Revlon ble grunnlagt i 1932 og har vokst med årene til å bli et ledende kosmetisk merke. Selskapet tilbyr sine kunder det beste innen skjønnhetsverktøy, dufter, hårfarger og negleprodukter. Revlon tilbyr deg det beste utvalget av neglelakk til rimelige priser. Velg din favoritt neglefarge blant de mange fargenyansene for å gjenspeile humøret ditt.

Revlon neglelakk i India:

Her er listen over topp 9 neglelakk fra Revlon.

1. Revlon neglemalje:

revlon neglelakk

Denne neglelakken fra Revlon er virkelig vanedannende. Den tilbyr deg et utvalg av lyse farger som ikke engang fliser lett. Revlon Nail Emalje gir deg en veldig jevn finish i et enkelt strøk som varer opptil 5 dager. Dessuten er prisene veldig lommevennlige, noe som gjør det til et toppvalg.

Pris: 350-400 INR

2. Revlon Top Speed ​​Nail Emalje:

Top Speed ​​Nail Emalje fra Revlon er en revolusjon i sitt slag. Den patenterte formelen og den innebygde topplakken i denne neglelakken gir deg en salongjevn effekt hjemme hos deg. Du får en suveren skinnende finish på bare ett minutt. Dessuten er det 32 ​​myriade fargenyanser å velge mellom. Revlon Top Speed ​​Nail Enamel er definitivt kommet for å bli.

Pris: 270 INR

3. Revlon Colorstay Nail Emalje:

Hvis du er lei av å bruke neglelakk som fliser på bare to dager, kan du prøve denne. Revlon Colorstay Nail Emalje bruker den beste teknologien for å gi deg varige farger i mer enn 11 dager. Det gir en glatt gelignende glans til neglene dine som du aldri må gå glipp av. Den doble fatbørsten i Colorstay gir en presis og jevn påføring.

Pris: INR Rundt 600

4. Revlon Brilliant Strength Neglelakk:

Akkurat som navnet ditt, gir denne neglemaljen fra Revlon neglene dine en strålende glans med suveren levetid. Revlon Brilliant Strength Nail Polish er fullpakket med en styrkende formel for å bekjempe brudd og spiker sprøhet. Den unike vidvinklede børsten gir deg en myk pels uten mye å gjøre. Den er tilgjengelig i 24 enestående nyanser.

Pris: 480

5. Revlon Top Speed ​​Fast Dry Nail Emalje:

Hvis du er på jakt etter et neglelakk som tørker ut nesten umiddelbart, ender det her. Revlon Top Speed ​​Fast Dry Nail Emalje gir deg en glatt skinnende finish som tørker ut på bare 60 sekunder. Den hurtigtørkende formelen komplimenteres med flisbestandige neglefarger for å gi deg det beste i denne enkeltemballasjen.

Pris: 520 INR

6. Revlon Nail Art Moon Candy:

Dette tilhører virkelig kategorien uten negler. Med inspirasjon fra verdensrommet er Revlon Nail Art Moon Candy laget med den nyeste teknologien for å gi neglene en tredimensjonal effekt. Den nydelige opplyste fargen vil sikkert gi neglene et morsomt og kosmisk utseende.

Pris: 335-420 INR

7. Revlon Parfumerie Scented Nail Emalje:

Revlon er et merke som tar sikte på kundetilfredshet og tilfredshet. Denne Revlon Parfumerie Scented Nail Emalje er et revolusjonert produkt som gir deg de vakreste neglefarger med uimotståelige dufter. De skinnende, levende nyanser gir frisk duft ved tørking som varer hele dagen. Opplev denne nye fargen nå.

Pris: 420 INR

8. Revlon Chroma Chameleon Nail Emalje:

Dette er en begrenset opplagssamling fra Revlon. Chroma Chameleon Nail Effects gir deg en fristende kromeffekt sammen med fargeskiftende teknologi. Bli fascinert av utvalget av 6 glitrende fargenyanser som stadig endres.

Pris: 520 INR

9. Revlon Nail Art Expressionist:

Uttrykk deg levende med denne siste Revlon Nail Art Expressionist. Den tynne kunstbørsten i denne neglelakken lar deg raskt lage mesterverk på neglene. Så det som holder deg tilbake, slipp løs kunstneren i deg med de fem kraftige fargekombinasjonene som er tilgjengelige her.

Pris: 300 INR

Disse Revlon neglelakkene har unike egenskaper og fargene er ganske enkelt enestående. Du må prøve dem helt sikkert!