Designer smykker har alltid fascinert kvinners, enten de er laget i gull, sølv eller annet metall. Piercing av nesen anses som viktig siden antikken, da det ble antatt at den menneskelige sjette sansen den befant seg like over neseenden. Jenter bruker neseringer da de gir dem et eksotisk og vakkert utseende og får dem til å se komplette ut. Det er en tro at neseringene kobler seg til romantikk, seksuell fruktbarhet og forbedrer følelsesmessige følelser hos en kvinne. Det er grunnen i asiatisk kultur med neseringer som er viktig for nesten hver kvinne.

Neseringer av Designer:

Designer har tenkt på utseendet og mønsteret på neseringene og gitt dem et nytt perspektiv og utseende. La oss se på de 9 beste neseringene.

1. Designer diamant nesering:

Designer diamant nesering

Den mest populære typen ringer er disse diamantene. Designeren har gitt denne nesringen et nytt utseende og gitt dem et sjarmerende utseende. Neseringen har fire kronblad laget i hvitt gull med små glitrende diamanter mot kantene og i midten en blendende hvit diamant laget, og gir dermed et stilig og kongelig utseende til en kvinne.

2.14K solid gull 4 -lags designer nesering:    

14 K massiv gull 4 -lags designer nesering

Unge jenter liker å eksperimentere med utseendet sitt ved hjelp av neseringe. Denne neseringen er laget av gull i 14 k og er laget i 4 lag som gir brukeren et nytt utseende. Denne typen ring forbedrer antrekket til unge og gir dem et hip hop -utseende.

3. Nese ring i sølv med blå stein:

Sterling sølv nese ring med blå stein

Noen kvinner foretrekker å bruke neseskall som er ganske små, men ser fascinerende ut når de bæres. Denne typen ringer er et godt valg, siden den er laget i sterlingsølv og har attraktive blå safirstener som gir et mer fantastisk utseende til tenåringsjenter.

4. Designer gullring med nese:

Designer gullring med nese

Denne typen trendy utseende neserørring i y når formen ser ekstraordinær ut og gir hver kvinne et nytt utseende. Neseringen er laget i gull og er et godt valg å ha på seg daglig, i tillegg til en god collage -slitasje. Denne typen nesering kan kombineres med alle antrekk du har på deg.

5. Designer “Om” gravert sølv nesering:

Designer “Om” gravert sølvring

“Om” graverte anheng og ringer var veldig populære, men designerne har designet en nesering som “Om” er preget på, og gir unge jenter et fantastisk og unikt utseende når de bæres i alle samfunnslag..

6. Designer nesestudering med små steiner:

Designer nesestudering med små steiner

Mange kvinner setter pris på å ha nitter på nesen. Så denne typen stilige designerstifter ville være et godt valg. Neseringen er laget av gull og liten fargerik stein i fast og gir et strålende utseende når den bæres.

7. Designer Kundan nesering:

Designer Kundan nesering

Denne typen designer kundan nesering gir en kvinne et tradisjonelt og stilig utseende når den bæres. Denne typen neseringer kan brukes til enhver spesiell og lykkebringende anledning, og gir deg dermed et stilrent utseende.

8.18K gulldesigner nesering med klokker:

18 K gulldesigner nesering med klokker

Disse typer neseringene i massivt gull i 18 k fremstår som veldig oppsiktsvekkende og gir et utseende. Neseringen er laget i en blomsterform, og under den henges to små klokker som gir et fasjonabelt utseende til hver kvinne.

ni. Designer Brude nesering med kjede:

Designer brude nesering med kjede

Hver brud ønsker å fremstå som den vakreste jenta på bryllupsdagen, designeren har designet en fantastisk og tradisjonell nesering med kjede som kan festes over ørene. Ringen er stille stor og gir bruden et himmelsk utseende.

Designer neseringe har alltid vært fascinerende siden flere tiår på grunn av de ekstra vanlige designene og endrer personens utseende fullstendig. Nesen er den mest synlige og tiltrekker seg oppmerksomhet fra andre veldig lett, så designer nesering kan helt endre klærne når den bæres på kontoret, collager eller til fester.