Vi som jenter kan forestille oss hvilken type bry vi går gjennom hver gang i måneden når vi må fornye neglene i salongen. Ut av den travle timeplanen og de dyre tilbudene, er det nesten en smerte for oss kvinner å bestille tid i hånden og sitte i en salong og vente på at vår tur skal komme når vi endelig igjen kan få dem spikret bare for å gå gjennom den lange prosessen nok en gang i den påfølgende måneden.

Ville det ikke vært lettere hvis vi bare kunne gjøre alt dette hjemme på en søndag middag når vi har mye ledig tid? Ofte ville det ikke vært morsomt å sove i natt med venninnene dine som gjør hverandres negler, og du er den skinnende som kan tilby vennene dine gratis penger betalt uten store problemer. Det er ikke bare praktisk for deg å få gjort de fine neglene dine hjemme, det er også en fin måte å bruke litt kvalitetstid på å refundere deg selv med litt alene tid.

Hvordan gjøre manikyr og pedikyr hjemme

Før vi går videre, her er et kort notat fra skjønnhetsboken for jenter som fremdeles er forvirret om den siste artikkelen og dens innhold. Manikyr er en av de vanligste skjønnhetsbehandlingene som fokuserer på hendene dine, spesielt neglene og arbeider for å perfeksjonere dem. Dette er bare en skjønnhetsbehandling omtrent som ansiktsbehandling der negler arkiveres, jevnes ut, poleres og bringes tilbake til form ved hjelp av intrikate verktøy og teknikker.

Noe av innholdet inkluderer ujevn arkivering av neglene, skyve neglebåndene tilbake, klippe neglene for å få den nødvendige formen, kutte ned siden på huden rundt neglesengene, polere neglene slik at de lyser og ser sunne ut, og mange slike. Den intrikate ferdigheten til å tegne mønstre og bilder på neglene er også en del av manikyrprosessen. Det inkluderer noen ganger bejeweling hvor perle som rekvisitter legges til neglene for å gi dem en blendende effekt.

Når hendene er tatt vare på, føles de små føttene alene, og vi har også en løsning for føttene våre. løsningen kalles pedikyr der babyføttene er polert rengjort fylt farget og lysnet opp. Hele denne betalingsprosessen kan enkelt gjøres hjemme ved hjelp av denne artikkelen.

For en solid manikyr og pedikyr på søndag ettermiddag, her er trinnene.

Hvordan gjøre manikyr og pedikyr hjemme

Gjør våpnene klare:

Før du går inn i spikerverdenen, må du forberede alle forsyningene dine og ha dem tilgjengelig. De viktigste produktene som trengs vil være mykgjørende krem ​​for neglebånd, håndkrem, neglebåndsskyller, neglefiler, tre viktige neglelakker- grunnlaget, fargen og topplakken, neglebuffere og en neglesaks. Du trenger også litt bomullsdott og q-tips.

Forberedelser:

Sett arbeidsplassen, et håndkle eller en myk papp for å få en fast base, ved å fjerne neglelakkfjerner ved å fjerne neglelakkene på riktig måte. Bruk en håndvask og krem ​​for å myke neglene. Bruk en av q -tipsene for å nå neglene og neglene for å utrydde den forrige fargekappen. Hvis du har akryl eller legger på negler, må du passe på at neglsprit ikke løsner limet på neglene.

Klipping og innstilling:

Start med å klippe neglene til en formidabel form. den sexigste manikyren kan bare nås hvis neglene ikke er for lange og ikke for korte, bare en formidabel lengde. Den beste formen er heller ikke den riktige ovalen eller firkanten. “Squoval” bør være målet. Start med å klippe neglene, og bruk deretter neglefileren for å få den nødvendige formen. Når det gjelder den øverste delen, speil neglelaget ditt og fortsett. Et av de beste tipsene for å legge spiker er å bruke fileren lett på neglene i stedet for å bruke den kraftig. Drei også hånden i vinkler som matcher slaget. I stedet for å bruke neglespissen til å filere, bruker du fileren på undersiden av spikerspissen. På denne måten kan negleskraping eller -hakking forhindres.

Buff It Up:

Det neste trinnet krever at du bruker spikerbuffere og også et poleringspulver. For buffing, bruk en pinne buffer eller pad stil buffer, en som du kan få et skikkelig grep nå. Bruk poleringspulveret, buff opp overflaten for å kvitte seg med ujevnheter eller sløvhet; Aldri gjør poleringen, men tynning av neglene vil gjøre den sprø.

Soak And Clean:

En Luke varm bolle med vann og noen sitroner kan være nødvendig. For dette må du fylle en liten bolle nok til å passe neglene i begge tilfeller for hender og tær. For tær trenger du kanskje en større bolle for å dyppe i føttene. Press i sitron eller lime og tilsett litt flytende håndvask. Skum opp hvis du vil. Bløtlegg neglene en liten stund. Sitronen og såpen sammen med det varme vannet løsner skitt og døde skinn fra neglene. Sitronen virker også som et lysende middel for å visne bort visse flekker hvis den er tilstede på neglens topp.

Cuticle Cure:

Vi vet alle hvordan en perfekt spiker kan bli ødelagt av en ekkel neglebånd i den andre enden og stirre på deg og derfor tørke hendene tørre og umiddelbart sette på kutikula. du vil få neglebåndskremer i apoteket ditt i nærheten. Påfør proppen på neglene og neglesengene, og bruk deretter en neglebåndsskubber for å skyve neglebåndene forsiktig tilbake. Ikke bruk unødig kraft. Den oransje pinnen eller skjellaget trenger bare en forsiktig innsats, så ikke overdriv.

Prosessen avsluttes:

Siden alt det viktigste er ferdig med, må du bruke håndkrem og lotion for å glatte ut hendene eller føttene sammen med neglen. Bruk hvilken som helst håndkrem slik at neglene nå kan få litt fuktighet og føles smidig. La kremen trekke inn en liten stund.

Male byen rød:

Nå kommer den morsomme delen, neglens farger. For dette, start med et grunnlag som vanligvis er gjennomsiktig eller hudfarget, slik at toppfargen ikke manipuleres. Når det tørker, bruk fargen du vil ha, rød grønn blå gul. Bruk deretter et gjennomsiktig, glanset toppstrøk for å forsegle fargen og beskytte neglen mot å flikke vekk.

Og voila, du er ferdig med neglene.