut. Det er så mange design som har blitt høy etterspurt i disse dager, og noen av de kule og nyskapende designene er skull nail art design. Hodeskaller ser skumle og uhyggelige ut. De er best å ta på når du deltar på en Halloween -fest, men du kan også få dem ferdig annenhver dag, og de vil se like spesielle ut.

Denne typen design er populær mest blant tenåringsjentene, ettersom de elsker å eksperimentere med nye ideer og design. Noen av dem gjør det til og med under påvirkning av favorittpunkrockstjernene som Avril Lavigne eller Green Day. Her har vi noen oppført noen av de beste skull nail art designene, slik at neste gang du vil ha noe slikt for deg selv, skal disse forslagene være din inspirasjon.

1. White And Black Skull Nail Art:

White And Black Skull Nail Art

Den hvite og svarte skull nail art selges som varme kaker i disse dager. Jenter elsker dem absolutt, og populariteten ser ut til å øke dag for dag. Hodeskallene er veldig godt malt i dette designet, og bildet av et lite hvitt kors fremhever skjønnheten i neglene dine. De står som et sterkt symbol på punkrock.

2. Fargerik Skull Nail Art:

Fargerik Skull Nail Art

Jenter som elsker å eksperimentere med forskjellige størrelser, former og mønstre, kan få den intrikate skull nail art designen. Denne bruker en kombinasjon av farger som fersken, hvit, svart og grønn som får neglene til å se attraktive og fabelaktige ut.

3. Pink Skull Nail Art:

Pink Skull Nail Art

For alle Avril Lavigne -fans i verden, som er på utkikk etter et kreativt skull nail art design, bør dette være noe for deg. Den solide rosa fargen komplimenterer virkelig neglene dine og bildet av hodeskaller ligner alle Avril Lavignes tatoveringer. De ser smarte, pene og tomboyiske ut; akkurat som henne.

4. Ung og søt skallenagelkunst:

Young and Cute Skull Nail Art

Å skaffe deg en skull nail art design som viser bildet av mange hodeskaller sammen er veldig søtt og ungdommelig. Designet har mange detaljer som gjør mønsteret veldig interessant. Når du har lagt denne, vil du sikkert tiltrekke deg mye oppmerksomhet.

5. Purple Skull Nail Art:

Lilla skull nail art

Dette er en enkel skull nail art design. Dette er en av de beste farger og attraktive skull nail art design for tenåringer.

6. Floral Skull Nail Art:

Floral Skull Nail Art

Blomsterskallen neglekunst er veldig feminin og nyskapende. Den har mange former, design og mønstre. En kombinasjon av blå, rosa og gule blomster som skal betegne hodeskallen i hodeskallen gjør det til en veldig spennende og kreativ design. Tennene er veldig godt formet og ser nesten kunstneriske ut.

7. Skull With Bow Nail Art:

Hodeskalle med sløyfe negleart

Skallen med neglelakk er en veldig interessant design. Dette viser bildet av en hodeskalle med en sløyfe på hodet. Neglene dine bør rengjøres og velstelte før du starter dette, ellers kan det bli vanskelig å få dem til å se perfekte ut.

8. Silver Skull Nail Art:

Silver Skull Nail Art

Sølvskallen spiker kunst har blitt snakk om byen. De er så populære, fasjonable og elegante. Sølvspiker på hvilke hodeskaller med bein er malt ser absolutt attraktive ut. Det er også lagt til former av hjerter og blomster. Hele utsikten er veldig fancy, tiltalende og fantastisk.

9. Stilig Skull Nail Art:

Stilig Skull Nail Art

En stilig skull nail art design vil garantert gi deg mange komplimenter. Det ser fortryllende, kunstnerisk, fantastisk, superkult og spennende ut.

Skullspiker er mest populære, og det gjør det til en veldig spennende og kreativ design. Liker du denne artikkelen, vennligst kommenter forslagene dine.