Kviser er en form for hudproblemer som vanligvis er vanlig for fet hud, og de naturlige lagene med olje er den perfekte pådriveren. Imidlertid er det helt feil at noen tror at akne ikke påvirker tørre eller normale hudtyper. Kviser kan være årsaken til et eksternt og internt problem, noen ganger er det støv og forurensning utenfor, og noen ganger er det bare en irritert skyld på hormoner og gener. Uansett kan det aldri være et enkelt alternativ å takle kviser i løpet av dagen, spesielt med sol, varme og forurensning som løper etter deg. Så, vi trodde vi skulle liste opp noen av de beste nattkremene for hud som er utsatt for kviser.

Populære nattkremer for akneutsatt hud i India:

La oss se på den beste 9-nattskremen for hud som er utsatt for kviser.

1. O3 + Tang Night Cream:

O3 + Tang Night Cream

KJØP DET HER

O3 + ‘whitening emulsion’ er en profesjonell behandling for å etterlate ansiktet ditt ungdommelig og lyst, og virker på ansiktet hele natten og fyller cellene med fuktighet, slik at de kan regenerere seg over natten. Denne nattkremen mot akne hjelper til med å bekjempe akne for fet hud ved å minimere de forstørrede porene.

Hvordan å bruke: Vask ansiktet rent og tørk. Drypp litt krem ​​i ansiktet og masser forsiktig i sirkulære bevegelser. Vask om morgenen med kaldt vann.

2. Neutrogena Rapid Wrinkle Repair Night Moisturizer:

Neutrogena rask rynke reparasjon natt fuktighetskrem

KJØP DET HER

Vi tror det rett og slett ikke er Retinol, men også blandingen av glukosekompleks og hydraluronsyre som gjenoppliver din en gang ungdommelige hud ved å visne bort den gjenstridige kråkefoten og små hudfeil som flekker og akne. Den lette kremen suger opp overflødig olje mens den fukter huden din. Prøv denne beste nattkremen for akne utsatt hud som også er en fuktighetskrem.

Hvordan å bruke: For å hjelpe huden din med akne, tørk litt på ansiktet ditt og masser forsiktig med fingertuppene. Vask av med vann om morgenen.

3. L’Oreal Paris White Perfect Night Cream:

L'Oreal Paris White Perfect Night Cream

KJØP DET HER

Denne nattkremen etterlater en lys, rosa bleking til huden din, og reduserer oljeproduksjon og flekker fra huden mens den forynger og etterfyller hudcellene og forbedrer mikrosirkulasjonen og lysner huden. Dette er nok en nattkrem for kviserutsatt hud. L’oreal Paris white perfect er også det foretrukne valget blant de mange damene.

Hvordan å bruke: Ta litt L’oreal Paris White perfekt krem ​​på ansiktet ditt etter vask. La det stå på for natten og la det suge opp. Vask av med kaldt vann om morgenen.

4. VLCC Snigdha Skin Whitening Night Cream:

Snigdha Skin Whitening Night Cream for acne utsatt hud

KJØP DET HER

En solid løsning for hudbleking, comfrey -nattkremen fra VLCC som hjelper til med sårreparasjon og celleregenerering, slik at du stolt kan se på et ungdommelig flekkfritt ansikt. Denne lette formelen gjør ansiktet ditt klart og friskt, og vil holde din fet hud lett og lys.

Hvordan å bruke: Ta en ertstørrelse på fingertuppene og masser i sirkulær bevegelse i ansiktet i 5-10 minutter, og unngå området rundt øynene. Sørg for at ansiktet ditt er rent og støvfritt. Vask det av med kaldt vann om morgenen.

5. Lotus White Glow Night Cream:

Lotus hvit glød nattkrem

KJØP DET HER

Den hvite glød nattkremen fra Lotus tilfører forskjellige organiske og komplekse blandinger for å gi huden din en perfekt perleaktig nyanse samtidig som den reduserer melaninpigmentering og låser i oljelommene. Den blomster- og urte -essensen av morbær-, drue- og melkeenzymer skaper en kompakt profesjonell finesse for ditt utseende. Kremen er inspirert til å fungere best som en nattkrem for akneutsatt hud, som inkluderer alle hudtyper og ikke bare fet hud.

Hvordan å bruke: Ta sjenerøst litt krem ​​på håndflatene, og masser med sirkelbevegelse på ansiktet og halsen ved hjelp av fingertuppene. La den stå på og vask den om morgenen.

6. Himalaya Revitalizing Night Cream:

Himalaya Revitalizing night cream

KJØP DET HER

Den revitaliserende nattkremen skaper et solid sammensurium av forskjellige frukter og organiske elementer som sitron-, eple-, hvete- og hvitliljeekstrakter som gir næring til fet hud hver dag og suger opp overflødig olje samtidig som hudcellene forynges for en sunn glød. Det gjenoppretter fuktighet i huden din og reparerer skader og akne. Stol på dette urteproduktet for en hud uten flekker.

Hvordan å bruke: For en hud uten flekker, vask ansiktet med kaldt vann og tørk. Ta en liten mengde på håndflatene og masser med fingertuppene forsiktig over hele ansiktet og halsen. La den stå på om natten og vask med kaldt vann om morgenen.

7. Dammer Gold Radiance Youthful Night Repair Cream:

Dammer Gold Radiance Youthful Night Repair Cream

KJØP DET HER

Den ungdommelige nattkremen er laget med ekte gullessens og beskytter ikke bare, men reparerer og revitaliserer kjedelig døende tynget, fet hud. Ved hjelp av vitamin B3 og umiddelbar utstråling av gull, kan huden din nå beholde den ungdommelige gyldne gløden neste morgen.

Hvordan å bruke: Masser dette forsiktig med fingertuppene før du legger deg. Vask av om morgenen. Glød strålende om morgenen!

8. Olay Natural White Night Cream:

Olay nattkrem for akne utsatt hud

KJØP DET HER

Hovedbestanddelen i dette Olay mirakelproduktet består av vitamin B3, pro-B5 og E som strammer opp og toner opp huden din hele natten mens du holder de naturlige oljene i ansiktet ditt i tankene. Ved å gi huden din en elegant mykhet, regenererer den huden din fra mobilnivå, noe som gjør den livlig og ungdommelig. Prøv denne nattkremen mot kviser!

Hvordan å bruke: Masser en liten mengde krem ​​på ansiktet ditt etter vask. La den stå på og vask av med kaldt vann om morgenen.

9. Oriflame EvenOut White Night Cream:

Oriflame nattkrem for akne utsatt hud

Hudblekingskomplekset fungerer over natten da ekstraktet av eng, søtt, stikkelsbær og nype myker og glatter den grovskadede huden, slik at du ser to ganger yngre og mer rettferdig ut enn før. Hver kveld før du treffer sengen, velg en god massasje med dette mirakelproduktet. Oriflame er et pålitelig kosmetisk produkt som leverer akkurat det det lover.

Hvordan å bruke: Vask ansiktet og tørk om natten. Påfør en liten mengde på ansiktet ditt og la det stå. Vask av med kaldt vann om morgenen.

Kviserfri hud er en drøm for mange av oss der ute. Kosmetiske skapere har hørt deg høyt og tydelig og har introdusert noen av sine best mulige kreasjoner for å kurere kviser og gi deg en klar hud. Gå god for disse produktene for best mulig resultat ved regelmessig bruk. Men hvis du opplever irritasjon mens du bruker produktet, er det i beste fall at du slutter å bruke det.