Vi liker alle å ha en rekke farger på neglene. Det er forskjellige selskaper som tilbyr forskjellige typer effekter og farger. Noen av disse er veldig rimelige, og noen er veldig dyre, men tilbyr farger som mange kvinner liker. Derfor, avhengig av hvilken type fargetone eller fargetone du vil kjøpe, kan du sjekke ut variantene fra forskjellige selskaper. Hvis du vil ha spesielle typer effekter som knuse eller neon, eller veldig matt finish eller bare med holografiske glitter, må du bruke litt ekstra penger fordi de er dyrere enn vanlige farger og er dyre..

Populære og beste neglelakkmerker i India:

Nedenfor er de 15 beste merkene som tilbyr mye likt neglelakk som du kan prøve.

1. Lakme:

neglelakk merker

KJØP DET HER

Dette er et godt likt merke for ulike kosmetikkprodukter, det være seg for lakker eller lotioner og kremer. Du kan kjøpe forskjellige farger fra områdene som Nine To Five eller Color Crush. Disse er priset fra 160 til 250 INR, avhengig av hvilken variant du kjøper.

2. Konad:

Konad

Dette er et mye kjent utvalg som tilbyr ikke bare polering, men også dekorative materialer som stempler, klistremerker og andre børster. Du kan kjøpe deres runde formede flasker til en ganske høy pris som Shining Deep Green eller Club Pink for 10 ml flasker til 170 INR til 199 INR.

3. Lotus Herbals:

Lotus urter

KJØP DET HER

Du kan kjøpe deres populære farger som Gold Mist, Plum Shine og Mint Magic som kommer i slanke flasker med en myk applikator til priser som er veldig rimelige til 120 til 150 INR.

4. Maybelline:

Maybelline

KJØP DET HER

Den populære varianten som denne serien kjenner til, kalles Color Show. Dette har mange varianter for de som ønsker glitter til de som ønsker en metallisk effekt eller bare en skinnende grunnfarge. Du kan kjøpe forskjellige fargetoner som Dazzling Diva eller Glitter Mania til priser 160 til 170 INR. Disse er billige og fargene er veldig rimelige og brenner ikke hull i lommen. Den varige effekten er også god, og du kan enkelt prøve disse.

5. Street Wear:

gateklær

Dette er et populært og rimelig merke. Du kan kjøpe de forskjellige kjente fargene som Grape Shimmer eller Oceanic blue til priser fra 120 INR for 9 ml flasker til 60 INR for 5 ml flasker.

6. Avon:

Avon

KJØP DET HER

Dette er også et populært navn i vanlige husholdninger. Du kan enkelt kjøpe fargene deres fordi disse er billige. Dette er spesielt populært for sine små flasker fra varianten som kommer for 50 til 70 INR hver og har nyanser som Mango Mania, Coffee Bean, etc. Disse selges for det meste av individuelle selgere fra hjem til hjem, men i disse dager kan du finne dem i apotek eller spesialbutikker som bare selger Avon -produkter. Det har også et tørketrinn med hastighet som kan koste fra 200 til 300 INR.

7. Oriflame:

Oriflame

Dette er et kjent merke for sin raske tørketid. Du kan kjøpe variantene deres som Pure Color Range eller Metallic Range for en minimumspris på 100 INR, og den kan gå opp til 400 INR.

8. Kina glasur:

Kina glasur

KJØP DET HER

Et mye kjent utvalg for populære nyanser som knuser, neon, glitter og også matt lakk. Disse er veldig dyre og passer kanskje ikke for alle. Men hvis du er ute etter en langvarig fargetone, kan du prøve fargene for 700 til 2000 INR, avhengig av hvilken variant du vil kjøpe.

9. OPI:

OPI

KJØP DET HER

OPI er kjent for sine dyre farger og også knuste lakker. Du kan kjøpe deres forskjellige varianter som Neon, glitrende eller matte effektfarger til en minimumspris på 700 til 800 INR for 15 ml flasker.

10. Fargebar:

Fargelinje

KJØP DET HER

Dette tilbyr forskjellige nyanser som varer godt, og også fargene er mye kjent. Dette er et mye kjent område, og nyanser som Amethyst, Exclusive numbers 56 og 44 sammen med Fearless Red er veldig populære. Du kan kjøpe disse for 210 til 300 INR for 9 ml flasker.

11. Viviana:

Viviana

KJØP DET HER

Dette er et helt nytt utvalg, og du kan kjøpe sine små og rimelige flasker på 9 ml til en minimumspris på ca 60 INR. De tilbyr også verdipakker med 4 eller 5 farger, og du kan kjøpe dem for 250 INR. Disse er billige og fargene holder godt. Du kan kjøpe disse og prøve disse.

12. Loreal Paris:

Loreal paris

KJØP DET HER

Dette tilbyr veldig holdbare farger og nyansene er av forskjellige typer. Du kan kjøpe glitterfarger med partikler av glitter, og du kan også kjøpe deres metalliske fargetoner. Det er også normale farger, som Beige Boheme og Versailles Gold, som er like mye kjent som Color Riche -fargetoner, og disse kommer fra 300 INR til 500 INR.

13. MTV MUAH av Blue Heaven:

MTV MUAH av Blue Heaven

Dette er en ny serie, og du kan kjøpe disse fra 199 til 200 INR, og verdipakker kan komme fra 300 til 400 INR.

14. Tips og tær:

Tips og tær

Dette er et velkjent utvalg, og prisene er også egnet for enhver jentelomme, det være seg høyskolejenter eller tenåringer. Du kan kjøpe de forskjellige nyansene, og nyansene er også veldig holdbare. Dette har vært i motebransjen lenge, og du kan kjøpe farger som er skinnende eller kan ha glitter i dem. Du kan også kjøpe deres grunnlag eller toppstrøk og også metalliske nyanser. Disse kommer fra 5 ml flasker til 9 ml flasker. Disse er priset fra 100 til 150 INR.

15. Ansikter Kosmetikk:

Ansikter Kosmetikk

KJØP DET HER

Dette er et velkjent utvalg, og disse tilbyr forskjellige metalliske og andre normale farger som du kan bruke til daglig bruk. Disse er priset fra deres High Shine -serie og er også en mye kjent variant. Du kan kjøpe farger som Molten Rust, Poppy Red og jeg liker Mauve for priser som kan variere og kan være fra 199 INR til 400 INR.