Vi jenter liker alltid å pynte oss selv. Vi prøver å vise oss som den mest attraktive personen på denne kloden, fra hårstyling til fot, og det er uendelig å velge favorittlisten vår! Vi har forskjellige typer stil og mote trend en slik trend som pågår i disse dager er nail art! Dette er en veldig fin og vakker kunst å dekorere neglene dine på. Hvis du gjør det utenfra, blir det litt dyrt! Så hvorfor ikke gjøre det hjemme! I dag i denne artikkelen får du en trinnvis opplæring i hvordan du gjør “candy cane nail art design”

Candy cane nail art design

Candy Cane Nail Art Design Tutorial:

Trinn 1:

velg to kontrastfarger!

I dette trinnet samler du tingene du trenger å gjøre med neglene dine:

 1.  2 kontrastfarger som du vil at en sukkerrør skal lages av! (hvit og rød er den anbefalte)
 2. En gjennomsiktig neglelakk.
 3. Tynne strimler tape.

Steg 2:

Start med å bruke den første neglefargen på (f.eks. Påfør hvit farge) på neglene. Og la det tørke helt! For å forhindre striper.

Trinn 3:  

 • Ta nå tynne strimler tape og lim det på neglene med et like stort mellomrom mellom strimlene! (Dette er gjort for å skape en fin avstand mellom de to fargene og for å forhindre grov eller skitten) Den mest effektive måten å gjøre dette på er å rive mellom en og to-tommers biter av tape, sette dem på lokket på neglelakkflasken , og kutt deretter de tynne strimlene hvis du ikke blir tynn!
 • For å se neglene dine ut som en sukkerrør må du lime disse strimlene diagonalt på neglene!

Trinn 4:

Når strimlene er satt på alle neglene, bruker du den andre fargen (f.eks. Rød farge) som du bruker vanlig neglelakk. Ikke nøl med å bruke neglefargen ordentlig over negleområdet, da det ikke er noe poeng å gå galt for å få ønsket design, da tapestrimlene vil sikre den hvite basen!

Trinn 5:

 • La den andre fargen på neglelakken tørke skikkelig! Ikke skynd deg i det hele tatt, da du kan ende opp med et rot, så vær rolig!
 • Etter tørking av fargen (andre farge), fjern tapestrimlene sakte. Og påfør nå det gjennomsiktige neglelakken på din nail art design for å sikre det i flere dager!
 • Og du er ferdig med den vakre candy cane nail art designen som vil få hendene til å se vakrere ut! &# 128578;
 • Hvis du er perfekt med de ovennevnte skriftlige trinnene og ønsker å gjøre litt flere forbedringer eller endringer i neglelisten din, kan du gå med følgende!
 • Det er enda en måte å gjøre opp denne neglekunsten på en mer annerledes og forbedrende måte!

Følg noen flere trinn for det:

Trinn 6: hva trenger du

 • Du trenger en tynn maling eller sminkebørste. Sørg for virkelig tynn som et hår!
 • En tredje neglefarge (valgfritt)
 • Gjennomsiktig neglefarge

Trinn 7: dypp den

Dypp denne tynne børsten i neglelakkflasken. Nå er spørsmålet i hvilken neglefarge? Du kan ta en helt annen farge (f.eks. Grønn farge) som står i kontrast til de to tidligere fargene, eller du kan dyppe penselen i selve den andre fargen (f.eks. Rød farge som ble tatt etter påføring av grunnlaget)! Ikke gjør en feil ved å dyppe penselen i den første fargen, dvs. som var grunnlaget ditt (f.eks. hvit farge), da det ikke vil dukke opp.

Trinn 8: søke om

 • Påfør nå med en tynn pensel en fin diagonal linje parallelt med diagonalslaget ovenfor (f.eks. Mellom to røde fargeslag tegne enda en tynn linje med rød / grønn farge) gjør dette veldig forsiktig og sakte, slik at du ikke roter med det allerede gjort neglelakk.
 • Gjør dette bare hvis du er perfekt til å holde en børste.
 • Påfør nå det gjennomsiktige neglelakk etter tørking!
 • Og du er ferdig