Det er en stund siden sist vi fikk den manikyren. Det handler alltid om hår og ansikter og klær for å komplimentere hår og ansikter og fortsetter dermed det daglige livet. Kjøpe nye klær til piknik på kontoret; kjøpe deg en ny frisyre for den nye sesongen og få ansiktsbehandling ved siden av bare for å skjule trettheten i hverdagen. Det er til tider som dette at du tar en dag fri for å slappe av, og du kan spre kreativiteten din i noe som skjer med neglelakk. Dagens nail art -tema er sommerfugler for alle de preppy små skjønnhetene som elsker sommerfugler.

Butterfly Nail Art Designs:

1. The Plain Jane Look:

butterfly nail art design

Påfør et grunnlag på neglene før du går videre til noen dekorasjoner. Dette utseendet kalles vanlig Jane på grunn av dens overdrevenhet detaljert gjennom enkelhet som gjør utseendet mykt og attraktivt. Grunnlaget skal ha en nøytral farge for å få frem de små blå og svarte sommerfuglene.

2. Obsessive Flutters:

butterfly nail art2

Her starter utseendet med en klassisk fransk manikyr der spissene på neglene, den som stikker ut er hvite med resten i sitt naturlige jeg. På toppen av den hvite, bruk en blank blå farge for å tegne sommerfuglvinger på spissene. Bruk hvit som grunnfarge for å fylle ut biter og steder, og velg deretter et fint design mellom de to vingene,

3. Ombre -prosjektet:

butterfly nail art3

For å begynne må du gjøre ombre negler hvor den naturlige neglefargen sakte overgår til en myk naturlig farge. Denne overgangen er ikke gjort på en streng rett linje, grunnen til at ombre er fantastisk. Start nå med en myk neglebunn og påfør blått på toppen. Nå med svart tillegg til sommerfuglen og datterselskap før du låser utseendet med en klar lakk.

4. The Perfect Dazzlers:

butterfly nail art4

Nå er dette nail art -utseendet rett og slett perfekt for høylytte fester eller jentekvelder når du kan bruke alle glitter og glitringer til å blende deg selv. Utseendet her er laget av sølvglitter sammen med blått og rosa for design. Svart danner den ytre linjen, og de to langfingrene har hver sin vinge mens de to ytre har fulle sommerfugler.

5. Fargesprutene:

butterfly nail art5

Dette utseendet er mye av det nøkterne slaget, men hvem sa at edru ikke kan være morsomt? Farger er morsomme, og her er en bunt med farger blandet sammen for å danne disse vakre sommerfuglbitene. Basen starter med rosa og bruker deretter sjøgrønn, matt kanarigul og litt blå sommerfugler.

6. The Pretty in Pink:

butterfly nail art6

For dette utseendet trenger du ikke jobbe mye, og med enkle resultater vil neglene dine ganske enkelt se fantastiske ut. Start med myk rosa utført i en ombre nyanse, med tipsene som er rosa og resten er naturlige. Nå med en definert børste tegne på blomstene med en sommerfugl i hvitt.

7. The Soft Blues:

butterfly nail art7

Dette er et annet av de søte sommerfuglspikermønstrene der spissene på neglene viser blått med hvite prikker. Indeksen og ringfingeren har imidlertid vakre blå sommerfugler med myk svart blomst.

8. Fusjonsblandinger:

butterfly nail art8

Dette er en klassisk fusjonsblanding i mykt rødt og hvitt hvor forskjellige mønstre pryder hver spiker. Hovedingrediensen er sommerfugl som kan sees i små mengder som flagrer over neglesengen i rødt mot hvitt.

9. Paint Me High Butterfly Nails:

butterfly nail art9

Utseendet på denne avtalen er fargerikt i glitrende blues og svarte med en hvit spiker som viser sommerfuglen i midten. I og rundt neglen er det hvite prikker mot svart.