Animal nail art veldig populært i disse dager. Spesielt sebramønstre er en veldig lett å lage spikerkunst. Hvis du ikke er en negleartist eller ikke er god til å male frihåndsdesign, kan også noen få striper i alle former og størrelser skape sebramønstre på neglene.

Zebra Stripe Nail Art Designs:

Sjekk ut våre håndplukkede topp 9 sebra neglekunstmønstre. Vi er sikre på at du gjerne vil prøve noen av disse.

1. Zebra Floral franske tips:

Zebra Floral franske tips

Hvis du liker fransk tips, så kombiner dem med blomsterdekorasjoner og litt striping for sebramønsteret. En liten endring fra vanlige franske tips. Vil du prøve det?

2. Matt og glanset Zebra Nail Art:

Du kan lage denne form for en fantastisk matt neglelakk ved enten å bruke en matt lakk i svart for grunnmaling eller bruke spesiell matt effekt gjennomsiktig lakk over din skinnende, svarte lakk. Vent noen sekunder til det tørker, og grunnmaling blir matt.

Matt og glans Zebra Nail Art

Dette er ikke mulig ved bruk av vanlig gjennomsiktig polish. Ta nå stripperen din og svart normal skinnende neglelakk og tegn sebramønstre. Det er det, designet ditt er gjort. Vi vil ikke bruke et toppstrøk her fordi det vil ødelegge den matte og glatte effekten av hele designet. Prøv dette.

3. Triple Tones Zebra Design Set i Stamping og OPI Glitter Polish:

Denne spesielle OPI -glitterpolen kan gi deg et fantastisk utseende etter neglene hvis du er en glitterfan. Du trenger 3 farger, dvs. Denne glitterpolen (eller du kan bruke løse neglelakkglitter på en gjennomsiktig lakk hvis du ikke kan få OPI -glitterlakk), en lyserosa polish for midten og en matt hvit eller offwhite maling.

Triple Tones Zebra Design Set i stempling

Du trenger også svart spesialpolert og stemplene dine for sebradesignet. Vær nøye med formen og fyll ut med de 3 fargene. Avslutt med å stemple ut sebradesignet på bare den hvite malingen. Fullfør nå designet med et gjennomsiktig toppstrøk.

4. Free Hand Ombre Zebra Nails:

Free Hand Ombre Zebra Nails

Ombre negler er en ganske populær trend i disse dager. Prøv Ombre form for negler som denne med to farger og et stykke svamp. Tegn noen sebramønstre med din svarte stripper og avslutt med et toppstrøk. Prøv dette!

5. Glitrende sebra -design i Duo Tone:

Glitrende Zebra Design i Duo Tone

Lag et sebramønster i diagonal halvlengde på neglene med stempelsett og hvit grunnmaling. Sørg for at den andre halvdelen er i en farge du ønsker. Her er den andre fargen rosa. Etter at du er fornøyd med designet ditt, bruk deretter en glitterpolering og dekk til slutt hele designet med et lag gjennomsiktig polish.

6. stemplet sebra negler med glitter:

Stemplet sebra negler med glitter

Dette er en enkel metode for å gjøre nail art i sebra svart -hvitt mønstre. Bruk glitter for den svarte franske spissen avgrensning. Hold andre negler i svart. For de i duo tone, sørg for å lage ¾ av neglene i hvitt og ¼ i svart for tipsene. Bruk nå spesiell svart lakk på et stempelsett som inneholder sebra svart -hvitt design, og bruk stemplingen på den hvite malingsdelen. Forsegle designet med et transparent toppstrøk etter påføring av glitter.

7. Enkle å gjøre Zebra Nails:

Enkel å gjøre Zebra Nails

Det er ikke nødvendig at du trenger en China Glaze neglelakk for neglelaget ovenfor. Du kan bruke en blå farge etter eget valg for grunnmaling. Bruk nå en svart stripper og gi horisontale “Y” former for sebramønsteret. Dekk motivet med et lag eller to med transparent toppstrøk for å beskytte designet.

8. Neon sebra negler:

Neon sebra negler

Har du ikke tid eller liker å holde ting enkelt? Prøv dette designet. Mal neglene med en neongul og en negl med en normal, rosa farge. Bruk stripper for tregrenmønstrene eller “Y” -designene. Designet ditt er gjort! Bruk en toppstrøk og nyt!

9. Zebra French Nail Art:

Zebra French Nail Art

Liker du franske negler? Prøv et sebrafransk nail art -design som dette. Du kan gjøre en vanlig fransk spiss med en lys grunnmaling og en hvit spiss. Bruk nå stripperen din til å lage sebramønstre. Forsegle designet ditt med et toppstrøk.

Likte du dette innlegget? Hvilken Zebra nail art design vil du prøve i dag?