Fake näsring är ett tillbehör för din näsa för vilken du inte behöver genomgå en smärtsam piercing. Du kan använda den utan att ha hål. Om det är med klipp så kan du vara med dess pärlstöd. Om det är en tapp måste du hålla fast på näsan genom att applicera specifikt lim. Älskare av näsringen kan njuta av en sådan falsk stud utan piercing. Du kan förbättra ditt utseende genom att använda en sådan dekorativ stud. Det är en uppfinning av dagens efterfrågan där man inte gillar att sticka hål i hennes näsa men ändå vill bära snygg näsbult.

Vacker och snygg Fake Nose Ring Stud för flickor i trend:

Låt oss titta på de 9 bästa mönstren av falsk näsring med bilder.

1. Falsk näsring med gyllene blomma:

Falsk näsring med gyllene blomma

Det är en falsk näsringring i guld. Näsringen har ett fantastiskt blommönster. Formen på varje kronblad är så fantastisk och ser original ut. Den ser söt ut på näsbågen. Rosens design berörs inte på näsan. Det är lite ovanför näshuden.

2. Spiral Fake Nose Stud:

Spiral Fake Nose Stud

Den här falska nässkruven ser fantastisk ut med spiraldesign. Den här studen behöver inte stickas i näsan. Den är fast som sådan. Spiraldesignen är ny och ser också unik ut. Golden spiral hämtar människor på sin attraktiva design. Det här verkar förvirrande.

3. Fake Crystal Nose Stud:

Fake Crystal Nose Stud

Det är brudens falska näsbåge som bärs på bröllopsdagen. Bågen har en halv linje av kristallsten besatt med en ring av guld. Tre guldpärlor hänger under bågen som Jamar. Bågen är fäst med en kedja som du måste knyta bakom örat. Det är en del av brudtillbehör.

4. Fake Snake Nose Stud:

Fake Snake Nose Stud

Detta är en falsk näsbult med en ormdesign. Det finns en liten rund form som fortsätter med en ormliknande linje. Detta hisnande ormmönster fångar uppmärksamhet hos människor. Denna design skiljer sig från den vanliga. Detta tillhör extraordinära damer.

5. Fake Dangle Nose Ring:

Fake Dangle Nose Ring

Det är en näsring falsk med tre kronblad. Detta är antik design med halv blomma. Två små silvermynt hänger på en ring. Detta dinglande mönster förblir inte stabilt. Det producerar melodiöst ljud när det slår ihop.

6. Religiös falsk näspinne:

Religiös falsk näspinne

Det är en falsk ringnosring med religiöst tema. Den har en symbol för ”aum” utformad på den. Denna design är ett val av tribal område damer. Bågen som denna anses vara lycklig. Detta mönster verkar lite stort än normal design.

7. Bow Style Fake Nose Stud:

Bow Style Fake Nose Stud

Denna falska näsringstopp är med excentrisk design av rosett. Virvelmönstratråden är gjuten i en design av rosett. Designen är perfekt och exakt. Denna vackra nässkruv ser fantastisk ut med ett anmärkningsvärt och enastående utseende.

8. Fake Turtle Nose Stud:

Fake Turtle Nose Stud

Den här falska näsbulten har ett udda mönster av sköldpadda. Detta är silverfärgat sköldpaddsmönster. Denna falska sköldpadda sitter fast på näsan med särskilt lim. Sköldpaddans design ser betydligt anmärkningsvärt ut. Det är en särskild egenskap hos en sak.

9. Fake Double Nose Ring:

Fake Double Nose Ring

Det är en dubbel falsk näsring i svart färg. Tråden har fått rund form och den bärs som två. Diamantnosnålen är äkta och genomborrad. Men den svarta näsringen är ogenomborrad och falsk. Det ser gungande ut och definierar cool tjejs natur.

Fake nose stud är i trend och känd över hela världen. Även unga tjejer och damer kan bära en falsk näsring utan besvär. Den är lätt att bära och ta bort. Du kan få olika falska dubbar på marknaden. Detta omvandlar helt ditt utseende och ger modifiering av din stil. Det visar din gungande och snygga natur. Det sätter din ultramoderna personlighet.