Septumring bärs på din nässeptum. Du måste genomborra din mjuka fläck under nässeptumet för att bära septumnosringar. Det finns också falsk septumring. Septumringen körs brett nu för tiden. Inte ens kändisar lämnas kvar. Det är en fast trend att pryda ditt ansikte. Septumhålet syns inte om du inte har en ring. Det utarbetar skönheten i ditt ansikte med nässmycken. Även killar bär denna typ av septumring. Septum näsring kan till och med få dig att se djärv ut.

Senaste och fashionabla mönster av Septum näsringar för kvinnor:

Låt oss titta på de 9 bästa septumnosringarna.

1. Enkel Hoop Septum Ring:

Enkel Hoop Septum Ring

Det är en enkel septum näsring. Den är av stål och orsakar inte hudirritation. Ibland är enkelhet bättre. Det är en liten septumring perfekt för vanligt slitage. Det syns bara när en person är nära dig. Den hängs på din näsborre.

2. Septumring med blå sten:

Septumring med blå sten

Denna septum piercing ring har blå turkos sten präglad emellan. Det finns ett lager med tre stålkulor på båda sidor av blå sten. Denna blå sten är iögonfallande och liknar din kärlek till sten. Ringen och bollen har den lite tjock.

3. Hästsko Näsring Septum:

Hästsko Septumring

Det är en guld septumring och har form som hästskon. Hästskon anses ha tur. Precis som hästsko är den rund och slutar med två små pärlor på varje sida. Detta pärlområde förblir på utsidan och ringdelen går in mellan näshålet.

4. Rose Gold Nose Septum Smycken:

Rose Gold Septum Ring

Denna ring består av roséguld och två ögonformade diamanter. Denna rostgula septumring är öppen och fastnar i ditt näsborreområde. Det verkar som om diamanter sover på ringen. Denna diamant kommer att förbli hängd på dina övre läppar.

5. Cute Diamond Studded Septum Ring:

Diamond Studded Septum Ring

Det är en svart septumring med en rad vit diamant. Det finns en stor diamant i mitten och linje med fem små diamanter på varje sida. Du måste skjuta dessa svarta pärlor inuti näsan för att få den nära. Svart septum med vit diamant är en sällsynt kombination.

6. Septumring med röd sten:

Septumring med röd sten

Det är två cirkel septumringar. Denna vackra septumring har en liten cirkel i mitten hängd med en rund röd sten. Och det finns en större cirkel av silverring kopplad till den lilla. Det här ser ganska fängslande ut på näsan och märks först.

7. Halvmånens septumnosring:

Half Moon Septum Ring

Denna septumring har halvmåneform. Det finns pärlor inuti som håller ringen. Denna silver halvmånedesign ser fantastisk och förvirrande ut. Detta är en festival tema baserad design som Karwa Chauth eller Eid. Det är viktigare för Moon på dessa två festivaler.

8. Septumnospärlring:

septum näsringar

Det är en söt septumring med en kedja av pärlor. Det finns en ring i vanligt guld med en kedja av små guldpärlor. Denna pärlkedja kommer att förbli som Latkan och kommer att fortsätta röra sig när du rör ditt ansikte. Pärlkedjan är höjdpunkten i denna septumring.

9. Septumring i glas:

Septumring i glas

Denna glas tillverkade ring är en unik septumring. Det har också en svart silikonboll emellan. Glaset är mindre färgat och måste vara ytterst försiktig när det bär. Om det är trasigt kan det skada dig. Det finns också färgglada glasögon i denna septumring.

Septum näsring tar fart dag för dag. Inte en enda person är borta från detta. Det finns en enkel septumring som får dig att se subtil och färgstark ut också för att få dig att se djärv ut. Du kan till och med ändra den dagligen för att matcha din outfit. Du kan till och med prova septumringen med ovanliga mönster och få ett imponerande utseende.