Neglelakk er et tilbehør som dannes av kvinner uansett alder, ettersom det forbedrer personligheten. Selv om det er flere merker som kan skryte av neglelakk av høy kvalitet og andre skjønnhetsprodukter, fremstår Zoya neglelakk som det beste blant dem. Det er oppkalt etter en russisk pianist, Zoya Reyzis, som sammen med ektemannen Micheal Reyzis forvirret Art of Beauty som opprinnelig var en neglesalong, og det vokste til et forseggjort selskap med flere kosmetiske merker.

Blant disse merkene skilte Zoya seg ut som et utmerket merke innen skjønnhetstilbehør som neglelakk. Dette er et av de første merkene som kom ut med innovative produkter som det hurtigtørkende topplakk neglelakk. Det skapte også den mest naturlige og giftfrie neglelakken og brakte dermed en revolusjon i neglelakkindustrien.

Populære Zoya neglelakkfarger for damer.

La oss ta en titt på de 9 beste neglelakkene som Zoya har å tilby.

1. Zoya neglelakk i renhet:

Denne neglelakken er tilgjengelig i kremfinish. Det er et av produktene av topp kvalitet som er tilgjengelig i sterk hvit farge med lysstyrke og begrunner navnet, ettersom den hvite fargen er helt ren og har en veldig ren og kul tone.

2. Zoya Anchor Base Coat:

Zoya Anchor grunnlag er en utmerket pels som er kjent for å ha et sterkt grep på neglen som holder neglelakk på plass og gjør at den tåler lang tid. Det er ikke bare fleksibelt, men forbedrer også neglelakkets holdbarhet. Det forhindrer også chipping og hjelper også med å styrke neglene.

3. Zoya Armor Top Coat:

I likhet med grunnlaget er til og med toppstrøket svært effektivt for å beskytte de naturlige neglene og forhindrer at det også flis. Man kan bruke neglene hele dagen uten å måtte bekymre seg for at fargen blir ødelagt. Det gjør neglene slitasjesikre og beholder også neglen.

4. Zoya forny neglelakkforyngelse:

Som navnene antyder, er dette zoya -produktet kjent for å være et neglelakkreparerende middel. Det gir liv til gammelt neglelakk, så hvis du må skynde deg til en fest og ikke har tid til å påføre nytt neglelakk, kan denne foryngelsen komme til unnsetning og gjøre en gammel applikasjon til en helt ny lakk.

5. Zoya neglelakk i Claudine:

Zoya neglelakk i Claudine tilhører familien med svarte og grå farger og har en metallisk finish. Den er elegant farge og gir et usedvanlig smart utseende til personen som bruker den.

6. Zoya neglelakk i Maria-Luisa:

Denne fargede neglelakken har en gylden cellofan -aksent og kan enkelt legges i lag som man ønsker. Den tilhører gullfamilien med en spesialeffektfinish. Det er en favoritt blant unge festgjengere.

7. Zoya neglelakk Livingston:

Denne zoya neglelakken er en høst rødfarget neglelakk. Den har potensial til å gi en hautelook da den har en kremfinish og har en kul tone.

8. Zoya neglelakk i Giovanna:

En fantastisk farget neglelakk med metallisk finish, denne neglelakken er den mest trendy fargen og er veldig på moten. Smaragdgrønt er fantastisk og forsterker personligheten.

9. Zoya neglelakk i Piaf:

Denne neglelakken tilhører også familien av metalliske farger. Det er frisk farge med mye lysstyrke og munterhet. Den er lett å ha på seg siden fargen er i en skinnende finish som er ganske subtil.

Zoya neglelakk hevder å være giftfritt. Den kan brukes i en usedvanlig lang periode. Disse behandlingsformlene er uten kjemikalier som formaldehydharpiks, kamfer, dibutylftalat eller bare formaldehyd. Så hvis du virkelig gleder deg til å bruke attraktive nyanser uten å skade neglene, kan du trygt velge blant alternativene nevnt ovenfor.