Red Neglelakk var alle raseri på 50 -tallet. Fra den lunkne elskerinnen til den fulle husmoren til høyskolepiken, er rød neglelakk en farge som overskrider tidsalder og generasjoner.

Siste og attraktive røde neglelakk til bryllup:

Denne artikkelen viser de 9 beste neglelakkene.

1. Revlon topphastighets spikeremalje i alle fyrte opp:

rødt neglelakk

KOSTNAD: RS. 150

Revlon Top Speed ​​Nail Emalje in All Fired Up er en neglefarge å dø for. Neglefargen er frisk og strålende, og negleformelen er slik at den kan påføres uten tupp. Neglestrukturen er glatt og malingen tørker raskt. Flasken og børsten er veldig pen. Børsten kommer med brede børster slik at påføringsprosessen er enkel. Til tross for kostnaden er de en god investering, og fargen er rik også. Fortsett og mal neglene dine en strålende rød!

2. Lakme Fast and Fabulous 40 i Crimson Fire:

KOSTNAD: RS. 160

Lakme Fast and Fabulous 40 i Crimson Fire er langvarig, rik og levende. Neglelakken påføres veldig jevnt, og den etterlater en myk fløyelsaktig finish som ser pen ut. Fargen varer lenge og motstår flis. Det er veldig enkelt å påføre også. Fortsett og mal neglene dine en strålende rød!

3. Elle 18 spikerpops i dyp rødt:

KOSTNAD: RS. 90

Elle 18 Nail Pops i Deep Red har en farge som dukker opp i øyet, og neglelakken er veldig lett på lommeboken også. Søknadsprosessen for fargene er feilfri og den er godt pigmentert. Denne neglelakken er speed dry neglelakk, og den hjelper til med å beholde fargen på neglen lenge. Dette er en god investering og kvalitetsprodukt.

4. Maybelline Color Show i Candy Apple:

KOSTNAD: RS. 220

Maybelline Color Show in Candy Apple er en rask, tørr neglelakk som er beregnet for daglig bruk. Den inneholder fuktighetskremer som forhindrer at neglen tørker ut og bidrar til å gi næring til den. Neglelakken tørker raskt, så påføringen av neglefargen må være rask. Børsten har en flatere bredere side som er best for påføring av grunnlaget i form av lange vertikale slag. Denne neglen kan være litt dyr, men er verdt investeringen.

5. Revlon Street Wear Shine Divine i Divine Red:

KOSTNAD: RS. 120

Revlon Street Wear i Divine Red er en nyanse som er perfekt uansett alder eller årstid. Det er en matt neglelakk som er den beste på markedet for skyggen og prisen. Neglefargen er saftig og veldig stilig. Denne nyansen er fet og vil snu hodet uansett hvor du går. Søknaden er også veldig enkel.

6. Beaute VOV Quick Dry i mørkerød:

KOSTNAD: RS. 70

Beaute VOV Quick Dry i mørkerød kommer til en veldig billig markedspris, men ikke la dette villede deg, for til denne billige prisen kommer et kvalitetsprodukt. Denne neglelakken har en strålende fargetone og neglens farge blekner ikke på en måned. Den flis ikke like lett som andre neglelakk, og fargen er lett å påføre og fordeler seg jevnt.

7. L’Oreal Paris Color Riche neglelakk i rød tote:

KOSTNAD: RS.180

L’Oreal Paris Color Riche Nail Polish in Red Tote er en neglefarge som tar lang tid å falme. Skyggen er veldig attraktiv og har en jevn finish.

8. Chanel Le Vernis neglelakk i Rouge Carat:

KOSTNAD: RS. 120

Chanel Le Vernis neglelakk i Rouge Carat er en rask tørr toppkvalitets neglelakk som du bør prøve.

9. MAC Nail Lacquer Neon Matte i Blood Red:

KOSTNAD: RS.320

MAC Nail Lacquer Neon Matte i Blood Red kan være dyrt, men det vil gi deg den perfekte finishen i bare to strøk.

Prøv disse røde neglenyansene i dag og få neglene til å poppe!