Nail art er en mye kjent trend nå. Det er forskjellige materialer som du kan lage nye og forskjellige typer neglekunst med. I dag viser vi deg noen design som er laget enkelt med eggeskall.

Du kan bruke eggeskall til neglene ved å farge dem med matfarge enten ved å koke dem med fargen eller ved å suge dem med eddik i lange timer. Tørk dem og knus dem for å få eggeskallene dine til bruk av neglelakk.

Her er en samling av topp 9 eggeskall som er enkle å lage nail art -design. Ta en titt!

1. Enkel eggeskall Leopard Design Nail Art:

Simple Egg Shell Leopard Design Nail Art

Denne neglelisten kan enkelt lages ved først å suge eggeskall med gul matfarge, tørke dem og knuse dem i små biter. Gi neglene et grunnlag for å unngå flekker fra matfargene. Legg nå to fine lag med en skinnende rosa eller hudfarget neglelakk. Du kan også bruke hvit. La neglelakk tørke. Ta nå en gjennomsiktig lakk og gi en eller strøk på den. Legg nå eggeskallene riktig. Ikke plasser dem for nær hverandre. La dette tørke helt. Ta nå en brun neglelakk eller akrylmaling og en neglelakkbørste. Tegn halvsirkler og noen prikker rundt eggeskallene. Dekk hele neglekunsten med gjennomsiktig polish. Vil du prøve denne enkle nail art?

2.Pink og Yellow Duo Colored Egg Shell Leopard Nail Art:

Pink og Yellow Duo Colored Egg Shell Leopard Nail Art

Du kan også prøve en enkel duo -farget neglekunst. For ovennevnte design trenger du matfarger gul og rosa eller rød. Bløtlegg, tørk og knus eggeskallene med matfargene. Mal nå neglene med et grunnlag. Påfør to fine lag med hvitt neglelakk på den. Etter at dette er tørt, ta en gjennomsiktig polish. Påfør 1 lag på neglene. Legg eggeskallene ordentlig og la hullene være mellom dem. La det tørke. Ta nå en svart striper og lag noen tilfeldige prikker og omring eggeskallene. Du trenger ikke å være perfekt med sirkelen. Legg nå et nytt lag med gjennomsiktig polish for å forsegle designet ditt. Du kan bruke den til en fest også og matche antrekket ditt.

3. Abstrakt kaviar og eggskall negleart:

Abstrakt kaviar og eggskall negleart

Du kan lage en fin neglelakk med eggeskall som denne ved å bruke eggeskall i to farger, dvs. Oransje og fiolett. Du trenger et grunnlag etterfulgt av en skinnende eller metallisk grunnmaling i rosa. Påfør et toppstrøk etterfulgt av plassering av neglekunstkjeder eller kaviarperler i gylden i en linje ved hjelp av en tannpirker. Påfør toppstrøk på den øverste halvdelen av neglene og legg eggeskallene riktig. Dekk nå hele designet med et nytt lag med transparent toppstrøk. Du kan bruke dette designet med ethvert etnisk antrekk som en silke Saree også ved anledninger som Diwali.

4. Dinosaur Jaws Nail Art With Egg Shells:

Dinosaur Jaws Nail Art With Egg Shells

Du kan lage en abstrakt dinosaur kjever spiker kunst ved hjelp av eggeskall i gult. Grunnlaget er et must for å forhindre at neglene får flekker. Bruk nå 2 tykke lag med hvit lakk. La det tørke. Mal opp kjevene med rødt. Bruk en gjennomsiktig polish og stikk eggeskallene ordentlig. Følg den med grenser til kjevene med en svart striper. Bruk nå en gjennomsiktig polering for å forsegle designet. Klar til å skremme vennene dine med denne nail art?

5. Rosa abstrakt netto negleart med eggeskall:

Rosa abstrakt netto negleart med eggeskall

Du kan lage denne neglelisten ved å bruke gule eggeskall og litt nettdesign stemplet ut fra en skikkelig bildeplate. Bruk i tillegg metallperler ved hjelp av gjennomsiktig polering. Ikke glem å bruke et grunnlag før en hvit grunnmaling, fordi grunnlaget vil forhindre at matfarger flekker neglene dine.

6. Eggeskall lett French Tip Nail Art:

Eggeskall lett French Tip Nail Art

Denne typen lett og veldig vakker fransk spikerkunst kan lages med duofargede eggeskall og noen metallkjeder. Ikke glem å bruke et toppstrøk og også et grunnlag. Du kan bære denne stilige franskdesignen til noen av festene dine.

7. Eggeskall Green Nail Art:

Eggeskall Green Nail Art

En negleart som viser trær og blader kan gjøres med grønne eggeskall. Tegn noen frie håndgreiner med en brun polsk eller akrylfarge og litt gress ved røttene med lysegrønn farge. Vend nå de tomme grenene fulle av grønne blader ved hjelp av gjennomsiktig lakk og grønne eggeskallbiter. Ser bra ut ikke sant?

8. Glassmalerier med eggeskall:

Glassmalerier med eggeskall

Glassmaleri er veldig enkelt å lage. Du trenger en svart striper og noen eggeskallbiter i forskjellige farger. Fest disse på plassene som er skapt av striper ved hjelp av gjennomsiktig polering. Bruk en toppstrøk for at designet skal vare. Veldig funky!

9. Mosaic Ombre Nails With Egg Shells:

Mosaikk Ombre negler med eggeskall

En lett lys til mørk eller mørk til lys Mosaic Ombre neglelakk kan enkelt gjøres på en lys grunnfarge som hvit eller lyseblå som ovenfor. Du må ha 3 til 4 forskjellige farger på eggeskall i intensiteten av nyanser. Bruk en toppstrøk for den varige kraften. Vil du prøve denne enkle og søte nail art designen?

Likte du dette innlegget om Egg Shells Nail Art -design? Alternativene for å lage neglekunst med eggeskall er ubegrensede. Legg igjen forslag og tilbakemeldinger!