Negler er en veldig viktig faktor for kroppen vår og bidrar til å legge til sofistikasjon og skjønnhet som kroppen tilbyr. Uten neglene våre ville hendene våre se blanke og tomme ut. De brukes til en rekke jobber som ikke ville vært mulig uten dem. Negler vokser naturlig og må stelles slik at de ser vakre ut. Noen ganger møter folk visse problemer knyttet til neglene, alt fra langsom vekst til gulning som lett kan håndteres ved hjelp av enkle hjemmemedisiner som fungerer raskt og effektivt. Nedenfor er en detaljert redegjørelse for hvordan du bruker olivenolje for å forbedre neglene dine effektivt.

Oliven olje

Olivenolje er et veldig naturlig og oksidasjonsmiddel som er det perfekte middelet for ethvert spikerproblem du måtte stå overfor:-

Oppvarmet olivenolje:

 • Hell litt olivenolje i en bolle og varm den i en mikrobølgeovn til olivenoljen er fin og varm.
 • Dypp deretter fingrene i olivenoljen og ha den der i 15-20 minutter.
 • Gjør dette minst tre ganger i uken for å holde neglene sunne.

Den oppvarmede olivenoljen gir en god mengde fuktighet som kreves for neglene. Oppvarmet olivenolje er et flott oksidasjonsmiddel som hjelper til med å fukte neglebåndene rundt neglene, og stimulerer dermed fuktighet og også veksten av neglene. Hvis det gjøres riktig, vil huden rundt neglene sammen med neglene være i en fantastisk tilstand over tid.

Massasje:

 • Massasje er en annen effektiv måte å holde neglene sunne.
 • Masser olivenolje inn i neglebåndene og neglene daglig for å låse inn fuktigheten.
 • Gjør dette om natten og la det stå over natten. Alternativt kan du holde den massert når som helst på dagen når du ikke gjør noe.

Den konstante massasjen vil hjelpe deg med å få flere fuktige negler sammenlignet med det du hadde før. Massere olivenolje er en enkel prosess og kan fullføres raskt. Massere neglene med olivenolje er en fin måte å spre oljen manuelt rundt huden og fingertuppene slik at du kan få oljen inn i alle krokene på fingrene.

Buffer:

 • Påfør en ny glans på fingerneglene, påfør olivenolje direkte på neglene og rengjør deretter med en ren klut som buffer. Dette vil gi neglene en ny glans som du ikke har sett før.
 • Du kan også bruke en tørr svamp for å langsomt kjærtegne huden din for å unngå at hudskader oppstår. Jo mildere du er, jo renere og sunnere blir neglene dine.

Buffering er den perfekte måten å gjøre deg klar til ethvert arrangement der du vil blinke rent og godt tatt vare på negler. Det krever veldig lite tid å fullføre og er et av de enkleste hjemmemedisinene for olivenolje for neglene dine.

Dekke til:

For å legge til en ny glans,

 • øke fuktigheten til neglene og fingrene dynke fingertuppene i varm olivenolje i 15 til 20 minutter og tørk deretter hendene naturlig uten å tørke.
 • Legg deretter to hansker over hendene og la det stå over natten.
 • Gjør dette minst to ganger i uken for flotte resultater.

Bruk alltid rene hansker og vask hanskene du har brukt morgenen etter, slik at ingen rester av olivenoljen blir igjen når du trenger å bruke hanskene igjen. Hanskene er ment å fange i olivenoljen slik at fingrene holder seg fuktige over tid. Det er et flott middel å stimulere neglene til å vokse hvis du har dette spesifikke problemet.

Bruk ikke-absorberende hansker hvis det er mulig, slik at en svært liten mengde olivenolje forlater hendene dine hele natten.

Oljer som tea tree olje og olivenolje er kjent for å styrke neglene. Olivenolje for tånegler er også en god måte å holde tåneglen frisk på. Det kan raskt absorberes i huden din og vil løse de sprø neglene. De hjelper også med å gjenopprette fuktigheten og pakker den effektivt inn i neglene. Prøv dette i dag og se de beste resultatene på en måned.