Magnetiska näsbultar är av metall med stark kvalitet. Den kommer i 2 stycken. En du måste sätta in inuti näsan och den andra delen kommer att vara ute. Den inre delen kommer att ha en magnetisk yta som kommer att locka den yttre delen och fastna vid den. På så sätt kan du bära näsan utan att göra hål. Den finns i olika färger. Genom detta kan du undvika anbudet genom att genomtränga näsan. För närvarande gillar tjejer inte att bära näsring varje dag och får ett hål på näsan. Den här magnetiska näsbulten är för dem så att de bara kan bära näsring en speciell dag.

Vackra mönster av magnetiska näsringar för damer i trend:

Här är de bästa magnetiska näspinnsdesignerna.

1. Magnetisk Crystal Nose Stud:

Magnetisk Crystal Nose Stud

Denna magnetiska näsbult är präglad med vit kristallsten. Vit kristallsten finns i fem olika storlekar. Du måste välja efter din nässtorlek. Den har stålplåt som lockar till sig denna kristallsten och blir en näsbult.

2. Unik magnetisk näsbult:

Unik magnetisk näsa

Det är en sällsynt design i näsmagnetisk stud med ett elefantmotiv. En mycket hälsosam och söt elefantdesign finns i näsbulten. Inuti näsan finns en rund tallrik med hög magnet. Det verkar som om en elefant rör sig på näsan.

3. Pearl Magnetic Nose Stud:

Pearl Magnetic Nose Stud

Denna näsbult är med tre storlekar pärla. Den rosa färgen magnetiska näsan är av hög standard. Denna vackra pärla kommer att fastna på denna magnetplatta. Pearl on nose stud ser fantastisk ut med slät yta. Förutom rosa finns även andra färger i pärlform.

4. Magnetiskt stål hjärta Stud:

Magnetiskt stål hjärta Stud

Det är ett val av romantisk dam. Den magnetiska nosnålen innehåller hjärta i stålmaterial. Detta gyllene färghjärta ska limas på en rund silverplatta. En dam kan locka sin man genom denna näspinne. Hjärtdesignen visar kärlekens kronblad på hennes ansikte.

5. Magnetisk mousserande näsring:

Magnetisk gnistrande näsring

Detta är en fantastisk magnetisk näsring i silver. Två runda pärlor fästs med magnet. Den yttre pärlan är präglad med en lysande sten. Stenar i olika färger finns där. Sten fäst på ringen ser squashy och hämtar hjärta av damer.

6. Silver magnetisk näsring med blå boll:

Silver magnetisk näsring med blå boll

I denna näsring är magnetplattan fäst på insidan. Denna silvernosring har himmelblå färgskuggad boll. På båda sidor om bollen finns det två silvervirvlar för att hålla bollen stadig. Detta är en etnisk design och perfekt med traditionella kläder.

7. Indian Style Large Nose Hoop:

Indian Style Large Nose Hoo

Det är en indisk stil magnetisk stor näsring. Det finns en stjärndesign på guldnosringen. Den här näsringen är stor och kommer att hänga kvar i ansiktet. Det är en häpnadsväckande design med mousserande stjärna. Du kan till och med gå med i en kedja som en brudnosring.

8. Enkel magnetisk näsring:

Enkel magnetisk näsring

Detta är en antik silver magnetisk näsring med en liten cirkeldesign. Det finns ett öppet cirkulärt mönster på yttre näsan. Och ringen går inuti där det finns en magnetplatta. Det är väldigt enkelt och lätt att bära dagligen. Enkelheten är dess värde.

9. Magnetisk populär näsring:

Magnetisk populär näsring

Detta är en otrolig magnetisk näsring och känd också. Det finns vit diamant ovanpå näsringen och färgen på ringen ändras. Med denna mängd olika ringfärger kan du matcha din outfit. Dessa fantastiska näsringar har attraktionskraften.

Magnetisk näsbult och ring är i trend just nu. Det blev berömt på grund av dess icke-genomborande kvalitet. Det är beundransvärt och underbart inspirerande härligt humör. Magnetiska näsbultar är rimliga så att du kan ha så många du vill. Du kan bära nytt varje dag. Nästan alla damer kommer att föredra att ha det på grund av dess slående design. Det är bekvämare.